Al 5!! jaar aan het wachten op onze vergoeding van een geannuleerde vlucht. Het is helemaal niet duidelijk of zij al geld ontvangen hebben of niet. Je word van niks op de hoogte gebracht. Communicatie... Toon meer
Claimingo levert de beste service die wij ooit hebben gekregen. Elke vraag wordt snel beantwoord, waardoor je als klant vertrouwen krijgt in de samenwerking en in hun expertise. Ryanair liet... Toon meer
Het was zo slecht, keer op keer bellen. Nooit telefoon contact gehad of email, tenzij ik zelf initiatief nam. Uiteindelijk fout naar fout gemaakt, in plaats van antalya-Düsseldorf, kregen we alleen Ma... Toon meer
Bedankt voor de snelle service! Nog tijdens onze vakantie, alles kunnen regelen. Voordat we thuis waren, was het geld al gestort op de rekening. Goede communicatie, snelle reacties op mijn vragen... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Wij zijn Claimingo. Een jonge onderneming, gestart door Alexander Colenbrander (jurist) en Timothy Egeler (ondernemer). Als je vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt is, dien je bij ons eenvoudig je claim in. Voor jou geen juridische procedures en geen risico’s, maar wel de vergoeding waar je recht op hebt.
Europlaan 100, 3526KS, Utrecht, Nederland
- social@claimingo.nl
- claimingo.nl
Mensen keken ook naar
Aan te raden!
Snelle en vriendelijke service. Vlotte en directe communicatie. Claim uitbetaald zoals voorzien

Antwoord van Claimingo
Goede communicatie en proffesioneel team
Vanaf het eerste moment had ik een goed gevoel bij claimingo. Mijn vragen werden snel beantwoord en kreeg voldoende uitleg over de verschillende opties.
Claimingo nam alles in handen en op een paar dagen tijd zijn we tot een compromis gekomen.
Aarzel niet om hen onder de arm te nemen, want ze leveren goed werk.
Bedankt team claimingo

Antwoord van Claimingo
Prima afwikkeling van onze claim
Prima afwikkeling van onze claim i.v.m. de staking en daardoor vertraging van onze vlucht. we zijn zeer tevreden.

Perfect geholpen!
Perfect geholpen!
Mooie online omgeving om een paar stukken te uploaden en direct daarna een voorstel voor het overkopen van mijn claim of de keuze om op no-cure-no-pay basis tot het eind van de procedure mee te doen. Direct EUR 100 op mijn rekening was top!

Antwoord van Claimingo
Heel vriendelijk en behulpzaam…
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Wat heen en weer gemaild, enkele telefoontjes en kregen we vandaag bevestiging dat het geld binnen 2dagen op onze rekening gestort zal worden.TOP

Antwoord van Claimingo
Perfect geholpen en zeer tevreden!
Perfect geholpen ! Super dienst en erg makkelijk met je eigen klantportaal of gewoon via mail. Snelle en korte reactietijden.

Antwoord van Claimingo
Onze vlucht 6 u vertraagd door…
Onze vlucht 6 u vertraagd door technische omstandigheden een schadevergoeding aangevraagd ze hebben ons heel snel geholpen en het geld stond al binnen een week op ons rekening. Hier kan je rekenen op een goeie en snelle service! Dank u.

Antwoord van Claimingo
ik ben heel tevreden over de…
ik ben heel tevreden over de afhandeling en verloop van mijn klacht. Je voelt en ziet dat hier een team klaarstaat die je helpt, mails stuurt en ook opvolgen totdat het tot een goed einde komt. En dit steeds met dezelfde vriendelijke ingesteldheid. Dikke mercie
Greetje

Snelle en betrokken instantie
Snelle en betrokken instantie. Denkt mee en is redelijk snel wat betreft communicatie. Bedankt!

Antwoord van Claimingo
Gaan snel en vriendelijk te werk
Gaan snel te werk en zijn vriendelijk. Verbeterpuntje kan wel zijn om de klant iets meer in te lichten over waar je recht op zou kunnen hebben.

Goede communicatie en hulp
Goede communicatie en hulp, en ben erg blij dat ik de claim gewonnen heb!

Binnen 1 week compensatie al op rekening
Claimingo heeft een super snelle en goede service geleverd. Na het indienen van mijn claim werd ik dezelfde dag al teruggebeld en binnen een week heb ik het geld al op mijn rekening staan!

Perfect
Bedankt voor de snelle antwoorden en service. Duidelijk, snel en behulpzaam.

Uitstekende service
Uitstekende service, vriendelijk en de claim binnen drie weken volledig afgewikkeld. Top!

Antwoord van Claimingo
Goede service! Aantal keer gebeld en goed en beleefd geholpen. De claim & go service heeft mij doen laten kiezen voor deze firma. Heb geen zin om 7 maanden of langer te wachten op mn geld en dan nog niet zeker weten of je het krijgt. Je levert wat in maar hebt t wel binnen n dag op je rekening.

Antwoord van Claimingo
zeer vlotte reactie na onze melding van…
zeer vlotte reactie na onze melding van de vertraging van onze vlucht. geld werd snel gestort op de rekening

Antwoord van Claimingo
Uitstekende service ,zeer transparant .
Uitstekende service ,zeer transparant .
Zeer snelle afhandeling .
Petje af .
Groet Johan de Graaff

Snel en netjes afgehandeld
Snel en netjes afgehandeld. Alles goed en duidelijk gecommuniceerd en claim makkelijk in te dienen. Een aanrader.

Pechclaim gewonnen!
Na een moeizame procedure van anderhalf jaar, is het de firma Claimingo gelukt om een pechclaim voor ons binnen te halen, waar een andere firma niet in geslaagd was.
Door hun vastberadenheid hebben ze dit proces toch maar mooi gewonnen. Super.
Voor een eventuele volgende pechreis weten wij nu zeker waar we moeten zijn voor een juiste aanpak. Hartelijk dank.
Henny en Sylvia Tijhuis

Antwoord van Claimingo
goede persoonlijke service met…
goede persoonlijke service met gebruiksvriendelijke portal!