Al final terminé dándome de baja como profesor. La plataforma es intuitiva y personalmente no tuve problemas de conexión como otra gente. Pero el resto, deja mucho que desear. Como profesor, eres tot... Toon meer

Buona applicazione per imparare le lingue, affidabile, facile la gestione del cambio orario se necessario. I pacchetti di lezioni acquistate presentano delle scadenze bisogna fare attenzione. se... Toon meer

La plateforme est très bien conçue, intuitive et facile à utiliser. Je retrouve ma professeure chaque semaine à l’heure prévue sans difficulté. Il est possible de modifier les horaires de cours à l’av... Toon meer

La piattaforma è immediata da utilizzare e funziona bene, non ho avuto problemi ad accedere e la connessione è stata sempre buona, i remind per prenotare le lezioni e/o gli orari sono puntuali. L’inse... Toon meer

1. Les

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Search for online teachers. Find your perfect tutor, book a lesson and start learning through the most advanced virtual classroom.

4,3

Uitstekend

2K reviews

Heeft 30% van zijn negatieve reviews beantwoord

Very difficult to contact to resolve issues.

(Edit update second paragraph.)
The lessons were okay, but then the tutors account disappeared and we have five lessons outstanding. Classgap are almost impossible to contact to resolve any issue. I'm owed five lessons, so approximately a hundred euros.
Although it is difficult to locate the only means of contact (through an online form,) Classgap office did get back to me after a day and refunded my money to use as a credit for hiring another tutor. So i up my rating from two to three star.

17 juli 2025

Mon expérience

Pour moi, Classgap est une bonne plateforme pour améliorer tes connaissances . J'adore Classgap et je vais continuer à utiliser ses services

15 juli 2025

Native Chinese speaker &teacher

I am Chinese with 37 years mandarin speaking experience. Currently working in Philippines.
I like yoga, music and reading also enjoy making friends with people from all over the world.

It's my pleasure to introduce you Chinese culture and language. what's more, fluently English speaking it's no problem for our cummunication.
Let's make friends while learning while playing.

16 januari 2025

Poner en común las metas

Puede hablar directamente con el profesor antes de empezar a reservas clases, de esta forma ponemos en común las metas y también el estudiante ve si entiende bien el acento del profesor.

14 juli 2025

Gestión muy rápida y eficiente

Gestión muy rápida y eficiente, tanto de la búsqueda de profesores como del horario. Muy buena calidad de las clases. Estoy muy contenta con la plataforma.

10 juli 2025

I have been teaching maths and science…

I have been teaching maths and science from 6-10 classes since 2018. I have ability to teach in a comprehensive manner which keeps children intact to their studies and also i take care of that they don't loose their interest in my subjects.

1 juli 2025

Affordable classes on a schedule that…

Affordable classes on a schedule that works for us. I appreciate the ease of scheduling classes in our time zone and not having to do the math for us and the instructors.
I wish classes purchased in a bundle didn't expire, especially during summer when teacher schedules might be reduced.

10 juli 2025

APRENDIZAJE SATISFACTORIO

Mi experiencia es satisfactoria, llevo 1 año con classgap y me encanta la metodologia de mi profesora y sus clases, Laura es una profesora que se adapta a tu nivel y a tus necesidades, se curra mucho las clases, la verdad que la recomiendo 100%.

9 juli 2025