CleanTech DanmarkReviews

3. Tuincentrum
  4. Graffitiverwijdering
  5. Vochtweringsbedrijf

Geschreven door het bedrijf

CleanTech Danmarks kernekompetencer er inden for alle former for professionel afrensning. Vi udfører opgaver for både erhverv, offentlige institutioner, kommuner, boligforeninger, kæder og private kunder. Opgaver udføres af uddannede konsulenter med professionelt udstyr i special indrettede servicevogne. CleanTech Danmark skaber rammerne for flotte og rene facader med produkter og afrensningsmetoder, der tager størst muligt hensyn til miljøet.

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Mangelfuld rensning af terrasse

Rensning af terrasse på vores ferielejlighed i Gudhjem er en skuffelse i forhold til resultater hjemme i Jylland, hvor vi har brugt et andet firma.

Fugerne er ikke ordentlig renset, flere fliser har stadig flisepest, der er ikke udstrøet sand og fliserne synes ikke at have fået imprægnering. Vi accepterer, at behandlingen først skete forsinket og i Folkemødeugen, men havde forventet bedre resultat

29 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis man kunne give nul stjerner gjorde…

Hvis man kunne give nul stjerner gjorde jeg det. Skulle ordne fliser på vores sommerhus på Bornholm. Tvivler på de er blevet imprægneret og der blev sat to poser sand, som ikke blev fejet ud som aftalt. Kommer med sjove forklaringer, som ikke rigtig holder. Sender faktura, mens vi stadig skriver sammen om hvad der er gjort og ikke gjort. Virkelig en kedelig oplevelse.

10 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt arbejdsmiljø

Godt arbejdsmiljø, gode kollegaer. Frihed under ansvar.

1 mei 2026

Hej Enno,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 flotte stjerner. Dem er vi meget glade for!

Det betyder meget for os at høre, at du oplever, at der er et godt arbejdsmiljø hos os, med gode kollegaer og frihed under ansvar – det er værdier, vi vægter højt i hverdagen.

Vi var bestemt også glade for vores samarbejde.
Rigtig meget held og lykke i fremtiden.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi bor i en bolig forening hvor han…

Vi bor i en bolig forening hvor han skulle rense tagrender men han spulede bare taget for alger

28 april 2026

Hej AMH,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er selvfølgelig vigtigt for os, at det arbejde vi udfører, lever op til de forventninger og aftaler, der er indgået. Vi er kede af at høre, hvis der har været uklarhed omkring opgaven eller oplevelsen af det udførte arbejde.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, så vi kan få afklaret forløbet og sikre, at eventuelle misforståelser bliver håndteret korrekt. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte med flere oplysninger om opgaven, så vil vi meget gerne kigge nærmere på den.

Når du er ansat dem

Når du er ansat hos dem, og bliver syg en dag ´som de fleste jo gør nogen gange, tager virksomheden lige 400,- fra dig når du er syg, det vil altså sige, når du er syg og ryger ned på sygedagpenge, mister du altså også 400,- i din løn ´dog vælger virksomheden at kalde det for bonus, men det er jo også løn.

update:
man ARBEJDER for at få den "bonus, for den ekstra indsats" = løn

2 mei 2025

Hej John,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du har været utilfreds med vores løn- og bonusstruktur i forbindelse med din ansættelse hos os.

Vi bestræber os altid på, at være både tydelige og transparente omkring vilkår og betingelser. Samtidig bliver vores medarbejdere bliver inddraget når bonusordningen ændres.

Vores bonusordning er en overskudsdeling og altså et tillæg til lønnen, hvilket betyder at man får bonus for den ekstra indsats. Flere udførte opgaver giver altså højere bonus. Det er derfor ikke korrekt, at man bliver trukket i løn når man er syg. Man bliver trukket i sin bonus ved berettigede reklamationer.

Vi tager din feedback alvorligt og bruger den løbende til at se på, hvordan vi kan blive bedre – både i vores kommunikation og som arbejdsplads generelt.

Vi ønsker dig alt det bedste fremadrettet.

CleanTech Danmark

Lees meer over geverifieerde reviews.