C.L. Seifert Sverige AB Reviews

2.650
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag ångrade min text bakom mössan och beställde. Det fick några veckor och jag mailade ifall det gick att ändra de, dem fixade de åt mig vilket gjorde mig otroligt glad!! Ni vill verkligen vårt bästa!... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hoofddekselwinkel
  2. ook in
  3. Hoedenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

C.L. Seifert grundades 1865 och är idag marknadsledande inom produkter mot blivande studenter. Vi finns idag representerade i Sverige, Danmark, Finland och Island. Vi är stolta över att vara Kunglig hovleverantör och vill alltid bidra till att skapa glada studenter genom att fokusera på; kvalité, traditionellt hantverk samt ärligt och servicefokuserat beteende.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.650)

440 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Toppen service

Rekommenderar verkligen C.L Seifert! Fick så fin hjälp av deras kundservice!

24 september 2026

Kära Akja🤍

Vad fantastiskt att höra!

Jättebra service!

Tack snälla Minou för det fina omdömet 🤍

Vi är så tacksamma över att få hjälpa dig med din bästa tid i livet. Njut av din studenttid! 🎓

Bra kundservice

Fick fantastisk hjälp av Elvira att ändra designen på min studentmössa i efterhand. Snabbt, smidigt och supertrevligt!

Kära Felicia🤍

Så roligt att höra! Elvira är fantastisk och vi vill inget hellre än att du får precis det du önskar.

Studenten är en gång i livet och vi blir överlyckliga att vi kunde hjälpa dig!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ändrade min mössa och den var jätte…

Ändrade min mössa och den var jätte hjälpsamma👍

Åh vilket fint omdöme Adam🤍

Så fantastiskt att höra!

Vi är så dedikerade till dig och din student och vi är så glada av att få vara en del av din studenttid. Njut av allt! 🎓

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

super trevlig och fick verkligen den…

super trevlig och fick verkligen den hjälpen jag ville ha är jätte tacksam, tack för hjälpen super nöjd !!

22 september 2026

Kära Elanur🤍

Vad fantastiskt att höra! Vi är så dedikerade dig och din student som är en tid för glädje och vi tycker det är så roligt att få hjälpa dig. 🎓

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag hade lite problem med min…

Jag hade lite problem med min beställning - kontaktade företaget, fick svar på direkten och fantastisk hjälp! Dem fixa allt direkt, uppskattat🙏🏻

21 september 2026

Finaste Clara🤍

Vi blir så otroligt glada av att höra det, precis som det skall vara! Vi vill det bästa för er! Så kul att kunna hjälpa er. 🫶🏼

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Supertrevlig och hjälpsam samt svar fort

18 september 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt trevlig och snabb hjälp!!

Otroligt trevlig och snabb hjälp!!

20 september 2026

Kära Alva🤍

Det betyder så otroligt mycket för oss att höra! Vi blir överlyckliga och vill göra din studenttid till ett minne för livet. 🎓

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick jättebra hjälp när jag glömde…

Fick jättebra hjälp när jag glömde lägga till en ändring i min beställning!

20 september 2026

Åh vilket fint omdöme🤍

Vad fantastiskt att höra! Vi är så dedikerade till dig och din student och vi är så glada av att få vara en del av din studenttid.

Njut av allt! 🎓

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Extremt bra kvalité deras utbud är…

Extremt bra kvalité deras utbud är bättre än de flesta studenmösseföretag. Personalen är dessutom väldigt trevliga och hjälper hjärna när man har frågor eller funderingar. Kvaliten på mössan är nog den bästa jag sett.

18 september 2026

Kära Engla🤍

Så roligt att höra! Vii vill inget hellre än att du får precis det du önskar. Studenten är en gång i livet! Vi blir överlyckliga att vi kunde hjälpa dig.

10/10 upplevelse!

Jag var väldigt nöjd med både bemötandet av personalen men också hela intrycket av provtagningen. Det kändes välkomnande och professionellt vilket gjorde att man kände sig väldigt trygg och bekväm i omgivningen. Personalen var väldigt engagerade, duktiga och varma i sitt sätt att prata med en, samt att man verkligen fick den hjälp man behövde!

17 september 2026

Finaste Alva🤍

Vi blir så otroligt glada av att höra det, precis som det skall vara! Vi vill det bästa för er. 🫶🏼

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det presenterade mössorna jätte bra

Det presenterade mössorna jätte bra, tjejerna som kom var jätte snälla och hjälpsam man tvekade inte att fråga frågor och när man fråga fick man svar.

14 september 2026

Tack snälla Maria för det fina omdömet 🤍

Tack till er

Det var jätte bra service, eftersom de gick runt hela tiden och kollade om någon behövde hjälp och frågade. Om man frågade en fråga så fick man de svaret man behövde för att komma vidare. Det var även till stöd när jag skulle välja allying till min mössa.
Tack vare C.L. seifert har jag nu designat och kommer köpa min studentmössa som jag är stolt över. Och kommer veta att jag får en bra studen med den på huvudet.
Fick verkligen min dröm studentmössa med hjälp av er

8 september 2026

Kära Jacob 🤍

Vi blir så otroligt glada av att höra det, precis som det skall vara! Vi vill det bästa för er och det är så kul att kunna hjälpa er.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jättebra service av tjejerna som…

Jättebra service av tjejerna som introducerade mössorna på ett positivt sätt !!

9 september 2026

Åh vilket fint omdöme Julia🤍

Vad fantastiskt att höra!

Vi är så dedikerade till er och er student och vi är så glada av att få vara en del av er studenttid.

Njut av allt! 🎓

Bästa service!

7 augustus 2026

Kära Emina🤍

Så roligt att höra! Vi vill inget hellre än att du får precis det du önskar och blir överlyckliga att vi kunde hjälpa dig.

Fantastisk kundservice

Fantastiskt fin service då min son blev av med en produkt som han hade beställt hos Seifert. Toppenbra bemötande hos kundservice - snabba mailsvar och den trevliga personalen löste vårt ärende snabbt och smidigt. Stort tack!

26 juni 2026

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Elvira var en klippa som hjälpte oss…

Elvira var en klippa som hjälpte oss när olyckan var framme. Tusen tack.

17 juni 2026

Kära Claes🤍

Så roligt att höra! Elvira är fantastisk och vi vill inget hellre än att ni får precis det ni önskar. Studenten är en gång i livet och vi blir överlyckliga att vi kunde hjälpa er.

Önskar er allt det bästa! 🎓

Alla var super trevliga

Alla var super trevliga, kundservicen var smidig och snabb.

12 mei 2026

Finaste Lilya🤍

Nu är det er tur och vi önskar er det finaste året. 🎓

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjälpte mig med att få en…

Hjälpte mig med att få en ersättningsmössa efter jag tappat bort min

8 juni 2026

Väldigt bra service

Väldigt bra service! Bra varor och snabba med att hjälpa till om något strul skulle ske. BÄSTA!

8 juni 2026

Kära Shania🤍

Det betyder så otroligt mycket för oss att höra!

Vi blir överlyckliga och vill göra din studenttid till ett minne för livet. Allt skall vara perfekt för dig!🎓

Dit is Trustpilot