Voor mij NOOIT MEER TUI
Voor mij NOOIT MEER TUI! Wij hadden een vakantie geboekt naar Oostenrijk voor juni 2024. Om dringende medische reden hebben we tot onze grote spijt de vakantie moeten annuleren. Gelukkig hadden we een platinum annul. verzekering dachten we. Een deel 65% ong. van de reiskosten heeft Tui terug betaald na indienen van ons dossier maar voor het resterende bedrag (ong. 500€) moesten wij zelf een dossier indienen bij een verzekeringsinstelling waarmee Tui samenwerkt. Alles gedaan en na 4 maand en enkele frustrerende telefoons later een mail ontvangen met de vraag voor nog meer medische gegevens op te sturen. Daarna alweer maanden geen nieuws. 3 maand later weer gebeld naar de verzekeringsinstelling en daar kregen wij te horen dat ze nog geen tijd hadden om ons dossier te behandelen. " Wij werken chronologisch" was het antwoord. Half december plots uit het niets 25€ op ons rekening gestort en de melding dat het dossier is afgerond. Weer de verzekering gebeld voor uitleg en ze vonden dat we te laat geannuleerd hadden en dat ze daarom te hoge kosten hadden. Deze verzekering doet alles om zeker niet te moeten betalen en zijn in mijn ogen oplichters.
Na meer dan 20 jaar (soms meerder reizen per jaar) te boeken bij Tui is nu de maat vol. Tui en hun partners hebben helemaal geen respect voor hun klanten en gebruiken ze enkel als melkkoe.