Betreft OPLICHTERS!! Doet zich voor als particulier op marketplace van Facebook. Biedt bv een airfryer aan en via PAY sturen ze je een betaallink en je betaalt daan aan: kaart direct.nl of codes dire... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Scamt mensen via Marktplaats
SCAM!
SCAM!
Via link in mail om zogezegd een jaarlijkse identiteitscontrole te doen bij de overheid!!!!!!
Bende lafaards 210,99 gestolen van mijn…
Bende lafaards 210,99 gestolen van mijn rekening,met betaalverzoek payconic
3x opgelicht geweest voor een bedrag…
3x opgelicht geweest voor een bedrag van 790€ gelieve dit terug te storten hier worden verdere stappen ondernomen
artikelen nooit ontvangen
artikelen nooit ontvangen, oplichterij! n.b. er wordt gevraagd om meer contactgegevens, maar daar ga ik niet aan beginnen natuurlijk.
Opgelicht door Codes Direct
Opgelicht door Codes Direct, via marktplaats, vanmorgen dmv een link 2x een bedrag gestolen van mijn rekening. Ik heb er werk van gemaakt, politie, de bank, juridisch adviseur en het landelijk meldpunt ingelicht. Ik eis dat het geld binnen 24 uur terug gestort wordt op mijn rekening.
Terugbetaling gevraagd en geld van de bank gestolen
Terugbetaling gevraagd, daarna hebben deze criminelen geld van mijn bankrekening gehaald. Zijn onbereikbaar nu.
Beste ben opgelicht door codes direct…
Beste ben opgelicht door codes direct Amsterdam 2 x 210 euro afgehaald gelieve terug te storten
D'haeyer ,-vidts
wat een scam bedrijf is dit
we hebben er nog nooit van gehoort maar inees betaalen we € per dag dis is cht een scam bedrijf wees gewaarschuwd
Wegwezen!
Ben opgelicht! Zijn niet telefonisch bereikbaar. Zeer slechte reviews! Wees gewaarschuwd
Ik heb NIETS gekocht en ben alles…
Ik heb NIETS gekocht en ben alles kwijt!!
Hoe kan dit gebeuren! Na al de slechte revieuws te lezen??
Waarom is deze site nog actief????!!!
zeer slecht Ben opgelicht door…
zeer slecht Ben opgelicht door codesdirect de persoon in kwestie had via Facebook iets gekocht en via betalinglink een flink bedrag van mijn rekening gehaald zou gegaan zijn via MondialRelay
Ik ben opgelicht via een betaallink…
Ik ben opgelicht via een betaallink waarbij de dader via CodesDirect op mijn kosten een Bol.com-cadeaubon bestelde. CodesDirect heeft bevestigd dat dit om “betaallinkfraude” gaat, en dat de dader de code per e-mail heeft ontvangen. Ik kreeg de code zelf nooit, en Bol.com toonde direct een waarde van €0. Ondanks bewijs en contact met hun support krijg ik geen hulp of tegemoetkoming, omdat de politie er niets mee doet. Ik vind het kwalijk dat consumenten op deze manier slachtoffer worden en bedrijven als CodesDirect hier niets mee doen, behalve verwijzen naar de politie. Geen bescherming, geen service.
Oplichting
ik heb een amazon gift card van 50…
ik heb een amazon gift card van 50 gekocht, en er stond dat de code al was gebruikt. ik ben opgelicht, helaas heb ik niet naar de reviews gekeken.
weet iemand misschien of ik iets kan doen om mijn geld terug te krijgen?
Opgelicht via Marktplaats
Opgelicht via Marktplaats. Doen zich voor als particulier en sturen zogezegd aan op betaling via kopersbescherming. Ik kreeg een QR-code met link LET OP die link gaat dus niet naar de tussenrekening van Marktplaats (onlinepaymentplatform) maar via kopersbescherming.link naar een Duitse rekening . Helaas te laat gezien, een flink bedrag armer en een deuk in mijn ego. En weer wat geleerd nl geen qr-codes vertrouwen.
Verkopen ook sigaretten op Telegram
Verkopen ook sigaretten op Telegram, leveren uiteraard niks en zijn dan ineens van de aardbodem verdwenen, vuile ratten, vieze oplichters
Scam ik ben opgelicht door een nep…
Scam ik ben opgelicht door een nep google support en het geld is overgemaakt naar codesdirect
Betreft OPLICHTERS!!
Betreft OPLICHTERS!!
Doet zich voor als particulier op marketplace van Facebook. Biedt bv een airfryer aan en via PAY sturen ze je een betaallink en je betaalt daan aan: kaart direct.nl of codes direct. Gedupeerden: aangifte doen, bank informeren en melden bij programma”s als Radar en Oplichters!