ComfortZone AB Reviews 140

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har bara fått förståndiga svar, hjälp och stöd under 16 år med min Comfortzone 50 CE. Nu är det enklare att köpa filter av er! Säger Bernt Bergström

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter installationen för snart ett år sedan har Comfort Zone anläggningen gått utan problem. Det är en tyst och effektiv lösning som har en hög kvalité och förväntas fungera i många år. Värd sitt pris... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde nya filter till vår värmepump. Smidigt att beställa och de levererades så snabbt som man kan begära.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Lätt att beställa, samt prenumerationstjänst. Jag kan tycka att filtren är dyra och förstår inte riktigt vart kostnaden ligger. Min förhoppning är att det inte handlar om ren girighet.

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯

Om Comfortzone

Välkommen till ComfortZone, där framtidens energieffektivitet och komfort möts. Som en del av Joule Group har vi sedan 2003 omdefinierat hemkomfort med våra frånluftsvärmepumpar. Vår resa började med en enkel, men visionär fråga: ”Kan vi öka effektiviteten hos en värmepump?” Svaret blev en revolution inom värmepumpstekniken genom varvtalsstyrning. Våra produkter som levereras från vår anläggning i Motala har blivit en standard för hem över hela Sverige och Europa. Med vårt huvudkontor i Täby leder vi vägen mot en grönare framtid, där hälsosammare inomhusmiljöer och energieffektivitet är i fokus.

Vårt engagemang och innovation

Som en del av Joule Group delar vi vår expertis med systerföretag över hela Europa vilket gör att vi kan erbjuda miljövänliga och högkvalitativa lösningar för uppvärmning, kylning och varmvattenberedning. Vårt senaste genombrott inkluderar utvecklingen av värmepumpar med komfortkyla vilket tar hemkomforten till en helt ny nivå under sommarmånaderna. Vi är fast beslutna att fortsätta driva innovation och utveckling för att möta morgondagens utmaningar, alltid med ett starkt fokus på hållbarhet och energieffektivitet. Utforska vårt sortiment för att hitta det du behöver för att optimera din uppvärmning och ventilation. Välj ComfortZone och upplev skillnaden med teknik i framkant.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beställde nya filter

31 maart 2026

Hej Håkan! Tack för ditt fina omdöme. MVH Comfortzone

Kundtjänst

Kundtjänsten har vunnit i förtroende genom att vara tillgängliga & kunnat svara direkt på frågor.

31 maart 2026

Hej Henrik! Tack för ditt fina omdöme. MVH Comfortzone

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har bara fått förståndiga svar

Nu är det enklare att köpa filter av er!

Säger Bernt Bergström

23 maart 2026

Hej Bernt! Tack för ditt fina omdöme! MVH Comfortzone

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag tycker att det var verkligen ursel…

Jag tycker att det var verkligen ursel . Service killen ringer mig och kommer snabbt hem till mig för att göra en bedömning om det behövs ngn service eller ej . Kommer och ser på pumpen och eftersom vi inte haft ngt problem med den då säger han att ”ärligt sagt det behövs inte göra någonting , allt låter bra”.
Sedan jag en fråga som han säger att han kan ej svara på . Vi pratar allmänt och om allt annat . Till slut lämnar han huset och säger kan du skriva på ngt som han antecknat. Vilket jag gör utan att fråga om ngt . Eftersom han upprepade ggr flera att pumpen är helt i sin ordning och de här pumparna kan vara igång lätt ca 20 år .
Han lämnar huset utan att göra ngt förutom en justering på tycket som var nära noll och han öppnade kranen och fyllde trycket till 1,5 . Och han betonade att det är best att trycket är så över 1 . Detta åtgd tog högst 20 sekunder .
Sedan dagen efter får jag en rejäl riktig fett räkning som man blir chockad av det förr att han EJ gjort hos mig men vill fakturera utan att göra ngn service .

Det är så sjukt att folk tror att man har rätt att fakturera bara förr att göra en besök . !!!!!
Helt besviken ! Man trodde att svenskarna är ärliga och pålitliga vilket killen var så långt att det behövdes inget åtgärd . Men sedan fakturera för INGENTING DET VAR DET VÄRSTA!!

16 maart 2026

Antwoord van ComfortZone AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är ledsna att du känner dig besviken efter besöket.

Det aktuella besöket utfördes av en extern servicepartner och inte av en tekniker direkt från ComfortZone. Vi har förståelse för att det kan upplevas frustrerande att få en faktura när inget större fel konstaterades eller någon mer omfattande åtgärd utfördes på plats.

Vi tar gärna med oss dina synpunkter vidare i dialogen med servicepartnern, eftersom det är viktigt för oss att våra servicepartner agerar professionellt och att det är tydligt för dig som kund vad besöket avser och vad som debiteras.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på kundservice@comfortzone.se så tittar vi gärna vidare på ärendet.

MVH Comfortzone

Webbutik

Det var väldigt lätt att beställa genom webbutiken

9 maart 2026

Hej Micael! Tack för ditt fina omdöme! MVH Comfortzone

RX50 svår att konfigurera

Vår RX50 funkar väl men svår att konfigurera.
Vore användargränssnittet bättre blir det en 5a.

20 februari 2026

Antwoord van ComfortZone AB

Hej! Tack för din feedback.
Vad bra att höra att RX50 fungerar som den ska. Vi tar med oss din synpunkt om användargränssnittet. Hör gärna av dig om du vill ha hjälp med inställningarna, så hjälper vi dig. MVH Comfortzone

Sehr zuverlässige Wärmepumpe

Unsere Wärmepumpe funktioniert von Tag 1 an einwandfrei.
Nach der ersten von 2005 (IVT) nun eine ComfortZone.
Zu 100% weiterempfehlung.👍

24 maart 2025

Hallo Matthias,

vielen Dank für Ihre tolle Bewertung. Das bedeutet uns sehr viel. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit Ihrer ComfortZone zufrieden sind.

Mit freundlichen Grüßen
ComfortZone

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb frakt och bra produkter.

Jag köpte filter som skulle passa och det gjorde det. Frakten var förvånansvärt snabb. Tog bara 2 dagar, från beställning.

4 februari 2026

Hej Joakim! Tack för ditt fina omdöme! MVH Comfortzone

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte min frånluftvärmepump 2006 och…

Köpte min frånluftvärmepump 2006 och den funkar klockrent fortfarande. Gjort en service av den på hela tiden. Byter filter ca var 3-4 månad.

28 januari 2026

Antwoord van ComfortZone AB

Hej! Tack för ditt fina omdöme!
Kul att höra att värmepumpen har fungerat så bra ända sedan 2006. MVH Comfortzone

Lätt att beställa

26 januari 2026

Hej Daniel!

Tack för ditt omdöme och din feedback. Kul att höra att du upplever beställningen och prenumerationen som smidig.

Vi tar till oss din synpunkt om priset på filtren. Vi har redan sänkt priserna markant, men kostnaden påverkas fortfarande av materialval, kvalitet och fraktkostnader. Det handlar inte om girighet, utan om att kunna leverera pålitliga produkter med bra kvalitet. MVH Comfortzone

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.