3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 minuten afhandeling coc-document?

Beste, ik schrijf hier een review omdat ik momenteel nog geen nieuws heb ontvangen omtrent mijn aanvraag. Volgens de site zou dit 5 minuten duren, of wordt hiermee de administratieve tijd nodig voor de aanvraag van de klant zelf bedoeld? Ik geef vijf sterren omdat ik geen schade wil berokkenen aan uw reputatie omwille van mijn vraag naar info. Dit ook omdat u telefonisch niet bereikbaar bent, poog ik hier naar info te vergaren. Mijn aanvraag is gisterenavond gebeurd en heb dat document asap nodig voor mijn gemoedsrust (thuis ontdekt dat de verkoper het coc-document niet had meegeleverd). Dank u voor de info.

15 april 2026
Logo Cocservices

Antwoord van Cocservices

Beste heer van den Eeckhoudt,

Bedankt voor uw bericht en fijn om te lezen dat u geen schade wil berokkenen aan onze reputatie.
Wij begrijpen goed dat het ontbreken van een COC- document bij aankoop van een voertuig voor onrust kan zorgen en dat u het document zo snel mogelijk wenst te ontvangen.
Graag willen wij verduidelijken dat de vermelding van “ 5 minuten “ op onze website betrekking heeft op de administratieve verwerking van de aanvraag door de klant zelf. De daadwerkelijke levertijd van een COC-document verschilt per merk en staat ook vermeld op onze website. Voor een Volkswagen bedraagt de verwachte levertijd momenteel 5 dagen.
Uw aanvraag is gisteren ontvangen en is inmiddels in behandeling. Zodra wij het document ontvangen hebben, sturen wij dit direct naar u door.
Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groeten,

Team COC services!

Aanrader

Hallo allemaal, mijn naam is Femke, en ik had een gelijkvormigheidsattest voor onze Kia Sportage nodig.
Wij zijn uitgekomen bij COC Services uit Nederland.
Robert was onze contactpersoon en hij heeft ons op een vriendelijke en vakbekwame wijze begeleid tijdens het bestelproces. Uiteindelijk hebben wij het gevraagde document 2 weken later ontvangen en inmiddels met het COC-document onze auto kunnen invoeren in België .
Nogmaals enorm bedankt Robert, en veel succes in de toekomst!

23 januari 2026

Hey allemaal

Hey allemaal, mijn naam is Johan , en ik had een COC document nodig voor mijn Volvo.
Ik ben op internet gaan zoeken waar ik dit document kon bestellen. Ik schrok wel van de prijsstelling , maar ondervond dat alle aanbieders ongeveer dezelfde prijs hanteren.
Ik ben bij COC Services uitgekomen en de webshop en bestelprocedure zagen er voor mij professioneel uit. Ik heb het COC-document afgelopen week besteld en nu al ontvangen.
Ik dan dus eigenlijk alleen maar tevreden zijn ..

9 september 2025

Opgelicht!

Ik heb op 16/12/24 €345,- betaald voor de COC van mijn Jeep Compass, waarna ik niks ontvangen heb. Per email (info@cocservices punt eu) zijn ze niet te bereiken, want elke email komt terug met de mededeling dat HUN inbox vol zit, en op hun telefoonnummer (+31850600943) krijg je alle dagen van de week alleen een voicemail, en ze bellen je nooit terug. Bij geen respons schakel ik de politie in over 7 dagen, want dan ben ik opgelicht!

Addendum: Vandaag (7/2) éindelijk (na 10 emails + achtergelaten voicemailberichten) weer contact gekregen via email. Blijkbaar is mijn COC aanvraag doorgestuurd en wachten ze zelf ook op antwoord. Communicatie gaat ze niet goed af daar!

16 december 2024
Logo Cocservices

Antwoord van Cocservices

Reactie klant Jeep Compass
Beste klant,
Dank voor uw bericht. We begrijpen dat de situatie voor u frustrerend is geweest en willen hier graag op reageren.
Volgens onze administratie heeft de bestelling op 4 januari 2025 plaatsgevonden, niet op 16 december 2024 zoals in uw bericht staat vermeld. Vanwege vertragingen bij onze externe leverancier heeft de levering helaas langer geduurd dan gebruikelijk. Wij bieden hiervoor onze oprechte excuses aan.
Op 20 februari 2025 is het COC-document alsnog naar u verzonden. We begrijpen dat onze communicatie in deze periode niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Door technische problemen met onze e-mailserver en een grote hoeveelheid aanvragen was onze bereikbaarheid tijdelijk beperkt.
Wij benadrukken dat er geen sprake is van oplichting. We nemen elke aanvraag serieus en streven ernaar om elke klant naar tevredenheid te helpen, ook als externe factoren soms roet in het eten gooien.
Team COC Services