CityGoose Reviews

4,5

Ontzettende leuke speurtocht door Deventer gehad om de 'moord' op te lossen. Leuke combi van puzzelen, bewegen, mooie plekjes ontdekken en gezellig kletsen tussendoor. Start vroeg in de ochtend, wij d... Toon meer

Mooie wandeling door Valkenburg. Vooraf gecheckt of de twee plekken van de hints geopend waren, kom je ter plekke blijkt de ene niet meer mee te doen (Cup en Vino) en de tweede verhuist en verandert v... Toon meer

Het is een hele leuke manier om een stad te ontdekken. Je komt op plekjes waar je van te voren niet perse heen hoeft. Je kijkt veel om je heen en ziet gebouwen, beelden etc. die je anders niet zo s... Toon meer

City Escape Breda was een super leuke manier om lekker te puzzelen én de stad te zien. De puzzels waren voldoende uitdagend, mooi afgestemd op de omgeving en de materialen in de box maakte het nog lev... Toon meer

1. Recreatiecentrum

De leukste manier om een stad te ontdekken. De unieke stadsspellen zijn ideaal voor gezinnen, vriend(inn)enuitjes, verenigingen of collega's. Voor jong en oud. Vanaf € 4,00 per persoon beleef je een avontuurlijke tocht door de stad. Reserveren is niet nodig.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Met de speurtocht "De Verdwenen…

Met de speurtocht "De Verdwenen Vlogger" hebben we de mooiste plekjes van Maastricht Centrum gezien. Een leuke uitdaging voor jong (vanaf 8) en oud.
Rustig door het park, ijsje eten bij Pinkies of mensen kijken op de Markt. Je bepaalt je eigen tempo!

26 oktober 2022

Antwoord van CityGoose

Bedankt voor jullie review! Top dat jullie de zaak hebben opgelost!

Een mooi spel!

Allereerst is het gewoon een leuk spel om samen en met wat oudere kinderen te spelen. Daarnaast is het een heel laagdrempelig, klantvriendelijk bedrijf.

26 oktober 2022

Antwoord van CityGoose

Dank Jan voor deze mooie review! Wij maken onze spellen met veel plezier en het maakt ons blij als dat gevoeld wordt.

Uitdagend spel in historische binnenstad

Het spel zit goed in elkaar, het heeft uitdaging in zich en je leert ook nog wat over de historie van de stad.

6 november 2022

Antwoord van CityGoose

Dank Peter voor de leuke reactie. Graag tot bij een ander spel!

We vonden de zoektocht een heel mooie ontdekkingstocht.

We vonden de zoektocht een heel aangename ervaring waarbij we de stad Antwerpen op een leuke manier hebben ontdekt. De zoektocht bracht ons naar plekjes waar we anders nooit komen. De zoektocht zat ook heel goed in elkaar en we konden die op eigen tempo uitvoeren.

4 november 2022

Antwoord van CityGoose

Leuk om te horen! Graag tot een volgende zoektocht!

Ontdek de stad

Een hele leuke manier om een stad te ontdekken. Zelfs als je al bekend bent met/in de stad kom je verrassende dingen tegen, die je anders zonder op te merken voorbij loopt.

27 oktober 2022

Super leuk!

Super leuk! Uitdagend, maar goed te doen voor een team van 9-jarigen. Echt een top feestje!

8 oktober 2022

Antwoord van CityGoose

Wat leuk om te horen Eline ! En nog gefeliciteerd ;-)!

Via 4g kun je niet inloggen

Via 4g kun je niet inloggen bij de app. Wij hebben moeten bellen met de backoffice en bij hen (op kantoor) lukte het wel. Wij hebben het met drie telefoons geprobeerd en het lukte pas toen we WiFi hadden op het terras. Je moet een wifi verbinding hebben. Dat is raar voor een buitenspel en is een onaangename verbreking van een toffe beleving

5 oktober 2022

Antwoord van CityGoose

Beste Patricia, om het spel Flikken Utrecht te spelen heb je sowieso geen internet nodig. Alleen als je de app wilt gebruiken voor hints of oplossingen heb je internet nodig. 4g werkt dan ook prima hoor. Dank je wel voor je feedback!

Een erg leuke ervaring. Zit goed in elkaar.

Erg leuke zaak en goed te doen! Het was af en toe even zoeken maar met de tips kwam het altijd goed. We zijn op plekken geweest waar we in Maastricht nog nooit geweest waren. Echt heel erg leuk!!

17 september 2022

Antwoord van CityGoose

Leuk om te horen Nicolette!

Wij hebben al meerdere spellen gedaan…

Wij hebben al meerdere spellen gedaan en vinden de code krakers het leukste. En soms dagen we ons zelf uit, bv in den Haag toen het Binnenhof gesloten was, hebben we op internet foto's en plattegronden gezocht om zo toch te weten te komen wie de dader was. Ook bij de code Cramer van Amster in de trein alvast de puzzel opgelost met de beelden van de Nachtwacht omdat deze er niet meer stonden. Dat maakt het extra leuk. TIP met kinder die je de flikken dossiers, dat is vraag en het antwoord zie je om je heen als je goed leest en kijkt. Wil je meer uitdaging dan de code crackers. Wij vinden die zelfs nog leuker dan de city escapes. Ga zo door hopen snel weer op een nieuwe plaats!😃

12 augustus 2022

Antwoord van CityGoose

Dank je wel voor de feedback Mirjam. Leuk om te horen! De city codes zijn goed aan jullie besteed als echte puzzelaars!

Het stadsspel in Den Bosch was…

Het stadsspel in Den Bosch was het tweede spel dat wij speelden. Ook nu weer een leuke manier om iets samen te doen en een stad te zien (vooral de stukjes waar je anders zelf niet komt).
We merkten dat we de opzet van het spel nu goed door hadden en gaan de volgende keer voor meer uitdaging met het spel met een hogere moeilijkheidsgraad.

21 september 2022

Antwoord van CityGoose

We zien jullie graag terug bij een van de City Code of City Escape spellen ;-)!

Flikken Utrecht

Vandaag, 4 sept 2022, de zaak van de koffiebrander Utrecht gedaan. Zaak opgelost 😊, wel ruim 4 uur over gedaan. Maar super geregeld. Alleen discutabel dat 'hemdenmuseum', zit toch echt op 3, niet op 5. Maar peanuts, zoals gezegd, super tour en leuk Utrecht zo te leren kennen.

4 september 2022

Superleuke manier om een stad te verkennen

Wat een superleuke manier om een stad te verkennen waar je nog nooit geweest bent. En ook al ben je er al geweest, dan kom je op verborgen plekken waar je normaal niet zo snel komt. Leuke speurtocht, we gaan er zeker nog een doen!

29 augustus 2022

Antwoord van CityGoose

Leuk om te horen ! Dank je wel.

Leuke stadswandeling met top activiteit ernaast

Hele leuke wandeling gemaakt door de stad met mijn vriendin waarbij je ook op plekjes in Utrecht komt die je anders niet zo snel ziet. De speurtocht is een leuke activiteit ernaast die ook echt op sommige momenten uitdagend is.
Ik denk dat het ook voor families met kinderen heel leuk kan zijn!

28 augustus 2022

City Escape Maastricht

City Escape Maastricht gekocht om met een groep kinderen van 12-13 jaar en een paar volwassenen te doen. Helaas was het tegengevallen. Op de website staat dat kinderen vanaf 12 jaar prima kunnen meedoen echter is dit niet het geval. De instructies zijn in het Nederlands maar geluid fragmenten en oplossing in tegendeel in het Engels. Ook de thema’s vind ik niet geschikt voor deze leeftijd. Dit is natuurlijk prima vanaf 16-18 jaar. Het is misschien raadzaam om dit in uw website te vermelden om verwarring te voorkomen. Het verjaardag feest van mijn 13 jarige dochter was hierdoor ‘verpest’
Tevens was het Vrijhof op dat moment niet toegankelijk vanwege het optreden van André Rieu waardoor één van de challenges niet te realiseren was. Ik wist niet van tevoren niet op welke locaties dat we moesten zijn. Het was beter geweest als dit in deze periode aangepast werd.

22 augustus 2022

Antwoord van CityGoose

Beste Maria, wat jammer om te horen dat het tegenviel. Ik deel je mening dat het spel te moeilijk is voor een feestje van 13-jarigen. Daar zijn onze Flikken spellen veel beter geschikt voor. Wij zullen deze informatie duidelijker op de website zetten. Dank voor de feedback!

Behoorlijk ingewikkeld...

Het was behoorlijk ingewikkeld en niet altijd duidelijk. En dat terwijl we toch echt geen groepje domme mensen zijn, integendeel. De tips die je kunt kopen hadden we méér dan nodig. Het hielp ook niet mee dat er werkzaamheden waren in de stad en dus niet alle punten gemakkelijk bereikbaar zijn. Tenslotte is de geboden tijd van twee uur véél en véél te weinig.

Maar - positief punt - het idee en vooral de uitwerking van het materiaal was prachtig.

5 augustus 2022

Antwoord van CityGoose

Ja, onze City Escape spellen zijn de meest uitdagende. Goed dat je de hints gebruikt hebt! Dank je wel voor de feedback Martijn!