Lees wat reviewers zeggen
Jeg fik lavet japansk head spa for nogle dage siden med en veninde, og det var virkelig en dejlig oplevelse! Det hele var Virkelig professionelt!
Kan ikke anbefale at få lavet extensions her, jeg fik i sommers rykket mine flet extensions op hos Denise, hun lavede dem om til La weave metoden istedet for flet med kun 3-4 microringe påsat pr bane... Toon meer
Fantastisk sted ! Jeg fik farvet hår og lavet ekstensions med flettemetoden. Super flot resultat der holdt længe og af virkelig god kvalitet ! Den bedste behandling og de sødeste mennesker ! V... Toon meer
Vælg et andet sted
Fik en spraytan forud for en ferie. Selve behandlingen foregik i et mærkeligt rum i en klam kælder, hvor der intet lys var og det viste sig også at give et dårligt resultat. Dagen efter kiggede jeg på mine lår, og så at der var to mærkelige kanter på lårene, så det øverste af mine lår var helt lyse ift. resten af kroppen. Sendte et foto af lårene til Denise/klinikken, som sagde, at jeg måtte have gjort noget forkert for hun havde ikke lavet nogle fejl (!?!). Det så jo flot ud, da hun var færdig... Hvordan hun kunne se det ved jeg ikke, for der var den mest skumle belysning i den kælder, så det er næsten sjovt med sådan en kommentar.
Jeg kan ikke anbefale dette sted.
Jeg fik lavet japansk head spa for…
Super dygtig frisør og hair…
Super dygtig frisør og hair extensionist
Super hyggelige omgivelser
Negledame er også ekstremt dygtig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Og venligt personale ❤️😊
Laver så grimt extensions
Laver så grimt extensions. Tydelig overgang og manglede hår
Spraytan med virkelig ringe resultat
Fik spraytan hos dem og resultatet var ikke særlig pænt. Fødderne var alt for mørke, tydelige streger flere steder på kroppen og store forskelle i mængden af farve rundt på kroppen, trods jeg fulgte deres vejledning (som jeg kun fik, da jeg selv efterspurgte, da det var første gang med spraytan.
Stedet for spraytan var i et lille telt i et meget lille rum i en kælder uden form for udluftning.
Jeg sætter bestemt ikke mine ben der igen.
Jeg har fået sat tape extensions på og…
Jeg har fået sat tape extensions på og fået engang opryk, en anden frisør kiggede på mit hår og var målløs og har aldrig oplevet noget ligende , det var bare sat i hulter til bulter intet system i det overhovedet , mit eget hår blev ødelagt da de skulle tages ud fordi de havde sat tape ovenpå tape og ovenpå mit hår hvor der var tape rester i , på trods af at de sagde at tape var det mest skånsomme , Så et kæmpe nej tak herfra til at lade dem ordne exstensions 😞.
Kan 100% anbefaledes!!!!
Kan 100% anbefaledes!!!!!
Får altid det smukkeste lashlift som holder længe og skader ikke egne vipper. Føler mig altid velkommen og godt tilpas hos “ivy lash”. ❤️
Jeg har idag fået et Lash Lift hos Ivy…
Jeg har idag fået et Lash Lift hos Ivy som jeg er så glad for! Sødeste behandler og så flot et resultat! 🤗
Mangel på respekt overfor kunder
Min veninde og jeg havde tid hos “Ivy Lash” i klinikken. Vi kommer helt fra Amager, og havde bestilt tiden en måned på forhånd.
På dagen rykker hun tiden en hel time, hvilket det ikke er muligt for os at møde op til - da vi har andre planer vi ikke kan rykke rundt
Det er simpelthen ikke okay, vi stod og ventede ude foran salonen hvor vi blev nødt til at ringe, før hun gad svare på vores beskeder.
ALDRIG benyt jer af Ivy Lash, dårligste service til dato.
Kan ikke anbefal det
Mig og min veninde var og få lavet lash lift, hun var rigtig sød over Instagram men da vi kom i klikken var der rigtig forlig Service. Da vi var færdig have vi lim på på vores vipper og bryn. Kan ikke anbefale det da jeg heller ik er tilfreds med det færdige resultat.
Ivy Lash
Vil ikke engang tage chancen og prøve andre steder for ingen laver lift som Ivy Lash.. godt jeg fandt dig for 2 år siden og sikke en udvikling du har gennemgået.. Mega sej er du og din succes er så fortjent
Jeg har både fået lavet lashlift og…
Jeg har både fået lavet lashlift og bryn lift med farve i klinikken hos søde Irma. Jeg er fuldt tilfreds, og kom gerne oftere hvis ikke jeg boede 2 timer væk.
Jeg ledte efter en der kunne lave mine bryn og efter lang reseach fandt jeg Ivy Lash og fortryder ikke et sekund! Resultatet er lige som jeg havde drømt om. Jeg kan kun takke Dig for at gøre min hver dag nemmere 🥰
IVY ÄIÄ: værste lashlift
Var inde ved IVY ÄIÄ for at få et vippe lift. Hun var virkelig bøvlet over Instagram da jeg skulle bestille tid, skulle bestille tid to gange fordi hun simpelthen dobbelt bookede min tid. Ikke nok med dette så mit vippe lift ikke engang til at ku se d præcis det samme som før på mit højre øje. Dette øje lagde jeg også mærke til under vippe løftnings processen at hun blev ved med at knude og gnubbe i med en vådserviet som om noget gik gal. Spurgte om mine vipper ville blive mere løftet hen iver tid hvor hun så sagde nej dette er virkelig provokerende at jeg kommet så langt og har ødelagt mine vipper med kemikalier bare for at næsten ikke kunne se forskel
Godt sted
Jeg ville forkæle min kæreste og valgte, efter samtale med Denise, at få lavet et gavekort til flere forskellige behandlinger i klinikken. Min kæreste var yderst tilfreds med kvaliteten af alle behandlinger, hvorfor jeg kun kan anbefale stedet.
Meget meget god behandling 🔝
Meget meget god behandling 🔝
Føler sig rigtig velkommen og godt taget imod 👍kan helt sikkert anbefales
Har lige fået ny Hofte og den behandling jeg Fik var til Ug .
jeg er super glad for at komme i clinic…
jeg er super glad for at komme i clinic queen . og jeg har været stamkunde i 5 år .. servicen er altid i top og jeg føler mig altid velkommen og bliver mødt med et smil og den bedste service ..
Et super godt sted Clinic Queen
Et super godt sted at komme virkelig et sted med dygtige personale der kan sit kram og man føler sig virkelig veltilpas på Clinic Queen i den dejlige atmosfære.
Gitte
Professionelt og venligt personale
Jeg har fået lavet extensions hos Denise i mange år og er altid tilfreds. Jeg har meget fint hår og det gør det sværere at få et godt resultat, men jeg går altid glad derfra. Hvis noget går op eller løst, fikser Denise det altid selvom det ikke er hendes fejl.
Jeg har en gang på alle de år fået noget hår som var dårligt, og jeg fik det skiftet med det samme uden spørgsmål fordi hun godt kunne se, at håret ikke var som det skulle være.
Derudover har jeg løbende fået behandlinger af kosmetolog, fodterapeut og deres utroligt dygtige frisør. Har endnu ikke været utilfreds eller haft en dårlig oplevelse der heller.
Excellent service
Excellent service, the staffs are nice and accomodating specially the owner. They will treat you as a queen. Highly recommended.😊👍
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.