Antwoord van Common Interests
Common Interests is a clothing brand dedicated to merging style and sustainability. With a commitment to timeless design and premium materials, Common Interests offers a collection that is both fashionable and environmentally conscious. From elegant basics to statement pieces, each garment is thoughtfully crafted to make you shine while also caring for the planet. Experience a harmony between fashion and ethics with Common Interests and contribute to a stylish and sustainable future.
Veluwemeerplantsoen, 59, 2652JD, Berkel en Rodenrijs, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Common Interests
Geen retourbeleid blijkbaar en reageren structureel niet op vragen over retourneren. Shirts in categorie dames zijn mannen formaat, dus tenzij je super oversized wil hebben, moet je kleinst mogelijke maat bestellen.
Aanvulling: Helaas was er 1 ster op trustpilot voor nodig om een reactie te krijgen en een adres te ontvangen waar je op eigen kosten (oké geen probleem) de kleding naar kunt terugsturen. Vervolgens kreeg ik een mail dat ze de retour hadden ontvangen en of ik alsjeblieft mijn review wil herzien en 5 sterren wil geven.
Mijn tip zou zijn dat als jullie ‘willen groeien en jullie bedrijf willen opbouwen’, dat jullie het contact met cliënten een grotere prioriteit maken.
Ik wens jullie oprecht veel succes!
Re commoninterests:
Wij hebben uw retourzending inmiddels in goede orde ontvangen en verwerkt. Het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) zullen wij binnen enkele werkdagen terugstorten via uw oorspronkelijke betaalmethode.
Nogmaals onze welgemeende excuses voor de vertraging in onze communicatie en het ongemak dat u heeft ervaren. Wij waarderen uw geduld en feedback enorm het helpt ons om onze service te verbeteren.
Omdat wij een jonge onderneming zijn, zijn reviews voor ons erg belangrijk. Uw huidige beoordeling heeft ons geraakt en wij hopen dat wij met deze oplossing hebben kunnen laten zien dat wij onze klanten wél serieus nemen.
Zou u misschien bereid zijn uw Trustpilot-review te herzien en ons 5 sterren te geven? Dat zou ons enorm helpen om verder te groeien en ons bedrijf op te bouwen.
Dank u wel voor uw begrip en steun.
Floris
Common Interests Clo

Antwoord van Common Interests
Kleding ziet er niet alleen goed uit maar kwaliteit is ook super. Snelle levering, mooie verpakking.
Top kwaliteit kleding voor een nette prijs, zeker een aanrader!
Goede kwaliteit en mooie pasvorm. Zeker een aanrader.
En tijd geleden een trui gekocht van Common Interests. De trui is nogsteeds als nieuw en zit heerlijk. Mooie en goeie kwaliteit stof.
Prachtige t shirts! Beetje oversized, uniek en een super kwaliteit. Heb hem nu een jaar, was hem redelijk vaak en alle teksten staan er nog op!