Produktet er virkelig lækkert, men jeg har været ude for to gange at modtage pakker med tomme cocohagen i og man kan ikke ringe til kundeservice. Jeg har skrevet tilbage på ordren og udfyldt deres... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Så fik jeg endelig handlet nye bider igen, og jeg må sige at de nye varianter er supergode. Dem med solbær, og de helt nye Kihoskh er lige til at spise (nå ja undskyld, dårlig joke) Bestillingen var... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Er vild med COCOHAGENs kakaotrøfler, især Barista og Cocoa er mine favoritter. Spiser dem bare alt for hurtigt 🙈😂 Min datter på 3,5 ELSKER madpakkebiderne med jordbær og jeg er vild med at kunne... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Lækre, bløde og delikate trøfler lavet på sunde og nærende ingredienser. Holder sig lækre længe, og det er virkelig smart med enkeltpakninger, da det er så nemt at tage dem med som snack på tur. H... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
100% økologiske, plantebaserede trøfler – komplet kompromisløs konfekture til sunde foodies med søde tænder 😋🌱
Contactgegevens
Humlebæk Strandvej 71, 3050, Humlebæk, Denemarken
- +45 5122 3364
- cocohagen@cocohagen.dk
- cocohagen.dk
Vraagt klanten om een review
Perfekt kundeservice og lækre produkter
Søde, servicemindede og med et lækkert og delikat produkt, der altid vækker glæde
Nem bestilling og hurtig levering
Snabb leverans och mycket goda snacks…
Snabb leverans och mycket goda snacks till kaffet som känns bättre än ett kaka. Dessutom glutenfria vilket ger högst poängen.
Det er de bedste snaks😉
Den bedste "snacks" forever
Vi elsker jeres produkt og hele historien bag, - godt gået. Den bedste "snacks" forever.
Kvalitetsprodukt og hurtig levering
4 emails, not an answer
Something that I learned in 10 years as a professional, is that a company that doesn't answer emails is a company that rarely cares about customers and employees. Specific episode: Cocohagen opened a position including an email address for eventual questions and information. I wrote them: no answer. I applied anyway: no answer, not even one for the rejection. Some weeks later, they posted the same position. I wrote them on 2 different email addresses: no answer. It's easy to say that you want to have a positive impact. But if you don't even try, it's just words.

Antwoord van COCOHAGEN
Jeg er vild med jeres produkter
Jeg er vild med jeres produkter
I har nogle lækre alternativer til den plade chokolade jeg ellers hurtigt kan indtage - tak
Samtidig er jeres website nemt over overskueligt !
Super god oplevelse
Det er altid en super god oplevelse at handle hos Cocohagen. Først og fremmest er deres svartider eminente i forhold til de spørgsmål jeg har haft pr. mail, og derudover har jeg altid modtaget varerne dagen efter og de har altid smagt absolut fantastisk. :)
En god ven man kan altid regne med
Jeg har spist tons af Cocohagen og de bliver kun bedre og bedre. Man bliver aldrig træt af.
En god ven man kan altid regne med.
Tak.
Lees meer over geverifieerde reviews.