Zijn na 5 jaar weer eens terug voir 8…
Zijn na 5 jaar weer eens terug voor 8 dagen.Alles is nog zoals 5 jaar geleden. Kamer netjes, alles schoon.
Mensen vriendelijk en behulpzaam. Eten in overvloed en goede variatie. Inrichting restaurants gedateerd.Iedere dag nieuwe handdoeken te verkrijgen.veel annimatie!!!
Al met al goed. Maar........ook ergenissen.....bedjes die gereserveerd zijn en 5 uur lang niemand te zien,bij melding niks aan gedaan. Dit is all inn clusief maar soms moet je betalen zoals popcorn en suikerspin bij de avondshow l en verse jus €2,- bij het (verder goed verzorgde ontbijt) en dan het internet.
Alleen bij Vodafone valt Turkije in je bundel bij alle andere moet je het doen met de WiFi. Voor z'n all inn resort als Club Paradiso zou dat overal gratis moeten zijn maar wil je internetten met het thuisfront en niet voor hoge kosten komen te staan wat betreft je data buiten je bundel kun je WiFi kopen a €15 - per week en dat is naar mijn mening niet meer van deze tijd. Ik zou de eigenaar van Corendon dringend adviseren het bij de prijs op te zetten zodat je in de beschrijving kan zetten "overal gratus Wifi" good selling point. Dus Corendon zet hem op met deze opbouwende review.