Geweldig! Heb tijd geleden een nieuwe UHF zender gekocht Bij Communicationworld de Yaesy FTM-3207/DR/DE Wat een geweldige zend bak. Heb er eens goed over nagedacht zo goed het werkte Heb er meteen 2... Toon meer
Al diverse End Fed antennes gekocht bij Communicationworld,Die solide zijn uitgevoerd.En tegen heel betaalbare prijzen Ook is het mogelijk op verzoek de antennes aan te laten passen zodat ze nog b... Toon meer
Communicationworld is een bedrijf dat apparatuur verkoopt met gunstige prijzen, goede inruilprijs geeft, ruim assortiment heeft en service nog hoog in het vaandel heeft. Doet wat hij heeft afges... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
HAMradio Shop Coax kabel CB en marifoon Shop radioamateurs Yaesu Icom en Kenwood dealer funkamateur Eanatenne portofoons end fed antenne Funkgerät 27 MC bakjes CB Radio amateur Radio amatoriale radioaficionados cB-Funk HAM
Wesley Drive 10, 39470, Poplarville, Nederland
- communicationworld.nl
Mensen keken ook naar
Geweldig zo goed Top man !!!!!!
Wat een geweldige zend bak. Heb er eens goed over nagedacht zo goed het werkte Heb er meteen 2 bij gekocht zo goed ze werken. voor op de scootmobiel ook 1 Wat werkt het top en zeer goede service ja 100%zo goed zeker daar je zend apparatuur te kopen Top man zo netjes afgewerkt de bestelling en service
Wederom zeer snel mijn bestelling…
Wederom zeer snel mijn bestelling ontvangen.
Top
Helaas een slechtere ervaring met dit…
Helaas een slechtere ervaring met dit bedrijf. Online een Yaesu FT991a gekocht en binnen 2 dagen weer als nieuw ingepakt en retour gemeld. (herroepingsrecht)
Dit werd geweigert! Pas na veel dreigen kreeg ik het aanbod om met aftrek van €50 de 991 te mogen terug sturen.
Ik zal hier nooit meer iets kopen!
super bedrijf altijd goed geholpen
super bedrijf altijd goed geholpen, en snelle leveringen
Mijn bestelling keurig geleverd volgens…
Mijn bestelling keurig geleverd volgens afspraak.
Top service
Absolute TOP service :)
Ik had zelf een foute beslissing gemaakt in de keuze van een product
had het toen per email aangegeven en de volgende dag kreeg ik een email van dhr H. Dijkerman dat hij misschien wel een oplossing had door het product in originele staat terug te sturen dan zou Dhr. Dijkerman zorgen voor een omruil naar het product wat ik eigenlijk wou hebben. Zo gezegt zo gedaan. Communication world is in mijn idee een super klant vriendelijk bedrijf.
Kudos meneer Dijkerman echt fijn dat U op deze fantastishe manier met uw klanten om gaat, nog heel hartelijk bedankt.
MVG
Robert Kok
mijn defecte portofoon werd na 1 jaar…
mijn defecte portofoon werd na 1 jaar gewoon netjes omgeruild voor een nieuwe. dat is nog eens service
Wederom weer uitstekend geleverd
Al enkele malen iets bij…
Al enkele malen iets bij Communicatieworld besteld. Vorige week een nieuwe transceiver. Ondanks dat de winkel tussen die tijd en 1 Januari gesloten is heeft Hans er toch voor gezorgd dat mijn aankoop op 28 December al is bezorgd. Heel blij met de goede service en mijn nieuwe aankoop.
snelle levering en altijd keurig…
snelle levering en altijd keurig verpakt,
Nu ook weer een extra kado bij de levering.
TOP
Goede informatie
Goede informatie. Snelle verzending en scherpe prijzen. Telefonich altijd berijkbaar als ik vragen heb. Aanrader!
Goeie service goeie handel en snelle…
Goeie service goeie handel en snelle afhandeling
Kort geleden een antenne volgens info …
Kort geleden een antenne volgens info op de webshop geschikt voor fm/vhf/uhf nadat dat ding was aangeloten een waardeloos ontvangst op de fm band.
Toen de beschrijving die bij de antenne zat nagelezen bleek dat hij pas begint bij 174 mhz i.p.v 87.5 mhz zoals zij vermelden op de webshop.
Heb hun mail gestuurd maar kreeg geen reactie. maar intussen hebben ze wel de text op de webshop aangepast wat een stukje misleidende info bevatte.
Dus koop ik never iets weer bij deze oplichters. en zal hem bij vrienden als onbetrouwbaar melden.en niet aanbevelen.
Tot op heden zijn ze in gebreke gebleken met reactie. en beraad me om verdere stappen te ondernemen.
Jacob.
Verschillende keren goederen besteld na …
Verschillende keren goederen besteld na uitgebreid advies gekregen te hebben van Hans, dik tevreden.
73 Dave PC4D
Herhaaldelijk wat spullen (nieuw & 2e …
Herhaaldelijk wat spullen (nieuw & 2e hands) bij Hans van Communicationworld aangeschaft via Webwinkel en op diverse beurzen, vragen worden o.a via Facebook & email vlot beantwoord en spullen binnen één dag verstuurd/geleverd via PostNL of GLS of op verzoek meegenomen naar een van de vele radiobeurzen!
Duidelijk website!
Prima bedrijf met betrouwbare eigenaar en (beurs)medewerkers!
73 Frank PH2M
Snelle levering en betrouwbaar
Na mailcontact een aantal spullen besteld deze waren de volgende dag al binnen!erg blij mee,hans heeft kennis van zaken en aangezien ik een beginner ben is het duidelijk uitgelegd,en het draait als een tierelier
Bedankt hans
Prima service
Prima service bij Hans. Al mijn aankopen zonder problemen. En heb je een probleem of zoek je iets Hans helpt je.
Prima winkel dus.
bij Hans jaren geleden een EndFed …
bij Hans jaren geleden een EndFed gekocht voor 10-20-40 Meter. ik kreeg deze niet goed afgestemd waarop Hans zei, ik kom je een huisbezoek brengen! Hans met zijn analyzer in de weer en nee helaas ook hij kreeg de antenne niet goed. waarschijnlijk een bouwfoutje, kan altijd gebeuren toch? Hans had een nieuwe EndFed bij zich, deze opgehangen en na 5 minuten prima in orde! de oude EndFed mocht ik houden, de enige onkosten voor mij was een glas drinken! Super Service en Hans neemt de tijd voor je! niks gehaast, nee, doorgaan tot de oplossing er is. En of Hans aan de hoge prijs is? geen idee, ik heb liever goede service en dat is wat Hans gegarandeerd geeft!
Betrouwbaar.
Al jaren een betrouwbaar adres voor de radioamateur. Is altijd bereid te zoeken naar een passende oplossing. Het adres voor een (zelfbouw) end-fed antenne. Hans is dealer van de meeste grote merken, een echte snoepwinkel voor de radio amateur.
Toppertje!
Afspraken word nagekomen, website is actueel,en Hans doet zn best! aanradertje!!!