Ik was vooral zeer onder de indruk van de medewerkster Leen, heel vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader!
snelle levering, mooie producten. Er was tijdens het transport 1 product licht beschadigd helaas. Met 1 mailtje had ik de volgende dag al een nieuwe en de beschadigde is een paar dagen daarna opgehaa... Toon meer
Ruim assortiment. Een onderdeel van de bestelling was tijdelijk niet meer leverbaar. Dit werd echter niet aan ons medegedeeld. Daar moesten we zelf op reageren van: waar blijft de rest van mijn bestel... Toon meer
Na het zoeken dat gemakkelijk en met veel duidelijkheden ging mijn bestelling gedaan. Snelle en duidelijke mails met wat en hoe over de bestelde producten. Snel geleverd zeker gezien de covid-19.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
CleanDeal is dé webshop voor professioneel schoonmaak- en hygiënemateriaal in Nederland. In onze shop vindt u meer dan 1.500 producten van professionele kwaliteit. Zo koopt u bij ons schoonmaakmiddelen, toiletpapier, papieren handdoekjes, maar ook wegwerphandschoenen, afvalzakken en dweil- en mopsystemen. Dit van professionele merken zoals Tork, Vileda Professional, Katrin en nog vele andere merken. Zo kunt u met al uw schoonmaak- en hygiëne-producten op onze webshop terecht.
Luchthavenlei 7B, B-2100, Deurne, België
- 0854012448
- info@cleandeal.eu
- cleandeal.nl
Snelle levering van goede produkten
Tevreden klant
Uw producten worden altijd snel, correct en tegen een schappelijke prijs aan ons geleverd..
Mijn bestelling was verkeerd verzonden
Mijn bestelling was verkeerd verzonden; dit kan gebeuren, maar het zou wel prettig zijn indien je geinformeerd wordt. Na een aantal dagen en na zelf contact te hebben opgenomen hoorde ik wat er aan de hand was. Vervolgens weer een paar dagen gewacht en zonder enig nader bericht van afleverng is mijn bestelling, een week later, gearriveerd.Vind de communicatie en berichtgeving erg slecht.

Antwoord van www.cleandeal.nl
Precies wat ik zocht en van goede…
Precies wat ik zocht en van goede kwaliteit
cleandeal zeer betrouwbaar .super goed…
cleandeal zeer betrouwbaar .super goed schoonmaak spullen
op tijd en de juiste artikelen
snelle levering en netjes
Prima ondanks te weinig gestuurd is het…
Prima ondanks te weinig gestuurd is het meteen goed opgelost
Product wat besteld hebben was niet wat…
Product wat besteld hebben was niet wat we bedoeld hadden te bestellen, zag er anders uit maar we gaan het proberen.
supersnelle levering
Ik had een foutje gemaakt met de…
Ik had een foutje gemaakt met de gekozen leverdatum, via de chat werd ik snel geholpen en heeft de betreffende dame de leverdatum gewijzigd waardoor ik het alsnog snel binnen had
Deksels van 2 potjes zaten niet goed…
Deksels van 2 potjes zaten niet goed dicht (satino luchtverfrisser Blue Ocean), wat geleidt heeft in lekkage in de doos. Dit kan helaas gebeuren. Voor derest snelle levering.

Duidelijk en snel.
Uitstekende service en levering
prima Shop en goede producten voor een…
prima Shop en goede producten voor een goede prijs!
Ik geef een ster omdat
Ik geef een ster omdat, ik niet tevreden ben ze laten op internet zien excl btw en incl btw.
Koop je producten en als volg zie je bij de factuur dat er geen btw aftrek kosten zijn. Dan mail je met het bedrijf en dan krijg je te horen omdat hun belgies bedrijf zijn en wij nederlanders kan er geen btw verrekend worden.
Dan moet je een pakketje ontvangen door DHL zijn wij niet thuis geen track and trace code ontvangen zijn die mensen van DHL aan de deur geweest ,doen ze nog niet eens een briefje in de brievenbus dat ze aan de deur zijn geweest, moet je zelf achter je pakketje aan in de hoop dat het niet terug gestuurd is geworden naar de leverancier

Prima en snelle service
Prima en snelle service, ook bij een probleem bij beschadigde aflevering.
De producten zijn prima
De producten zijn prima