Clarks EU Reviews

1.375

1,5

Het is niet eens 1 ster waard, maar die moet ik invullen omdat ik anders geen review kan achterlaten. Schoenen vrij snel in huis, maar toch niet tevreden, meteen een retour aangevraagd. Moest via ital... Toon meer

Bestelling gedaan op 17 september (1013602116). Verwachte leveringsdatum 23 september. Tot op heden 26/09 nog steeds niets ontvangen. Via tracking UPS staan gegevens niet geüpdatet of werkt gewoon nie... Toon meer

Eigenlijk verdient Clarks geen enkele ster. Eind november bestelling ontvangen, het geleverde retourlabel dat ik op 5 december ontving op het pakket per 6 december verzonden. ...tot op heden staat de... Toon meer

Wees alert bij een mixbestelling van korting op schoenen en onafgeprijsde schoenen! Vooral als je maten en comfort niet zeker zijn! Online aankoop in Nederland gedaan. Nooit meegema... Toon meer

1. Winkelen en mode

At Clarks, our mission is to empower everyone with the freedom to move comfortably. Experts in shoemaking since 1825, we combine the latest comfort technologies, innovative construction techniques and contemporary designs to create pairs that help you take every day in your stride. We’re dedicated to providing outstanding customer service, so you can always count on us when finding the perfect men's, women's and kids' shoes – whether shopping online or visiting our friendly stores.

Zeer slecht

230 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Service

Geachte heer/mevrouw,

Op 30 juli heb ik schoenen besteld via uw website als cadeau voor de verjaardag van mijn vader. De verwachte leverdatum was 5 augustus. Helaas is het pakket nog steeds niet geleverd. Hoewel ik een trackinglink van UPS heb ontvangen, zijn er geen verdere updates beschikbaar.

Ik heb meerdere pogingen gedaan om contact op te nemen met uw klantenservice, maar tot op heden zonder enige reactie. Dit is bijzonder teleurstellend en niet wat ik verwacht van een merk als Clarks.

Ik hoor graag zo snel mogelijk van u met een update over mijn bestelling en een passende oplossing.

Mikaeel

8 augustus 2025

Beste Mikaeel,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om ons een recensie achter te laten en ik vind het zeer spijtig om te lezen over uw ervaring bij deze gelegenheid.

Ik heb uw bestelling onderzocht en ik ben blij dat ons klantenserviceteam uw vraag inmiddels heeft opgelost. Aarzel niet om opnieuw contact met ons op te nemen via de onderstaande link als u verdere ondersteuning nodig heeft.

Nogmaals bedankt dat u uw ervaring met ons deelt en gelieve mijn oprechte excuses te aanvaarden voor de teleurstelling die u bij deze gelegenheid heeft ondervonden - Angela

Geen update over levering en slechte ervaring klantenserivce

Op 30 juli jl. een bestelling: 1012510971 geplaatst en sindsdien geen update ontvangen over de levering (Clarks website geeft aan 4 werkdagen voor de levering). Wel een trackingnummer ontvangen van UPS, maar die hebben mijn bestelling niet ontvangen, dus kunnen mij niet helpen. Zelf aantal keer contact opgenomen met Clarks omtrent mijn bestelling, NUL info ontvangen behalve wat ik zelf qua informatie aangaf via de chat. "neem vrijdag nog contact op" Ja, en dan?. Zelf via het contactformulier geen update ontvangen. Het vervelende is dat de schoenen in mijn maat nog beschikbaar zijn op de site, dus je zou denken dat ze gewoon verzonden kunnen worden. Algeheel jammer dat je zelf contact opnemen, Clarks geen enkele duidelijkheid geeft omtrent je bestelling(1012510971)/levering en je als klant geen reactie krijgt via chat of het contactformulier.

30 juli 2025

Beste Quirine,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling bij te werken.

Ik heb uw bestelling onderzocht en u vandaag een e-mail gestuurd met een oplossing. Het kan tot 2 uur duren voordat deze e-mail in uw inbox arriveert. Controleer uw ongewenste e-mail of spam-mappen voor het geval deze daar terecht is gekomen.

Bedankt dat u uw ervaring heeft benadrukt en ons de kans heeft gegeven om u verder te helpen. Accepteer alstublieft mijn excuses voor eventuele teleurstelling - Angela

va digitato un numero d'ordine e un CAP valido

Ik kom via een Nederlands retour portaal in een Italiaanse omgeving. Herkent mijn postcode niet...

Contactformulier ingevuld afgelopen week, nog geen reactie. Niet goed. Graag hulp Clarks.

Bestel# 1012360164. Besteldatum 21-07-2025

29 juli 2025

Hi Jeroen Hoving,

Thank you for taking the time to leave us a review and I am very sorry to read of your experience on this occasion.

I have investigated your order and emailed you today with a resolution. Please allow up to 2 hours for this email to reach your inbox and check your junk or spam folders in case it has redirected there.

Thank you for highlighting your experience and allowing us the opportunity to assist you further. Please accept my apologies for any disappointment caused - Zubeida

bestelling niet ontvangen en…

bestelling niet ontvangen en klantenservice niet bereikbaar
Bestelnr 1012330843

29 juli 2025

Beste Ilma,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten en het spijt me heel erg om over uw ervaring deze keer te lezen.

Onbereikbare klantenservice

Mijn pakket is nooit afgeleverd. Daarvoor moet Clarks een claim indienen bij UPS, dat kan ik niet zelf. Maar Clarks is onbereikbaar: al 1,5 week reageren ze niet op het contactformulier dat ik heb ingevuld. Ook heb ik bijna elke dag mijn vraag in de chat gezet. Tevergeefs: ik heb nog nooit een reactie ontvangen. Zonder de claim die Clarks moet invullen, ben ik bijna 350 euro kwijt.

8 juli 2025

Beste Sam,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten over uw recente ervaring met ons klantenserviceteam. Het spijt me zeer dat de ontvangen service niet heeft voldaan aan de hoge normen waarnaar wij streven.

Ik wil u verzekeren dat ik deze kwestie inmiddels heb geëscaleerd en dat een lid van het managementteam binnenkort contact met u zal opnemen om u verder te helpen.

Hartelijk dank dat u ons de kans geeft om u verder te helpen en aanvaard alstublieft mijn excuses voor eventuele teleurstelling die is veroorzaakt -

Geen contact klantenservice

Ik heb de schoenen ontvangen maar deze passen niet en wil ze terugsturen. Zoals beschreven ga ik naar het retour portaal maar hier staat dat de schoenen nog niet geleverd zijn. Hierdoor kan ik geen retour maken. Ik heb een week geleden gemaild en nog geen antwoord.

23 juni 2025

Hi ,

Regrettably, as there was no information provided with your review I unable to look into this further. We are keen to put this right promptly and would therefore kindly ask you to please contact our Customer Care Team, via the link below, for further assistance.

Thank you for highlighting your experience and please accept my sincere apologies for any disappointment caused. We look forward to hearing from you soon -

geen geld retour

Hier ook: twee paar schoenen besteld, twee paar geretourneerd en maar van één paar het geld terug ontvangen. Er is een bevestiging van ontvangst, ze sturen 2 'terugbetalingsbrieven' en de medewerkster van de klantenservice verklaard stellig dat ze het hebben betaald zodat ze mij adviseert om contact te zoeken met mijn bank (...). Ondanks de gebrekkige logica achter dit verzoek, heb ik dit toch gedaan en een verklaring van de bank opgestuurd welk bedrag is ontvangen (1 paar). Dit geretourneerd en er vervolgens niets meer van vernomen. Ik heb een klacht ingediend maar deze gaat naar hetzelfde mailadres dan de eerdere correspondentie dus dezelfde medewerkster (Cody)... Ik heb helemaal geen reactie gekregen op de klacht. Op internet nergens een werkend telefoonnummer te vinden die het doet. Het ziet er naar uit dat het financieel niet goed gaat met Clarks en ik kan fluiten naar het retourgeld....

Thanks for your reply. How can I contact you? (The only way I know is: clarkscustomercare{at}clarks.com.... and that did not get me anywhere.)

1 december 2024

Goedendag EAM,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een beoordeling achter te laten en het spijt me heel erg om over uw ervaring op deze gelegenheid te lezen.

Helaas, omdat er geen informatie is verstrekt met uw beoordeling, kan ik dit niet verder onderzoeken. We willen dit graag snel rechtzetten en zouden u daarom vriendelijk willen vragen om contact op te nemen met ons klantenserviceteam via de onderstaande link voor verdere hulp.

Bedankt voor het benadrukken van uw ervaring en accepteer alstublieft mijn oprechte excuses voor eventuele teleurstelling. We kijken ernaar uit om snel van u te horen.

Na belofte terugbetaling laat klantendienst niet meer van zich horen

Op 9 jan 2025 schreef ik klantendienst aan ivm produkt dat na amper gedragen te zijn, schade vertoonde. Dezelfde dag nog kreeg ik heuglijk nieuws van Faith D. die me verzekerde dat ze het probleem begreep en ik een restitutie kon ontvangen van het betaalde bedrag, binnen 5 a 10 werkdagen. Na 3 weken zonder gevolg, maar wel een vraag tot feedback over het contact, nam ik terug contact, maar opnieuw zonder verder gevolg. Een nieuw contactformulier, nu 8 dagen geleden, gaf opnieuw geen reactie. Dit is de eerste maal dat ik deze klantendienst contacteer, ik kocht tot op heden regelmatig online bij Clarks.

11 februari - na het lezen van het antwoord van de klantendienst, en nogmaals nazicht van de rekening vanwaar er door mij met Bancontact werd betaald, maar waar geen spoor van terugbetaling te vinden is, contact pogen nemen met de klantendienst via de voorgestelde link; minder eenvoudig dan het lijkt; en toch, opnieuw een contactformulier ingevuld met de vraag om na te zien waar ze de restitutie hebben heengestuurd. Eenvoudiger zou zijn, mocht men mij contacteren en verifiëren of men geen fout heeft gemaakt in het terugbetalen.

27 februari. Na nieuwe tussenkomst van Angela van de klantendienst is het bedrag terugbetaald. Eind goed al goed.
K Libbrecht

9 januari 2025

Beste Katrien,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een beoordeling te geven. Het spijt me echt te lezen over uw teleurstellende ervaring.

We zouden graag de kans krijgen om uw vraag zo snel mogelijk te verhelpen. Ik zou u daarom vriendelijk willen vragen om contact op te nemen met ons klantenserviceteam via een van de kanalen in de onderstaande link.

Heel erg bedankt, het Social Team

Klantendienst laat na goede feed-back niets meer van zich horen...e…

Op 9 januari 2025 nam ik contact met de klantendienst om een produktprobleem met een paar schoenen dat ik nauwelijks had gedragen aan te kaarten. Ik kreeg prompt een positieve reactie: 'mijn naam is Faith, ik zal u vandaag helpen. Het spijt ons te horen over het probleem met uw Orianna Pebles schoenen. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om te ervaren dat de rubberen rand loskomt nadat ze nauwelijks zijn gedragen. Onze oprechte excuses voor het eventuele ongemak dat dit heeft veroorzaakt, vooral omdat u positieve ervaringen heeft gehad met andere paar van dit model.
Om dit probleem op te lossen, ontvangt u een restitutie van € 90.00 voor dit paar schoenen. De terugbetaling wordt verwerkt naar uw oorspronkelijke betaalmethode en zou binnen 7-10 werkdagen op uw rekening moeten staan.'
Toen ik na 3 weken nog geen terugbetaling ontving, nam ik opnieuw contact, met bijkomende gegevens, zonder verder gevolg. Ook een nieuwe klacht m, ondertussen meer dan een week geleden gaf geen enkele respons. Ondertussen had men me wel.een feedback gevraagd omtrent het initiële contact met Faith van de klantendienst... maar is er ook geen restitutie gebeurd. Als regelmatige klant van Clarks is dit geen fijne ervaring.
Katrien Libbrecht

9 januari 2025

Beste Katrien,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten en het spijt me zeer om te lezen over uw ervaring.

Ik heb uw bestelling onderzocht en ik ben blij dat ons klantenserviceteam uw vraag inmiddels heeft opgelost, aangezien de terugbetaling op 10 januari is verwerkt naar uw oorspronkelijke betaalmethode. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de onderstaande link als u uw terugbetaling niet kunt vinden.

Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring en accepteer alstublieft mijn oprechte excuses voor eventuele teleurstelling die bij deze gelegenheid is veroorzaakt - Angela

Na een keer of 10 de retoursite…

Na een keer of 10 de retoursite geprobeerd en eindelijk gelukt, gaat maandag 3 februari eindelijk retour, maar wat een bagger site, ben blij dat het gelukt is

1 februari 2025

Beste Edith,

Ik kan mijn order niet retouren!

Ik heb op 16 december 2024 een online bestelling geplaatst.
Order nummer:

Ik heb schoenen besteld en ik dacht omdat Clarks een bekend merk is gaat dat wel goed.
De schoenen zijn te groot en daarom wil ik wil ze graag retouren. Ik dacht vast makkelijk.
Dus id ga naar retour portal, moet ik een order ID invullen. Die kan ik nergens vinden. Ik gelijk proberen contact te zoeken. Je kan ze niet bellen jammer genoeg. Toen heb ik meerdere keren een contactformulier ingevuld, dan krijg ik de bevestiging in mijn mail dat ik deze heb ingevuld en het request nummer en dat er wordt gewerkt aan een zo snel mogelijk antwoord. Ik hoor daar niks meer van!!!
Op deze manier gaat de retourtermijn voorbij waarin ik kan retouren en daar kan ik niks aan doen!!!
Wat een slecht bedrijf en een slechte behandeling!!

16 december 2024

Hallo Dani,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een beoordeling achter te laten. Het spijt me zeer om te lezen over uw ervaring deze keer.

Ik heb dit vandaag bekeken en zie dat ons Klantenserviceteam uw meest recente bestelling op 09/01/2025 heeft opgelost. Aarzel alstublieft niet om contact met ons op te nemen via de onderstaande link als u verdere ondersteuning nodig heeft.

We hopen oprecht dat u ons de kans geeft om u te laten zien dat uw ervaring niet typerend is voor de service die wij bieden. Mijn oprechte excuses voor de teleurstelling die dit keer is veroorzaakt - Stefanie

Ff scrollen naar beneden mensen. Heb ik niet gedaan nu tna

een opdracht geplaast hoor niks meer! Wat een ...verhaal. Kunnen we in een collectief miss aangifte doen!

Iemand een idee

7 november 2024

Hallo John,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons een beoordeling te geven. Het spijt me te horen dat je ervaring deze keer teleurstellend was en we zouden graag de kans krijgen om dit recht te zetten. Gebruik alstublieft de onderstaande link om contact op te nemen met ons team met je ordernummer, zij helpen je graag verder.

We hopen snel weer van je te horen – Stefanie

Levering werd niet uitgevoerd en…

Levering werd niet uitgevoerd en klantenservice komt pas na 10 dagen met een ook nog onjuist antwoord. Voor mij geen internet bestellingen meer bij hen want ook anderen ( leeftijdsgenoten) hebben dezelfde ervaring! Bestelnr 1007850914, art.nr. 261315938075, reactie was van Portia, geen nummer oid bij de mail

3 december 2024

Beste Rob,

Helaas konden we geen contact met u opnemen omdat u geen contactgegevens hebt opgegeven bij het indienen van uw beoordeling. We kunnen dit niet snel oplossen. Wilt u uw beoordeling bijwerken met het bestelnummer en de zaak-ID na uw communicatie met de klantenservice, zodat we dit kunnen rechtzetten?

Bedankt dat u ons een verdere beoordeling heeft achtergelaten en we hopen snel van u te horen - Deborah

Ik wacht al weken met het terug krijgen…

Ik wacht al weken met het terug krijgen van mijn geld van schoenen die kapot waren.

Clarks zegt dat het geld wordt terug gestort na 14 dagen nadat de schoenen terug zijn op het depot.

De schoenen liggen al weken op een verzamelpunt van clarks.

Als ik vraag hoe het nu verder moet krijg ik geen antwoord.

Clarks heeft totaal geen klanten service. Je kan niet bellen maar moet een mail sturen, maar door wordt niet op gereageerd, zelfs niet na meerdere mails.

De enige keer dat ze reageren is na het schrijven van een klacht op trust pilot.

Een hele onbetrouwbare verkoper dus die geen respect hebben voor hun klanten.

Zodra je hebt betaald wordt je als oud vuil behandeld.

(ik plaats dit bericht voor de tweede keer omdat ze reageren met dat ik maar een mail moet sturen om geholpen te worden maar de reden dat ik de eerste klacht hier schreef is omdat er niet wordt gereageerd op mijn mails en vragen.)

28 november 2024

Beste Kelvin,

Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons zeer om te lezen over de vertraging en teleurstelling die u bij deze gelegenheid heeft ondervonden.

We hebben uw bestelling bekeken en we kunnen zien dat een collega sindsdien met u heeft gecommuniceerd over uw terugbetaling.

Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Geen orderbevestiging ontvangen

Ik heb een bestelling geplaatst via de website en betaald. Een week later heb ik nog geen orderbevestiging gekregen van Clarks. Klantenservice is niet bereikbaar of reageert niet via het contactformulier. Op het formulier van de website moet een ordernummer worden toegevoegd die ik dus nooit heb ontvangen.

1 november 2024

Hoi Jurre,

Het spijt ons dit te lezen. Vul ons contactformulier in met de winkel die u bezocht, datum, tijd, namen/beschrijvingen van het personeel en uw volledige klacht.

Met vriendelijke groet, Becci

helemaal geen antwoord op mijn vraag!!!

9 oktober 2024

Hoi Ellen,

Bedankt voor je review. Het spijt me om te horen dat je teleurgesteld bent. Voor verdere assistentie kun je contact opnemen met het EU-team via onderstaande link:

Hartelijk dank, Saira.

Zeer slechte klantenservice

Betreft bestelnummer: 1006965906
Dan bestel je iets en dan zeggen ze dat het op die bepaalde datum geleverd word. Vervolgens is die datum verstreken en blijft diezelfde status doodleuk staan en ik probeer dan te achterhalen via de chat waar mijn pakket blijft en dan krijg ik als donderslag bij heldere hemel een medewerker te spreken maar die kan mij vervolgens niet veel concrete info geven behalve alleen de actuele status te herhalen. En dan kan je dus verder geen kant uit. Wat een beschamelijke service!! Ik ga niks meer kopen bij ze voorlopig

1 oktober 2024

Beste Lukas,

Bedankt dat u de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Het spijt me heel erg om te horen dat u uw bestelling niet hebt ontvangen.

Ik kan u niet helpen omdat er geen bestelnummer over is op uw beoordeling, maar ik zou u vriendelijk willen vragen om contact op te nemen met behulp van de onderstaande link:

Onze oprechte excuses — Georgia

Geen contact mogelijk - alleen chatbot

De achterste strap van mijn sandaal (ALDA STRAP) liet volledig los toen iemand in de stad op mijn hak ging staan. De schoenen had ik nauwelijks gedragen en het gebeurde in looptempo.
Ik heb contact gezocht met de klantenservice via het contactformulier op de site en via instagram maar het is vrijwel onmogelijk om een persoon te spreken. Ik krijg een soort auto-gegenereerde responses van ene Rushe S.
1x werd ik in de aanhef van de mail aangesproken met mijn naam Irene en later in de mail stond 'nogmaals bedankt Chris(...)'
Er wordt gezegd dat er geen fabricagefout is geconstateerd en dat er daarom geen tegemoetkoming vanuit Clarks gedaan kan worden.

Kwaliteit ondermaats voor de prijs
En klantenservice nog erger ondermaats

Edit: ik heb geen ticket/zaak id ontvangen via het contactformulier

Edit: ik kan de mail met bestelnummer niet meer vinden maar ik heb het nummer wel verwerkt in mijn request.
Dit is de mail nav mijn request: your request (554503) has been received and is being reviewed by our support staff.To add additional comments, reply to this email.

15 september 2024

Beste Irene,

Mag ik u vriendelijk vragen om uw beoordeling bij te werken met uw bestelnummer, zodat we uw contactformulier vinden en de dingen goed kunnen maken.

Bedankt dat u ons een beoordeling heeft gegeven en we hopen snel van u te horen — Candice

Bewerken - bedankt voor het verstrekken van de gevraagde informatie. We bekijken uw eerste e-mailverzoek en een agent zal zo snel mogelijk contact met u opnemen - Candice

Na maandenlang niets gehoord te hebben

Update 22 augustus 2024

Na meerdere keren het contactformulier ingevuld te hebben, heb ik 0 reactie terug gehad. Nu krijg ik bericht van Klarna dat er 1 paar schoenen alleen van het bedrag af is gehaald en ik nog steeds het restantbedrag dien te betalen. Dit klopt dus nog steeds niet. Ik heb alles retour gedaan en de bewijsstukken hebben zij nu inmiddels via Klarna. Daarnaast werkt de website slecht, zodat ik niet eens in mijn account kan om mijn gegevens te kunnen inzien.

Na maandenlang niets gehoord te hebben, beweren zij nu niet mijn retour gehad te hebben. Ik heb nb bewijs van PostNL dat de retour is aangekomen bij hen en nu willen zij mij alsnog laten betalen. En er is geen contact met hen te krijgen. Verschikkelijk! Nooit bestellen dus.

12 augustus 2024

Hoi Natasha,

Bedankt dat je een review hebt achtergelaten. Het spijt me om te horen van de problemen die je hebt gehad. Om je te helpen, kun je contact met ons opnemen via onderstaande link:

tps://support.clarks.eu/hc/en-us/requests/new

Hartelijk dank, Saira.