2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Slechte webwinkel contact niet mogelijk.

onderdelen besteld,
Olie en olie filter besteld.
Na veel mails geen reactie en bellen eindelijk contact.
Duurde langer ivm ziekte. 2 weken later olie binnen ander merk als dat ik heb besteld en verkeerde filter.
Nu al 3 weken bezig om contact te krijgen voor een passende oplossing/verklaring maar er wordt nergens op gereageerd.

Dus niet bestellen bij chopperonderdelen.nl

29 december 2018

Knipperlicht visors en voetsteunen…

Knipperlicht visors en voetsteunen besteld en betaald via ideal.
Geen bevestiging ontvangen. Na twee weken wachten gaan bellen.
Geen gehoor. Reageert ook niet op mails.
Uiteindelijk telefonisch contact waarop ik te horen kreeg dat het wachten was op de voetsteunen. De visors waren binnen.
Uiteindelijk na vele malen bellen gehoord dat de bestelde steunen niet leverbaar waren , bood alternatief aan. Accoord dus.
Uiteindelijk wordt er geleverd zonder de visors. Die waren toch ook binnen?? Na vele malen proberen contact te krijgen uiteindelijk Jan weer aan de lijn gehad. Visors waren zoek. Hij zou zoeken. Na lang wachten en weer vele malen bellen uiteindelijk mn geld van de visors terug gekregen.

Kortom, niets bestellen bij dit bedrijf. Slecht bereikbaar, reageert niet op mails, belt zelden of nooit terug ondanks belofte.
Zeer onbetrouwbaar dus.

14 december 2018

Nou Ik denk dat ik ook het haasje ben…

Nou Ik denk dat ik ook het haasje ben met deze winkel.

Verlagingssetje besteld , ideal betaald en kreeg geen bevestiging.
Dag er op gebeld en niet bereikbaar, mail gestuurd en geen reactie.
weer paar keer gebeld niemand thuis. Dus denk dat ik ook niets ga ontvangen. Hoort bij North Customs maar daar is het nummer al afgesloten.

Wacht nog even mijn 30 dagen af, de tijd waarin een bedrijf moet leveren en anders maar een procedure starten. Gaat maar om 70 euro maar toch, riekt naar oplichting.

7 december 2018

op voorraad of toch niet?

Onderdeel besteld wat volgens de site op voorraad was. Wel een bevestiging van de bestelling gekregen maar na een aantal dagen nog steeds geen track en tracecode. Geen reactie op mails etc dus voelde niet prettig om hier iets te kopen.

Uitindelijk wel contact gekregen via de telefoon met de eigenaar van de webshop meen ik. Onderdeel wat ik had besteld lag volgens hem nog bij de Douane (stond dus wel als voorradig op de site). Hij boodt een ander alternatief wat wel op voorraad was en dit is keurig volgens afspraak geleverd.

Ik ga hier niet nogmaals bestellen, geen aanrader en zeker het slechte contact krijgen voelt zeer onprettig

14 oktober 2018

bestelling wordt niet geleverd

bestelling wordt niet geleverd
op 23 juni deed ik een bestelling van rond de 80 euro
tot op vandaag niks ontvangen
ook wordt er niet gereageerd op mijn vele mails,alsook wordt de betaling ook niet terug overgeboekt
zal het er zeker niet bij laten en kijken waar ik terecht kan met mijn klacht

11 september 2018

contact zeer slecht

Eerste bestellingen gingen prima maar qua contact is het een drama.
Heb voor ongeveer €2000 aan accessoires hier besteld maar wacht nu op frame covers.Heb ze 3 maanden geleden besteld en in het begin kreeg ik nog antwoord dat het pas eind juli weer in voorraad zou zijn.Het is nu half augustus en hoor niets meer.
Voor mij de laatste keer dat ik hier iets besteld heb.

11 augustus 2018

Onderdeel voor motor besteld

Onderdeel voor motor besteld, geen exacte leverdatum gekregen. Tal van mails gestuurd en tot op de dag van vandaag nog steeds geen onderdeel ontvangen of mail terug gekregen.

12 juli 2018

Zeer goede service. Top.

Ik had een tassenset besteld en kreeg per ongeluk twee linker tassen ipv een rechter en een linker tas. Kan gebeuren. Even gebeld en er werd medegedeeld dat de tas omgeruild zou worden.
Blijkt dat deze tas moeilijk te leveren is en heb zonder gezeur een compleet nieuwe set ontvangen. Netjes een retouretiket erbij zodat de andere set kosteloos retour kan.
Communicatie was prima, werd netjes van alles op de hoogte gehouden.

Echt top service.

Zeer aan te bevelen

29 juni 2017

goede levering

Bij Chopperonderdelen forward controls gekocht. Deze waren binnen twee werkdagen binnen en compleet.

Prima

20 september 2015

Top service!

Voor mijn motor zocht ik een paar onderdelen die niet meteen in een shop op voorrad zijn. Chopperonderdelen is voor mij op zoek gegaan en heeft ze gevonden. Bestelling en levering verliep daarna heel snel. Voorbeeldige service.

18 september 2015

Gewoon Goed

Dit was mijn eerste aankoop bij Chopperonderdelen.nl, maar ook mijn eerste doehetzelfsleutelklus. Ik had wat vragen over de onderdelen die ik moest gebruiken en daar kreeg ik netjes via de mail antwoord op. De geïnstalleerde Cobra uitlaat zit er strak op en ziet er ook strak uit.

17 september 2015

hoogste kwaliteit service

Ontzettend goede kwaliteit service en mooie inderdelen. Tot nu toe altijd uitermate goed geholpen.

M.vr.gr. Arno Nikkels

14 september 2015

Niet serieus

4 bestellingen geplaatst: 2 universeel en 2 specifiek.
De laatste 2 telkens niet voor mijn motor! Bijgevolg de kosten van retour mogen dragen. Laatste levering ging echter stuk doordat het ook niet voor mijn motor bedoeld was.
In totaal +\- € 130,00 aan weggesmeten geld.
Iemand thuis bij chopperonderdelen.nl. Hallo?

27 juni 2015