Bedrijf heeft geantwoord
Jag ångrade min text bakom mössan och beställde. Det fick några veckor och jag mailade ifall det gick att ändra de, dem fixade de åt mig vilket gjorde mig otroligt glad!! Ni vill verkligen vårt bästa!... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
C.L. Seifert grundades 1865 och är idag marknadsledande inom produkter mot blivande studenter. Vi finns idag representerade i Sverige, Danmark, Finland och Island. Vi är stolta över att vara Kunglig hovleverantör och vill alltid bidra till att skapa glada studenter genom att fokusera på; kvalité, traditionellt hantverk samt ärligt och servicefokuserat beteende.
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Rekommenderar verkligen C.L Seifert! Fick så fin hjälp av deras kundservice!

Antwoord van C.L. Seifert Sverige AB
Fick fantastisk hjälp av Elvira att ändra designen på min studentmössa i efterhand. Snabbt, smidigt och supertrevligt!

Antwoord van C.L. Seifert Sverige AB
Ändrade min mössa och den var jätte hjälpsamma👍

Antwoord van C.L. Seifert Sverige AB
super trevlig och fick verkligen den hjälpen jag ville ha är jätte tacksam, tack för hjälpen super nöjd !!

Antwoord van C.L. Seifert Sverige AB
Jag hade lite problem med min beställning - kontaktade företaget, fick svar på direkten och fantastisk hjälp! Dem fixa allt direkt, uppskattat🙏🏻

Antwoord van C.L. Seifert Sverige AB
Otroligt trevlig och snabb hjälp!!

Antwoord van C.L. Seifert Sverige AB
Fick jättebra hjälp när jag glömde lägga till en ändring i min beställning!

Antwoord van C.L. Seifert Sverige AB
Extremt bra kvalité deras utbud är bättre än de flesta studenmösseföretag. Personalen är dessutom väldigt trevliga och hjälper hjärna när man har frågor eller funderingar. Kvaliten på mössan är nog den bästa jag sett.

Antwoord van C.L. Seifert Sverige AB
Jag var väldigt nöjd med både bemötandet av personalen men också hela intrycket av provtagningen. Det kändes välkomnande och professionellt vilket gjorde att man kände sig väldigt trygg och bekväm i omgivningen. Personalen var väldigt engagerade, duktiga och varma i sitt sätt att prata med en, samt att man verkligen fick den hjälp man behövde!

Antwoord van C.L. Seifert Sverige AB
Det presenterade mössorna jätte bra, tjejerna som kom var jätte snälla och hjälpsam man tvekade inte att fråga frågor och när man fråga fick man svar.

Antwoord van C.L. Seifert Sverige AB
Det var jätte bra service, eftersom de gick runt hela tiden och kollade om någon behövde hjälp och frågade. Om man frågade en fråga så fick man de svaret man behövde för att komma vidare. Det var även till stöd när jag skulle välja allying till min mössa.
Tack vare C.L. seifert har jag nu designat och kommer köpa min studentmössa som jag är stolt över. Och kommer veta att jag får en bra studen med den på huvudet.
Fick verkligen min dröm studentmössa med hjälp av er

Antwoord van C.L. Seifert Sverige AB
Jättebra service av tjejerna som introducerade mössorna på ett positivt sätt !!

Antwoord van C.L. Seifert Sverige AB
Fantastiskt fin service då min son blev av med en produkt som han hade beställt hos Seifert. Toppenbra bemötande hos kundservice - snabba mailsvar och den trevliga personalen löste vårt ärende snabbt och smidigt. Stort tack!

Antwoord van C.L. Seifert Sverige AB
Elvira var en klippa som hjälpte oss när olyckan var framme. Tusen tack.

Antwoord van C.L. Seifert Sverige AB
Alla var super trevliga, kundservicen var smidig och snabb.

Antwoord van C.L. Seifert Sverige AB
Hjälpte mig med att få en ersättningsmössa efter jag tappat bort min

Antwoord van C.L. Seifert Sverige AB
Väldigt bra service! Bra varor och snabba med att hjälpa till om något strul skulle ske. BÄSTA!