Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik fjernet en EGR fejl i styresystemet, efter en måned lyser lampen igen. Nemt var det, jeg kontaktede Chip-det igen, og fik booket en tid dagen efter kl.09.00 selv med travlhed fik han snøvr... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik frakoblet adblue da den gav problemer og varslet at om 1000 km ville jeg ikke kunne starte. Det var deres forslag at det blev gjort så ville problemet være væk. Så det blev ordnet men efter... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Normalt giver jeg ikke 5 stjerner, når tingene ikke fungere som forventet. Men sikke en omgang, de måtte igennem med at tune min bil...... Efter flere forsøg og kodning af styreboks lykkes d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik en Ford Mondeo chippet fra 140 HK til 185 HK. Venlig og personlig modtagelse, tog sig tid til at snakke om bilen, havde tydeligvis forstand på den. Det tog en halv times tid, og det var som at få... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autoreparatie en -onderhoud

Geschreven door het bedrijf

Chip-det leverer skræddersyet chiptuning til biler. Vi kan tilbyde opdatering af din bils software, diagnose, tilføjelser og bootmode. Med mange års erfaring kan vi skrue prisen helt i bund og tilbyde den bedste ...

3,5

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Kanon motoroptimering, meget tilfreds!🤗

Kanonfin service🤗 Jeg har siden sommer 2020 prøvet motoroptimering fra Chip Det på en af mine biler. I sidste uge var det tid til bil nr. 2 at få tilsvarende motoroptimering. Jeg er rigtigt godt tilfreds med tuningen på begge biler, kan mærke en positiv forbedring i måden bilerne kører på, såvel i forbedret bundtræk (hverdagskørsel) som ved acceleration i højere omdrejninger. Derudover har der bare været SUPER service hele vejen igennem. Jeg vil gerne anbefale chip-det til andre der er friske på at få optimeret deres motorer. Giv den gas!

29 maart 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig søde og rare mennesker

Rigtig søde og rare mennesker, fik chippet min BMW 320i. Der var lidt problemer med den, men de gav ikke op, så efter 3 timer fik jeg en bil der bare trækker rigtig godt. Selvom jeg skulle vente længe, så er jeg fuldt ud tilfreds 👌👌👌

17 maart 2021

Hurtigt og effektivt værksted

Hurtigt og effektivt værksted, med service helt i top. God brugbar vejledning med ærlige svar. De er der ikke for pengenes skyld, men for at give dig den bedste oplevelse med dit værksteds besøg

14 december 2020

Fantastisk god service🤗

Meget tilfreds med tuningen på min bil, kan mærke en positiv forbedring i måden bilen køre på. Derudover har der bare været SUPER service hele vejen igennem. Jeg vil helt sikkert anbefale chip-det til andre i mit netværk.

11 december 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skidt sted og det software der blev…

Skidt sted og det software der blev smidt på, ødelagde mere end det gavnede og gav problemer, hvilket gjorde at bilen røg i nødprogram og mistede turbo osv. Hellere betale mere og få noget ordentlig fra start af.

11 december 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var forbi værkstedet i Slagelse med min…

Var forbi værkstedet i Slagelse med min gamle Audi A3 2,0 TDi Årgang 2011, da trunte ruller ind er det med 140Hk og 320Nm og efter en god times tid forlader hun værkstedet igen, nu med en Hidrive Motorrens og en lille motoroptimering, det blev til 200Hk og 420Nm 💪👌oven på et møg år med corona, var det bare mega grineren at lukke op for trunte på motorvejen hjem og høre motoren spinne som en mis. 😁 Super service / kan klart anbefales 😁👌👍

25 november 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

få aldrig chippet noget der

få aldrig chippet noget der ! efter jeg fik chippet min mercer der har den blinket i instrumentet og meldt fejl til sidst gik den i nødberedskab så den ikke kunne tage over 3000 omdrejninger! 3 gange fra roskilde til slagelse og få den sat til normal instillinger. de kalder det mekaniske problemer, men 500 slag for at få den til normal ! og den blinkede hele vejen hjem.vh frank olsen roskilde

25 november 2020
Logo Chip-det.dk

Antwoord van Chip-det.dk

Hej Frank

Som nævnt for dig da du var nede hos os så har du en mekanisk fejl på din bil, hvilket vi ikke kan gøre noget ved via software som er det vi har lavet på din bil.

Det er korrekt at du har været her 3 gange, 1. gang du var her fik du optimeret din bil, 2. gang fejlretning med konstatering af mekanisk fejl på din bil og idag havde du booket til at få originalt software i som ganske rigtigt ikke løste problemet da du har et mekanisk problem med din bil, hvilket vi også gentagende gange forsøgte at forklare dig.

Da det ikke er en fejl i filen men en fejl på din bil skal du naturligvis ligesom alle andre kunder betale for at få standard software i.

Kan godt forstå at du syntes at det er meget frustrerende at der er noget galt med din bil, men det er som tidligere nævnt en mekanisk fejl som vi selvfølgelig håber at du får styr på.

Mvh
Chip-det

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og kvalitet…

Jeg giver normalt ikke nogen kommentarer, hverken ris eller ros. Men i denne situation er jeg bare så positiv over den oplevelse, med chip-det.dk
Jeg køre i en gammel bmw e92 og det tager noget længere tid på sådan en end andre biler. Derfor et kæmpe cadeau til de flinke mennesker, der brugte 4 timer på min bil. De gav ikke op før min bil var optimeret godt nok til deres standarter. Vi blev endda tilbudt og låne en af deres privat biler da vi fik en opringning om at et familie medlem lå ved døden. Min bil køre så meget bedre. Den har fået en helt anden lyd og køre nu også længere på literen. Super fedt tak til chip-det.dk for et godt stykke arbejde og en rigtig god service

10 oktober 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klar anbefaling fra mine side

Super god oplevelse.
Jeg kom ind med min lille 1.0 100hk Fiesta tilbage i Start Juni. Efter at havde kørt lidt rundt i den, kan jeg med sikkerhed sige jeg har fået det jeg manglede i min bil. Den er blevet hurtigere, og køre længere pr. liter. Super flinke og venlig service. Desværre kunne der ikke udføres rullefelt da der var softwareproblemer.
Vil klart anbefale disse friske gutter.

13 juli 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Go’ service og en meget fin kampagnepris

Var forbi i dag med fik lavet HiDrive motorens og chiptunet min Golf VII skolevogn.
Det kører helt sikkert lidt bedre end tidligere, så alt i alt ganske tilfreds. Prisen var rigtig god og da jeg spurgte lidt ind til, hvordan det hele fungerede, så fik jeg også en ganske god forklaring. Kan klart anbefales

30 mei 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var absolut turen værd fra Nordsjælland til Slagelse, da bilen lige skulle have ordnet lidt
God service, og til en fantastisk god pris

8 mei 2020

Det er bare noget der virker Chip-det

Det er bare noget der virker Chip-det
har chipet min 1,4 Turan med efter min mening er blevet en helt anden bil at køre i efter min mening de sage at den ville blive lidt sjover at køre i og det er da mildt sagt den er rigtig sjov efter de her chippet den super god service gode svar på alle mine spørgsmål og ikke mindst super kvalitet på udførsel af opgaven på min bil jeg kan kun anbefale at bruge Chip-det det virker bare
mnh Henrik Nielsen en meget tilfreds kunde

7 mei 2020

God chip, bedre service

Jeg har for nyligt fået chippet min polo her. Den kører skide godt, trækker meget bedre. Servicen er i top og det er utrolig flinke mennesker. Klart anbefales!

17 april 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.