Iedereen in mijn bedrijf een Cnnect kaart cadeau gegeven, maar eigenlijk kan ik het meer zien als goede investering aangezien ze nu nog sneller gegevens kunnen uitwisselen met toekomstige klanten. G... Toon meer

Het systeem werkt enorm goed. Doordat alles direct opgeslagen wordt, raken wij geen contacten en leads meer kwijt. Wij proberen zoveel mogelijk te digitaliseren en daar draagt dit goed bij. Aanrader!

CNNCT is een game-changer. Met dit digitale visitekaartje kon ik mijn papieren kaartjes weggooien, waarmee ik meteen duurzaam bezig ben. Met slechts één tik op mijn smartphone kan ik nu mijn cont... Toon meer

Cnnect staat voor innovatie in de wereld van professionele connecties. Ons hoofddoel is om gebruikers moeiteloos hun profiel te laten bijwerken, waardoor ze altijd toegang hebben tot de meest actuele gegevens. Met krachtige analytische functies bieden we waardevolle inzichten in de effectiviteit van netwerken en contacten, door het bijhouden van het delen, bekijken en gebruiken van ons product.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Sterke digitale kaartjes voor je merk

Aanrader. Voor een opdrachtgever bestelde ik de kaartjes en het hele proces verliep vlot: snelle service, prettig contact en ik kon de kaarten volledig zelf vormgeven zodat ze perfect pasten binnen de merkrichtlijnen.

Ondanks de korte deadline werd alles op tijd geleverd. Zelfs met een installatie-issue op mijn (oudere) telefoon werd ik direct geholpen.

De kaartjes zelf werken uitstekend en de online omgeving is helder en eenvoudig. Ideaal voor merken die een professionele, papierloze oplossing zoeken.

12 november 2025

Ideaal

Ideaal, nu behoud ik veel beter het overzicht in de personen /bedrijven die ik spreek. Past helemaal bij deze tijd!

22 oktober 2025

Handig

Handig, snel en persoonlijk! Ideaal om direct te verbinden.

5 november 2025

Super handig!

Sinds ik CNNECT gebruik voelt netwerken veel natuurlijker. Het valt altijd positief op. Ik krijg vaak complimenten zodra ik mijn cnnect pas geef.

16 september 2025

Top product

29 juli 2025

Sterk concept, goede service

Cnnect werkt zoals beloofd en ziet er strak uit. De klantenservice is snel, vriendelijk en luistert echt naar feedback. Het platform is nog niet perfect voor mijn gebruik, maar de bereidheid om te verbeteren geeft vertrouwen. Mooie basis met veel potentie!

1 mei 2025

Dit is een game changer

Dit is een game changer, ik bezoek veel beurzen en congressen en met de Cnnect card is het heel eenvoudig om te connecten. Zeker met de nieuwste update met de custom designed card geeft het een hele professionele uitstraling

30 april 2025