Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

NRgreen har handlet rengøringsartikler hos Combishop i en periode, og vi er super tilfredse. Produkterne er i orden, prisen fornuftig, og levering skete hurtigt og uden bøvl. Det er nemt at bestill... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Combishop - jeg havde en rigtig god købs oplevelse fra bestilling til levering. Jeg havde desværre ved en fejl skrevet, at jeg ville afhente pakken, hvilket ikke var hensigtsmæs... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg fik ved en fejl bestilt til at skulle hente selv, skyndte mig at sende en mail om det kunne ændres. Fik svar tilbage efter nogle dage med besked om det kunne jeg og et betalings link direkte til... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5 liters dunk mild creme sæbe, uden farve og uden parafume er ph værdi 4,5. Et godt produkt, som jeg har købt gennem flere år! Jeg fylder vore sæbe-pumpe-flasker op, som er ved hver håndvask & bad.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Huishoudartikelen groothandelaar
  2. ook in
  3. Gereedschapwinkel
  4. Huishoudchemicaliën leverancier
  5. Papierwinkel
  6. Veiligheids- en werkkledingwinkel
  7. Verpakkingswinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vores vision er at have det største udvalg af de bedste produkter til mest fordelagtige priser

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

4,4

Alle reviews

(1.080)

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De skriver levering indenfor 1-2 dage

De skriver levering indenfor 1-2 dage. Det er nu to dage siden jeg bestilte og status på min ordre er stadig “ikke klar til afsendelse” fra i går, og ingen opdatering i dag selvom det nu er aften. De har ikke et telefonnummer man kan ringe til, og den eneste kontaktmulighed er mail, som de så heller ikke besvarer (mailede dem samme dag som jeg bestilte for at være sikker på de kunne overholde leveringstid). De skriver det sendes ved GLS men jeg har ikke modtaget trackingnummer fra dem heller… alt i alt dårlig service og de overholder ikke leveringstid. Virkelig utilfreds

16 mei 2024
Review zonder uitnodiging

Hej Sarah
Jeg er ked af at dette er din oplevelse. Men jeg ved at du også har været i kontakt med vores kundeservice sidenhen.
Vi ønsker naturligvis også at levere til dig hurtigst muligt, men i dette tilfælde var varen desværre forsinket undervejs fra vores leverandør. Derfor holdte den vejledende leveringstid på 1-2 hverdage desværre ikke i dette tilfælde.

Jeg ønsker dig en dejlig dag ☀️

Heidi
CombiShop

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig kvalitet

Jeg synes kvaliteten var noget ringere end jeg havde forventet.

30 april 2024

Hej Maria,

Tak for din anmeldelse. 🙂

Vi er kede af at høre, at dugen ikke levede op til dine forventninger. Den dug, du bestilte, er normalt en af vores bestsellere på grund af dens gode kvalitet, så det undrer os meget.

Vi har forsøgt at kontakte dig via e-mail, da vi meget gerne vil finde en tilfredsstillende løsning. Vi opfordrer dig derfor til at besvare vores seneste e-mail, så vi kan hjælpe dig videre.

Vi ser frem til at høre fra dig snart.

Med venlig hilsen,
Kamilla

God og billig

Meget hurtig levering

7 mei 2024

Hej Grethe, 🤗

Vi er glade for at høre at din pakke kom hurtigt frem til dig, og vi takker for de fine stjerner! 🌟

Vi takker for de fine stjerner Bent! 🌟

Vi er glade for du fandt varen billigt på vores webshop.

Du er velkommen til at kigge forbi webshoppen en anden gang, for gode priser. 🖱💻

Stort udvalg.

Stort udvalg.
Gode priser.
Og så gik det mega hurtigt.

6 mei 2024

Så kan vi ikke bede om mere, Erling! 😍

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med dit køb hos os! 💪

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores webshop en anden gang.

God dag!

Hilsen Combishop // Kamila

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alt gik lige efter bogen

Alt gik lige efter bogen, hvilket der var mange der kunne lære noget af.

6 mei 2024

Antwoord van Combishop

Hej Jeanette - tak for din fine anmeldelse og ros til os! Vi er glade for at alt var "lige efter bogen" samt at du vil anbefale os til andre kunder. 😍🙏

Vi håber du bliver glad for den bestilte algefjerner.

Træimprægnering

Bestilte 2x5 liter Neutralon træimprægnering. Troede jeg havde sat levering på men det havde jeg desværre ikke. Så det stod til afhentning i Vejle hos Combishop. Så jeg skrev en mail om det var mulighed for fragt. Og de svarede hurtigt tilbage, at jeg bare skulle følge der link de havde med sendt i mailen og så betale de 39 kr i fragt. Dagen efter havde jeg min vare 👍 God service

26 april 2024

Antwoord van Combishop

Hej Morten - tak for din fine anmeldelse af os!🤩Den sætter vi stor pris på!

Vi er glade for vi kunne hjælpe med leveringen af pakken, samt at den blev leveret ud til dig dagen efter.

God weekend hilsen Kamila // Combishop

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering vil helt sikkert handle…

Hurtig levering vil helt sikkert handle ved Combishop igen fin hjemmeside

24 april 2024

Hej Kirsten - tak for din fine anmeldelse af os 🤗

Du skal være mere end velkommen til at handle hos os igen, så vi kan gentage successen. 💪💻

Super jeg happy

24 april 2024

Hej Agnieszka, 🤗

Vi takker for de fine stjerner! Og vi håber du får lyst til at besøge vores webshop en anden god gang. 💻🖱

At det var godt

At det kommer så hurtig

23 april 2024

Hej Betina - tak for din anmeldelse! 🤗

Vi er glade for at pakken kom hurtigt frem til dig. Den blev også afsendt på under 24 timer fra bestillingen. 📦🚚

Nem og hurtig bestilling

Nem og hurtig bestilling. Hurtig levering. Atl fint.

22 april 2024

Hej Thomas - tak for de fine stjerner! 🌟

Vi er glade for at høre bestillingen samt leveringen var nem og hurtig! 💻📦

Du ønskes en god dag hilsen Kamila // Combishop

De bestilte varer kom hurtigt

De bestilte varer kom hurtigt

22 april 2024

Hej Monica - tak for din fine anmeldelse af os! 🤗

Vi er glade for pakken kom hurtigt frem til dig 🚀📦

Hej John,

Vi takker for din fine anmeldelse af os og vi er glade for at høre pakken kom hurtigt frem til dig. Den blev også afsendt på under 12 timer fra bestillingen. 🚀📦💪

14 april 2024

Hej Pia,

Dejligt at pakken kom hurtigt frem til dig 📦🚀 Vi håber du bliver glad for tøjet.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg valgte at købe dug på combishop…

Jeg valgte at købe dug på combishop fordi farven var mere mørkeblå end andre sider jeg havde kigget på. Desværre var farven ikke som på billedet.

9 april 2024

Hej Maja - tak for din anmeldelse 😊

Vi beklager, at dugens nuance ikke levede op til dine forventninger baseret på billedet. Farver kan variere fra skærm til virkelighed. Vores billeder leveres direkte fra leverandøren, hvilket betyder, at vi desværre ikke kan ændre dem.

Jeg har allerede kontaktet dig via e-mail og tilbudt en gratis retur af dugen.