1. Marketingconsultant

ClearVoice takes the hassle out of content production by combining our network of thousands of vetted freelance talent, our end-to-end production capabilities, and our powerful content platform. Over the past decade, we’ve produced hundreds of thousands of pieces of content for clients ranging from Fortune 500 companies to SMBs, so we know great content and have built the platform and workflow to prove it. Creating content that drives results takes time and focus, and our team is here to help your brand create great content faster, consistently, and at scale while delivering the right pieces produced by the right writers, allowing you to focus on other marketing needs. Ready to drive results with better content?

2,5

Slecht

He hecho los 6 trabajos que me pidieron…

He hecho los 6 trabajos que me pidieron en clearvoice para poderme aprovar como escritor en su web, luego de 1 mes me dicen que no estoy aprobado. Pero ellos pienso que se han aprovechado de mis trabajos, ganando dinero y luego ni te avisan que no has sido aprobado como miembro, se creen muy listos. Mi consejo es que no trabajeis para ellos.

I have done the 6 jobs that they asked me in clearvoice to be able to approve me as a writer on their website, after 1 month they tell me that I am not approved. But I think that they have taken advantage of my work, earning money and then they don't even tell you that I have not been approved as a member, they think they are very smart. My advice is that you don't work for them.

11 september 2021