Coinmetro Reviews 610

TrustScore 4 uit 5

4,2

1. Cryptocurrency-dienst
  2. Financiële instelling

Coinmetro is an EU-licensed crypto platform offering fiat-crypto-fiat exchange services, crypto margin trading, copy trading, a primary issuance marketplace, multiple passive income opportunities, and instant fiat on & off ramps in EUR, GBP, & USD. The entire ecosystem is powered by its very own native utility token, XCM.

Houd rekening met het volgende

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Amazing Exchange!

Amazing Exchange!! Always had a good experience. And always good help when needed.

8 juni 2025

Antwoord van Coinmetro

Aww shucks, you're making us blush! 😳
Thanks for the kind words — we're here to keep the experience amazing, the vibes good, and the help speedy 🚀💬
Now go flex those trading fingers 💪💸

Prima exchange!

Al vaker met de support in aanraking geweest en alles is altijd vrij snel geregeld. Mooi platform waar coins een kans krijgen om zich op te werken

14 april 2022

KYC bleef falen

Ik kwam om een of andere reden niet door het KYC proces. Na drie afwijzingen heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Van de medewerker kreeg ik een andere link waardoor mijn KYC proces wel positief beoordeeld kon worden. Top klantenservice!

29 december 2021

Antwoord van Coinmetro

Thank you for the review. Please reach out to me at kevin@coinmetro.com. I would like to review a copy of the link you were sent as this is not normal company policy.

Thanks again for taking the time to post your feedback.

In orde

ID verificatie wordt steeds afgekeurd. Elke keer een dag wachten op reactie om dan een nee te krijgen.

Update: eindelijk in orde. Helaas nu VXV niet op het goedkoopste punt kunnen aankopen.

1 november 2021

Antwoord van Coinmetro

I can see the third submission was just accepted. The specific reasons for your previous 2 submissions being rejected can be found right inside your account. We are diligent with our onboarding process and the delay is simply due to rapid growth. We expect to be back to under 10 minute approvals in the coming months.

Zeer klantgericht, geweldig team en super crypto handelsplatform

Ik ben gebruiker sinds de eerste dag, begin 2018. Toen gelanceerd als de eerste crypto exchange die alles volledig transparant én volgens de regels van KYC (know your customer) deed, in een tijd dat de meeste beurzen (en gebruikers) dat maar een lastige bijkomstigheid vonden.
Toch heeft Coinmetro haar gelijk bewezen, want tegenwoordig moeten alle handelsplatformen zich aan deze regels houden.
Het team, met name de klantenservice is geweldig! Goed bereikbaar, helpen je snel en zeer klantgericht. Bij sommige platforms hebben ze niet eens een chatbot, laat staan een echt mens om mee te praten.
Langzamerhand zijn er meer munten beschikbaar gekomen en het volume is zeker begin 2021 enorm gegroeid.
En een van de belangrijkste pluspunten zijn de lage kosten, de laagste die ik heb kunnen vinden: €1,- om euro's te storten en ook €1,- om euro's op te nemen, en 0,1% commissie als Taker, en géén commissie als Market Maker.
Ook bieden ze Margin Trading aan om met hefboomwerking te handelen, en ze hebben een Copy Trading gedeelte, waar je zelf niets hoeft te doen, je handelt automatisch naar het voorbeeld van een ervaren handelaar.
Ik ga niet meer naar Binance, en al helemaal niet naar de Nederlandse sites als Litebit, BTCDirect enzo, die zijn véél te duur met hun fees.

1 februari 2021
Reviews in alle talen tonen. (610 reviews)