Frauduleus: 100% scam - blijf klachtmails sturen!
Beloningen voor tijdrovende ingevulde enquetes (bij surveys als Beenq) betalen ze niet uit, maar houden ze voor zichzelf. Bij opgebouwde beloningen en verzoeken om uitbetaling sturen ze deze standaard e-mail zoals ik die al zag bij andere gedupeerden:
We regret to inform you that our systems have identified activity that is in violation of Cint's Participant Terms & Conditions for Panel Membership. As a result, we have removed your panelist account from our system and you will no longer be able to log in, take part in surveys or other research programs, or redeem or receive any rewards.
This decision was made following a thorough review of your account(s) by our quality team and is therefore not reversible.
AANVULLING 30-12-2024: Na een week van dagelijks klachten sturen naar Cint Zendesk met o.a. opmerkingen dat talloze gedupeerden niet uitbetaald zijn en dat ik juridische actie zal ondernemen, hebben ze (met excuses) mijn account hersteld en zal er worden uitbetaald. Blijkbaar helpt het dus ze te bestoken met klachtmails.