Top bedrijf met top service
Gewoon goed!
Eerlijk en transparant.
Ze hebben me overal super goed mee geholpen.
Ben er zeker blij mee💪💪💪
Climatools is dé digitale software oplossing voor koude- en klimaatinstallateurs. Onze tool helpt je de dagelijkse werkzaamheden in je installatiebedrijf te stroomlijnen met behulp van handige en gebruiksvriendelijke modules voor klanten, planning, logistiek en administratie. Daarnaast biedt Climatools een gepersonaliseerd ondersteunings- en begeleidingstraject voor monteurs die moeiteloos hun BRL 100 bedrijfscertificering en/of STEK certificering willen behalen. Met de support van onze experts, het Climatools handboek, handige checklijsten en meer, ben je perfect voorbereid op je audit en heb je binnen no-time je certificering op zak.
Stationsplein 45, Unit D1.126, 3013 AK, Rotterdam, Nederland
Gewoon goed!
Eerlijk en transparant.
Ze hebben me overal super goed mee geholpen.
Ben er zeker blij mee💪💪💪
Door de hulp van Climatools hebben wij succesvol onze herkeuring behaald en ons certificaat kunnen behouden. Dit leek in eerste instantie een grote uitdaging, maar dankzij de persoonlijke en professionele aanpak van het team van Climatools werd het een stuk makkelijker. Het voelde alsof we samen met hen werkten aan het behalen van de (her)keuring, wat echt een fijn gevoel gaf. Het team zorgt ervoor dat nieuwe processen goed worden ingericht en legt alles op een duidelijke manier uit, zodat iedereen binnen ons bedrijf het goed begrijpt. We hebben echt het gevoel dat Climatools zich volledig inzet om ons te ondersteunen bij het behalen van onze certificeringen.
Slimair B.V.
Alle zaken omtrent je bedrijfscertificeringen worden goed geregeld en uitgelegd! Daarnaast hebben ze een fantastisch team!
Voor zowel een startend bedrijf of bestaand bedrijf is het top software met meerdere mogelijke pakketten.
Het pakket is makelijk en duidelijk om mee te werken, overzichtelijk en een hele goede support.
Ook de begeleidings trajecten voor de certificeringen zijn super en duidelijk, worden met open armen verwelkomd door aditeuren.
Support is snel en correct, als er problemen zijn wordt het heel snel en duidelijk opgelost en gecommuniceerd.
Je krijgt altijd een mailtje met de doorgevoerde wijzigingen.
Mannen/vrouwen van climatool gisteren op de beurs ontmoet, top gesprek gehad en er zit genoeg in het vat👍🏼
Een heel slecht bedrijf. Foutieve informatie, slechte communicatie , bedreigingen met juridische vervolging wanneer je het niet eens bent met een factuur etc etc. Google verder naar een ander betrouwbaar bedrijf want het laatste wat je wilt als zzp is problemen krijgen bij de opstart van je bedrijf

Antwoord van Climatools BV
Geen zwaar ERP maar precies de juiste functies voor ons bedrijf. CO monteurs en koelmonteurs kunnen makkelijk ermee om. Begeleidingen waren makkelijk en overstappen moeiteloos. Hadden we dit maar als eerste oplossing gekozen…