Ontzettende leuke speurtocht door Deventer gehad om de 'moord' op te lossen. Leuke combi van puzzelen, bewegen, mooie plekjes ontdekken en gezellig kletsen tussendoor. Start vroeg in de ochtend, wij d... Toon meer
Mooie wandeling door Valkenburg. Vooraf gecheckt of de twee plekken van de hints geopend waren, kom je ter plekke blijkt de ene niet meer mee te doen (Cup en Vino) en de tweede verhuist en verandert v... Toon meer
Het is een hele leuke manier om een stad te ontdekken. Je komt op plekjes waar je van te voren niet perse heen hoeft. Je kijkt veel om je heen en ziet gebouwen, beelden etc. die je anders niet zo s... Toon meer
City Escape Breda was een super leuke manier om lekker te puzzelen én de stad te zien. De puzzels waren voldoende uitdagend, mooi afgestemd op de omgeving en de materialen in de box maakte het nog lev... Toon meer
De leukste manier om een stad te ontdekken. De unieke stadsspellen zijn ideaal voor gezinnen, vriend(inn)enuitjes, verenigingen of collega's. Voor jong en oud. Vanaf € 4,00 per persoon beleef je een avontuurlijke tocht door de stad. Reserveren is niet nodig.
Statensingel 2, 6217 KD, Maastricht, Nederland
Vraagt klanten om een review
Het was een leuk en afwisselend spel. De opdrachten waren afwisselend: soms makkelijker, maar het was soms ook echt puzzelen. Dat maakte dat ieder van onze groep eraan kon deelnemen en er lol in had. We kwamen door straten en op plekken waar we nog niet eerder geweest waren. Door het spel zijn we ook nog wat leuke en interessante dingen te weten gekomen.

Antwoord van CityGoose
Super ervaring in Amsterdam, na de vorige city-codes te hebben gespeeld in Maastricht en Nijmegen was ook de derde uitgave een topper. Je leert al speurend Amsterdam kennen en komt leuke plaatsen tegen.

Antwoord van CityGoose
We hebben ontzettend veel plezier gehad met deze activiteit! Het was erg leuk om meer over de geschiedenis van de stad te leren en de puzzels waren uitdagend en zaten heel goed in elkaar.

Antwoord van CityGoose
Eerst was het even zoeken en lezen, maar het is werkelijk een heel tof spel dat te spelen is met de gehele familie. Zowel jong als oud heeft ervan genoten. Dank je!

Antwoord van CityGoose
Hele leuke familie activiteit in Valkenburg. Leuk om de stad op deze manier te leren kennen.

Antwoord van CityGoose
Goede communicatie, snelle levering en prima verzorgde en duidelijke documentatie. Een aanrader voor iedereen die van een leuk cityspel houdt.

Antwoord van CityGoose
Dit keer gingen we naar Haarlem voor het dossier flikken spel. Door de sfeervolle stad, langs vele hofjes (helaas niet allemaal toegankelijk). Je hebt er weer een leuke middag mee, waarop je ook op de wat minder bekende plekken komt, en het spel zelf is ook een aanrader! Niet alleen deze, maar alle spellen van citygoose. Voor de echte puzzelaars: probeer vooral ook de city codes, die zijn super!!

Spannende ontspanning.
Laat je verrassen .
Zeer zeker de moeite waard.
Een leuke manier om je medespelers op een andere manier te leren kennen.

Antwoord van CityGoose
Super leuk om te doen. Duidelijk omschreven. Op deze manier zie je de stad op een andere manier. Aanrader!

Antwoord van CityGoose
Flikken Hasselt was n super leuke ervaring!
We hebben de opdrachten met 2 teams voor onze teambuilding gespeeld, de competitie zat er goed in.
Om het spel zo eerlijk mogelijk te spelen hebben we geen hints gebruikt. Achteraf hebben we de antwoorden in de app ingegeven.
We hebben plekjes in Hasselt ontdekt waar we het bestaan nog niet van kenden...
Ik kreeg wat ik bestelde binnen een paar dagen. Prima. We hebben genoten van het flikkendossier Deventer. Za allemaal weer prima in elkaar. Deze keer zelfs 2 moorden opgelost. Echt geweldig opgezet weer. We kijken alweer uit naar de volgende schoolvakantie, dan doen we er weer 1.

Antwoord van CityGoose
Het was een leuke zaak alleen toen ik bij het "eind café" aan kwam wisten ze 1st niet wat ik nu bedoelde met de "most wanted lijst" na een aantal werknemers hadden ze door wat ik wilde. Verder erg leuk heb hem alleen gedaan dus duurde het wat langer. (Flikken zaak Rotterdam)

Antwoord van CityGoose
Heel leuk en doordacht spel! Zeker de moeite om zelf te spelen. Wij hebben het in 2 teams tegen elkaar gespeeld en dat maakt het nog spannender.

Antwoord van CityGoose
Het spel was niet te doen , geen duidelijk begin, een wir war van info , geen touw aan vast te knopen . We hebben het spel na 3 uur puzzelen gestopt

Antwoord van CityGoose
Erg leuke en spannende manier om de stad te leren kennen.