För 2 år sedan var jag på butik och handlade samma plagg o färg Samt Storlek. Butiken hade upphört till min förvåning! När jag fick hem en ny via onlinehandel var den liten. Jag töjer ut den genom t... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Var skeptisk innan jag beställde och tänkte att det säkert är något fel (ex passform etc) men blev positivt överraskad. Normala storlekar och bra passform, färgerna är som de på bilden, bra priser. Ha... Toon meer
Senaste köp. Hittade deras hemsida CLUB XPRS av en slump inne på refunder. Blev nyfiken och gick in på hemsidan och kollade. Fyndade då verkligen inne på rean, allting också passade så det var j... Toon meer
Bra över lag men negativt att man som webbkund inte kan få byta storlek på sina plagg utan måste beställa nya. Då kan erbjudandet vara slut, då blir plagget blir dyrare eller så kan den önskade storle... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Upptäck CLUB XPRS: Mode, baskläder och hemtextil för hela familjen till marknadens lägsta priser! Vi är ett svenskt företag med huvudkontor i textilstaden Borås. För oss är det viktigt att inte bara priset är schysst, utan även produktionen. Därför arbetar vi uteslutande med fabriker och leverantörer som är anslutna till BSCI (Business Social Compliance Initiative).
Contactgegevens
Borås, Zweden
- kundtjanst@clubxprs.com
- clubxprs.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Snabb leverans,förväntningarna uppfyllda
Bra varor brapris
Wery fast delivery and great materials…
Wery fast delivery and great materials im wery very satisfied...thank you CLUB XPRS
Perfekt
Perfekt! Bra varor, snabb leverans. Enkelt att handla.
Så dåligt av er att inte informera era…
Så dåligt av er att inte informera era kunder om att ni gått i konkurs
Ni låter kunderna handla i er webbshop men vid retur så måste man byta till en annan vara och får ej pengarna tillbaka.
Bra pris
Bra pris, helt ok kvalitet och snabb leverans! Väldigt nöjd!!
Ni är bästa affären
Ni är bästa affären, alltid fina kläder och väldigt bra priser. Så tråkigt att ni gått i konkurs, kommer verkligen sakna er
Köpt kläder åt äldsta sonen och är…
Köpt kläder åt äldsta sonen och är super nöjd med pris och kvalite
Fick aldrig det jag köpt,dhl sms…
Fick aldrig det jag köpt,dhl sms aviserade endast trots det inte fanns ett nummer. Meddelade xprs detta när jag via sökfunktionen letade efter mitt paket. Inget gjordes de kunde inget göra,man får en kod via sms att hämta paketet i box.Paketet returnerades och jag skulle få mina pengar återbetalda. Fick endast 250kr av 275 kr tillbaka så som tack för allt krångel och INGA varor fick jag betala 25kr!! Nej aldrig köper jag något där igen!
Smidigt och snabb leverans
Smidigt och snabb leverans. Bra och supermysiga kläder. Bra i storlekarna med!
Efter reklamation fick jag helt fel…
Efter reklamation fick jag helt fel vara 😕. Sen behövde jag skicka tillbaka den felaktiga för att eventuellt få tillbaka den varan som var trasig 🙁. Och Desutom är de i konkurs 😕
Små i storleken på de byxor jag köpte
Små i storleken på de byxor jag köpte, stor besvikelse. Har även hört av andra att de är små i storleken.
Storlekarna stämmer inte
Bra priser och snabbleverans! Men storlekarna stämmer inte👎🏻 Plaggen var för små och hade korta ärmar.
Små barnstorlekar på pyjamas
Snabb och smidig frakt. Köpte bebiskläder, bodysarna satt jättebra medans pyjamaserna i samma storlek bara var att glömma pga alldeles för små efter att jag hade tvättat dom.
Snabb leverans och bra kläder till bra…
Snabb leverans och bra kläder till bra pris.
Perfekta tröjor till mycket bra pris
Perfekta tröjor till mycket bra pris. Snabbt och smidigt
Bra pris. Snabb leverans. Varan var vad jag förväntade mig.
Nöjd 😃
Jag blev jättenöjd med min beställning och den snabba leveransen!
Dit is Trustpilot