1. Kledingwinkel

Welkom bij Cloofs! Sinds 2013 brengen we een selectie van trendy en hoogwaardige kledingstukken naar iedereen die houdt van mode met een eigentijdse twist. Wat begon als een passieproject is uitgegroeid tot een vertrouwde online bestemming voor stijlbewuste shoppers die net dat beetje extra zoeken. Bij Cloofs draait alles om kleding die goed staat én goed voelt. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld met oog voor detail en kwaliteit, zodat jij elke dag met zelfvertrouwen de deur uit kunt. Van de nieuwste trends tot tijdloze basics – bij ons vind je de perfecte balans tussen stijl en comfort. Bedankt dat je voor Cloofs kiest. Samen maken we mode sinds 2013!

2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft 35% van zijn negatieve reviews beantwoord

Deze schoenen heb ik kort voor kerst…

Deze schoenen heb ik kort voor kerst 2025 ontvangen. Kwaliteit is niet wat ik verwachtte. Het lijkt wel plastic! Het kraakt of piept bij he lopen! Ik heb ze in de kast gezet en loop er niet meer op. Ik heb besloten om geen schoenen meer te kopen op internet,

23 december 2025

Slechte kwaliteit…

De schoenen die ik heb ontvangen zijn van zeer slechte kwaliteit en komen helemaal niet overeen met wat op uw website wordt getoond.
Bezorgtijd duurde langer dan 3weken.
Slecht bedrijf!

29 december 2025

webshop cloogs

webshop cloogs. een paar
schoenen besteld met de bedoeling mijn vader blij te maken. Helaas is dit een grote teleurstelling geworden.
De schoenen die ik heb ontvangen zijn van zeer slechte kwaliteit en komen helemaal niet overeen met wat op uw website wordt beloofd.
Toen ik contact met u opnam om de schoenen terug te sturen, werd het
alleen maar moeilijker gemaakt. Ik ‹reeg te horen dat ik de schoenen op eigen kosten naar China moet terugsturen, wat erg duur is.
Daarnaast biedt u slechts 30% terugbetaling, terwijl het probleem bij de kwaliteit van het product ligt en niet bij mij.
Dit voelt zeer ontwaarding.

5 december 2025

retourneren naar China op jou kosten

technisch gezien melden ze alles netjes op de website en kan hij claimen dat je gewoon had moeten lezen. Je kan de order wel annuleren maar omdat het magazijn in China zit zijn de retourkosten erg hoog (en uiteraard voor jou rekening) en gaat niemand dit retourneren. ook is er geen telefoonnummer te vinden om contact op te nemen.
ook claimen ze in Amsterdam te zitten maar zit men gevestigd op de Rondeel 100 te Klundert. Als je zoekt naar dit adres staat er nog een holding BV die actief is op dit adres, daar is wel een telefoonnummer van te vinden

18 december 2025

Uiteindelijk zeer tevreden.

Geweldig is een groot woord. Al met l ben ik tevreden met het artikel, zeer goed ja, maar, de levering liet te lang op zich wachten. Na contact te hebben genomen met Cloofs geraakte alles in een stroomversnelling en met positief gevolg.

5 december 2025

Slechte schoenen

3 weken op de schoenen gewacht en dan blijken ze aan de zeer krappe kant te zijn. Maten kloppen dus niet. Verder zijn ze slap, hebben geen voetbed en zitten niet lekker.
Niets bestellen daar zou ik zeggen!

16 oktober 2025

Beste Jan,

Bedankt dat je dit met ons deelt. Jammer om te horen dat de schoenen niet aan uw verwachtingen voldeden. We vinden het vervelend dat u deze ervaring heeft gehad.

Wat voor ons wel belangrijk is om te benoemen, is dat we nooit een bericht of melding van u hebben ontvangen over dit probleem. Daardoor hebben we helaas niet de kans gehad om met u mee te kijken of een passende oplossing te bieden. Dat doen we namelijk altijd graag wanneer er iets niet helemaal naar wens is.

We nodigen u dan ook van harte uit om alsnog contact met ons op te nemen, zodat we kunnen bekijken wat we voor u kunnen betekenen. Ons doel is altijd om klanten tevreden te stellen en iedere bestelling netjes af te handelen.

Cloofs Oplichterspraktijken

Het aankopen via internet was snel te doen. Maar de schoenen waren te smal terwijl er aangegeven was dat ze een brede leest hebben. Dus mail gestuurd waarnaar de schoenen teruggestuurd kunnen worden.
Oeps en dan komt de oplichting tevoorschijn. Antwoord via mail dat terugsturen de kosten voor eigen rekening zijn. Als alternatief is geboden om 70% van het aankoopbedrag terug te betalen. Nou dat geaccepteerd en de schoenen naar kringloopwinkel RATAPLAN gebracht maar op 06-10-2025 nog steeds niets terug ontvangen. ??????

3 september 2025

Beste T. Sinnema,

Bedankt voor uw review. We vinden het oprecht jammer dat u deze ervaring zo heeft beleefd, vooral omdat we het idee hadden dat we samen tot een nette en duidelijke oplossing waren gekomen.

Op onze website staat in het retourbeleid duidelijk vermeld dat retourneren voor eigen rekening is. We begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer een artikel niet past zoals verwacht. Nadat u dit bij ons had aangegeven, hebben we samen gekeken naar een passende oplossing en zijn we uitgekomen op een terugbetaling van 70%, waar u mee akkoord bent gegaan.

Volgens onze gegevens is deze terugbetaling ook correct verwerkt. Soms kan het even duren voordat dit zichtbaar is op de rekening. Mocht er toch iets niet kloppen of twijfelt u hierover, dan nodigen we u graag uit om nog even contact met ons op te nemen. We kijken graag met u mee.

We willen benadrukken dat we altijd ons best doen om klanten eerlijk en zo goed mogelijk te helpen. Het is jammer dat dit in uw geval anders is overgekomen, maar we staan altijd open voor een gesprek en een nette oplossing.

Team Cloofs

Retour naar magazijn in China op kosten van klant.

Schoenen gekocht op deze site. Volgens een normale maattabel zijn de schoenen 3 maten kleiner dan wat Cloofs aangeeft. Maar ja, komen dan ook uit China waar ze anders meten. Retour naar magazijn in China op kosten van de klant en bij bpost hoger dan de aankoopsom.

22 augustus 2025

Beste Dirk,

Bedankt dat je dit met ons deelt. We begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer een maat anders uitvalt dan verwacht. Volgens ons retourbeleid worden artikelen inderdaad teruggestuurd naar ons magazijn, maar we kijken altijd graag samen met onze klanten naar de best mogelijke oplossing.

Stuur je ons een bericht via info@cloofs.nl? Dan helpen we je graag verder en zoeken we samen naar een passende oplossing.

Een k**bedrijf

Een k**bedrijf.

Een en al misleiding. Ene Sofie of Sophie geeft totaal ook geen antwoord op simpele vragen.

Ik wil graag de mogelijkheid vinden om het bedrijf aan te klagen. Dit neigt naar misleiding en mogelijk meer.

Het bedrijf zit niet in Amsterdam en is niet per telefoon te bereiken..

Niks kopen daar!

13 augustus 2025

Staat geen adres of telefoon op website

Staat geen adres of telefoon op website.
zie andere commentaren.
Deze webshop probeert deze review te verwijderen.
Zet uw adres,telefoonnummer en btw nummer enz op uw website.
Dit is verplicht in Europa.

27 juli 2025

Antwoord van Cloofs

We helpen je graag verder met je vraag of bestelling. We hebben je alleen niet kunnen terugvinden in ons klantenbestand. Stuur ons daarom gerust een mail op info@cloofs.nl
, dan kijken we samen naar een oplossing. Voor de duidelijkheid: we proberen geen reviews te verwijderen, we willen juist iedereen zo goed mogelijk helpen.

KOOP hier NIETS

KOOP hier NIETS

Wij hebben ruim 3 maanden op de bestelde schoenen en betaalde schoenen moeten wachten voordat ze bezorgd werden.
Blijken het ook nog chineese maten dus maat 45 is te klein.
Ze zijn alleen per mail te bereiken.
Dus mailen om een retourformulier aan te vragen maar het bedrijf blijft stil.

Wij voelen ons zwaar genaaid

16 juli 2025

Beste Marjolein,

We vinden het vervelend dat je deze ervaring zo hebt beleefd en bieden onze excuses aan voor de vertraging. Helaas hebben we in die periode inderdaad problemen gehad met de bezorgdienst, waardoor sommige zendingen later aankwamen dan gewenst.

Wel willen we benadrukken dat we je tot twee keer toe tegemoet zijn gekomen om dit samen op te lossen, in de hoop tot jouw tevredenheid.

Mocht je nog vragen hebben of aanvullende hulp wensen, neem gerust contact met ons op via info@cloofs.nl. We helpen je graag verder.

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, gewoon een ordinaire dropshipper. Duurde mega lang voordat het bestelde paar schoenen aankwam en de pasten niet omdat mijn maat 45 te klein is als het om Chinese maten gaat !! Mensen koop hier NIET !!! Retour sturen naar China wat dan ergens in de kleine lettertjes staat kost je meer als het aankoopbedrag. Voel me echt genaaid hier.

10 juni 2025