super godt stykke arbejde montering af…
super godt stykke arbejde montering af ladestation til bil - nemme at kommunikere med flinke og hurtig til deres arbejde kan varmt anbefales
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Vi valgte CK Elteknik som montør af vores elbillader. Vi manglede viden på området, men ejeren af firmaet kører selv elbil og har mange års erfaring og har været en stor inspiration, og vi fik rådgivning om alt fra eltavle med bimåler, ladertype, antal ampere og faser, og til brug af Monta appen, og abonnement med refusion af elafgift. Vi har afsøgt flere montører i Nordsjælland og synes det er flot arbejde, super venligt personale, en dygtig elektriker/ejer som yder supergod rådgivning. Vi har både fået en elbillader, og helt ny tavle med særskilt bimåler i huset.
Uforskammet og arrogant.
Kan og vil ALDRIG på noget tidspunkt, sige noge pænt om dette firma. BRUG aldrig dette firma, udover deres uforskammet opførsel, er det grimt arbejde de udfører. Måtte bede chefen forlade min lejlighed, da han direkte til mig sagde, "jeg kan ikke lide dig". Må indrømme det var totalt gengældt. Super melding, jeg har ikke valgt dig, det har Vordingborg-køkken. Kan kun håbe de finder andre underleverandører til deres projekter for KAB, så andre ikke udsættes for samme uforskammethed og arrogance.
Langsom og ringe service. Gør jer selv en tjeneste ved at finde en anden El-installatør.