Bedrijf heeft geantwoord
Jeg fant rask det jeg lette etter, bestilling og betaling var smertefritt (og billigere en apoteket). Selv transport tid og levering var bra. Alt i alt, en god og tilfredstilende opplevelse.
Geschreven door het bedrijf
Hovedkontoret og lageret vårt ligger i Falkenberg, der vårt engasjerte team jobber tett sammen i et kreativt og fargerikt miljø. Her håndterer vi alt fra kundeservice og markedsføring til logistikk og produksjon av våre populære kopper og navneskilt.
Hos oss står helsepersonell alltid i sentrum – og vi streber etter å gjøre arbeidsdagen din litt enklere, litt morsommere og mye mer fargerik.Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Helt supert, bestillingen kom raskt. Bedre kvalitet enn forventet og gode tilbud.

Antwoord van Color4care Norge
Denne gangen handlet jeg også for min mor. Hun ble veldig fornøyd med strømpene. Lette å ta på å gir god komfort . Derfor gir vi full score.

Antwoord van Color4care Norge
Alt i alt, en god og tilfredstilende opplevelse.

Antwoord van Color4care Norge
Kan varmt anbefale Color4Care! Går mye på harde gulv på jobb, og vil trekke frem særlig kompresjonsstrømpene i bambus som reddende sokke-engler. Bena blir langt mindre hovne og trette. Nettbutikken har et hyggelig design, er lett å navigere, fører stadig gode tilbud og inneholder mye hendig arbeidsutstyr både for helsevesen og andre yrker som er mye på beina. Kommer stadig tilbake! 😀

Antwoord van Color4care Norge
Enkel bestilling, betaling og levering. Det gikk to - tre dager fra bestilling til levering. Bra kvalitet på strømpene. Superfornøyd.

Antwoord van Color4care Norge
Støttestrømpene var lett å ta på ble positivt overasket.Gav meg god efekt hele dagen,ble mindre sliten i bena etter en lang dag med mye gåing og der en står rett opp og ned.Jeg jobber innen helse og har anbefalt dette videre til mine kollegaer.

Antwoord van Color4care Norge
Pakken kom som bestilt, til og med raskere enn jeg hadde trodd siden det var påske.

Antwoord van Color4care Norge
Gode nettsider, lett å bestille og svært rask levering. Produktet var som lovet, høy kvalitet til grei pris.

Antwoord van Color4care Norge
Supert produkt og meget rask leveranse.
Top score!!

Antwoord van Color4care Norge
Støttestrømpene er for store. Beez Wilma rosa og blå. Kundeservice sier bare at om du har målt skal størrelsen stemme. Opplever likevel at det er stor forskjell på støttestrømpene jeg har fra før og de nye som skal være samme modell og farge. De nye er for lange og for løse. Kommer ikke til å handle her igjen dessverre.

Antwoord van Color4care Norge
Jeg fikk gal størrelse på treskoene jeg hadde bestilt og måtte betale 118 kr når jeg sendte den i retur

Antwoord van Color4care Norge
Elendig service. Jeg bestilte levering til nærmeste pakkeboks, men pakken ble sendt til et hentested 7 km unna meg, selv om det finnes nærmere alternativer! Kundeservice svarer ikke. Jeg kommer ikke til å hente bestillingen og anbefaler ikke denne uansvarlige butikken!

Antwoord van Color4care Norge
Lees meer over geverifieerde reviews.