colorland. Reviews 1.191

4,5

Mijn laatste boek EBE_62228272 model A5 in 3 exemplaren was perfect. Ik ben zeer tevreden over de uitvoering van al mijn boeken. Echter, ik heb een melding gedaan over mijn vorig boek EBE_60596829 in... Toon meer

Ik heb al verschillende albums besteld bij verschillende leveranciers. Voor mij levert Colorland de beste kwaliteit van kleur, scherpte en papier. Ik maak vaak een eigen template want diegene die voor... Toon meer

De interface van de algemene website is behoorlijk druk en soms moeilijk terug te vinden wat je net zoekt. Het wisselde ook steeds van taal (naar het Frans) ondanks dat ik steeds zelf omschakelde naa... Toon meer

Beste service ooit. Had een verkeerde albumkeuze gemaakt in het begin. Ik kwam dit pas te weten als alle foto's en commentaren waren ingebracht. Dus in feite moest ik helemaal opnieuw beginnen met de... Toon meer

1. Cadeauwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Chacun d'entre nous voudrait avoir seulement de bons souvenirs: ceux qui font apparaître un grand sourire sur notre visage ou ceux qui provoquent des larmes d'émotions. Nous considérons donc qu'il est très important de garder ce genre de souvenirs et de les transmettre aux générations suivantes. Pour cette raison nous avons décidé de créer une marque qui permettra à tous nos clients de réaliser leurs Produits Photo avec lesquels ils pourront décider eux-mêmes, de le début jusqu'à la fin, comment raconter leur histoire en insérant des photos, des textes et des dates importantes. Et tous ceci dans un support photo de très haute qualité. eColorland réalisera vos envies, vos souhaits...

4,5

Uitstekend

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

zeer ongebruiksvriendelijke site

zeer ongebruiksvriendelijke site! had aangekocht via Groupon, al maanden mee ah prutsen en ook mijn dochter ondernam meerdere pogingen maar niet deftig te krijgen, fotos worden 'middendoor' gesneden, een hoofd in 2, een gebouw maar half,.. een mailtje naar Groupon leverde enkel een AI antwoord op, spijtig! weggesmeten geld!
al via verschillende websites/bedrijven met fotoboeken besteld en nooit eerder zoveel problemen gehad (en nu dus gewoon 'opgegeven')

23 augustus 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons oprecht te horen dat uw ervaring met onze website en het fotoboekproject niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn geweest om zoveel tijd en moeite te investeren zonder het gewenste resultaat te behalen.

Onze fotoproducten zijn bedoeld om dierbare herinneringen op een mooie manier vast te leggen, en het is absoluut niet de bedoeling dat foto's verkeerd worden bijgesneden of dat het gebruik van onze editor verwarrend is. We nemen uw opmerkingen zeer serieus en zullen deze intern bespreken om onze gebruiksvriendelijkheid en klantenservice verder te verbeteren.

We willen u graag uitnodigen om het project opnieuw te proberen, dit keer met ondersteuning van onze klantenservice. U kunt ons bereiken via info.be@colorland.com of telefonisch, zodat we u stap voor stap kunnen begeleiden en ervoor zorgen dat uw fotoboek naar wens wordt afgewerkt.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat we uw vertrouwen kunnen herstellen.

Het Colorland Team

De kwaliteit van de foto's is super

De kwaliteit van de foto's is super. De verzending is wel lang onderweg.

15 augustus 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over de kwaliteit van de foto’s en boeken. Wat betreft de langere levertijd: we begrijpen dat dit vervelend kan zijn en werken voortdurend aan het verbeteren van onze verzendprocessen.

We hopen u snel weer terug te zien voor een nieuw fotoproject!

Niet aan te bevelen

Vlakliggende fotoalbums alleen verkrijgbaar in vierkante varianten, 20x20, 25x25 en 30x30. Geen liggend album 20x30.
Software matig, omlijsting foto's min 1mm en alleen op rechthoekige/vierkante foto's niet op alle andere vormen, rond, ovaal, hartvormig etc
Prijzig in vergelijking met andere aanbieders.
Zou het niet aanbevelen

5 mei 2025

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat uw ervaring met onze producten en software niet volledig aan uw verwachtingen voldeed.

Wat betreft de vlakliggende fotoalbums: u heeft helemaal gelijk, dat deze momenteel alleen beschikbaar zijn in vierkante formaten. We begrijpen, dat een liggend formaat zoals 20x30 gewenst kan zijn, en we nemen uw suggestie zeker mee in onze productontwikkeling.

Ook uw opmerkingen over de software nemen we serieus. De beperking van de omlijsting tot rechthoekige en vierkante foto's is iets waar we intern naar zullen kijken om te zien of we dit kunnen verbeteren voor andere vormen zoals rond, ovaal of hartvormig. We streven ernaar om onze ontwerptools zo gebruiksvriendelijk en flexibel mogelijk te maken.

Wat betreft de prijs: we begrijpen dat prijs een belangrijke factor is bij het kiezen van een aanbieder. Onze prijzen weerspiegelen de kwaliteit van de materialen, het drukwerk en de afwerking die we bieden. Toch blijven we voortdurend zoeken naar manieren om onze producten nog aantrekkelijker te maken, ook qua prijs.

We vinden het jammer dat u ons op dit moment niet zou aanbevelen, maar hopen dat we in de toekomst uw vertrouwen kunnen herwinnen.

Het Colorland Team

Nog andere moderne omkaderingen van de…

Nog andere moderne omkaderingen van de foto's zouden welkom zijn.

15 maart 2025

Goedendag!
Bedankt voor je waardevolle feedback!
We zijn altijd op zoek naar manieren om onze fotoproducten te verbeteren en de ervaring van onze klanten te verrijken. Ik zal uw suggestie over meer moderne fotokaders zeker doorgeven aan het ontwerpteam van Colorland. Ze zullen het zeker meenemen in toekomstige updates!

Mocht u nog andere ideeën of wensen hebben, laat het ons gerust weten. We waarderen uw input enorm!

Colorland