Har haft fornøjelsen af at have Compara, ved Thomas Vester, til at rådgive og inhente priser i forbindelse med renovering af vores 1. sal inkl. nyt tag. Det har været en stor succes. Både at få beskr... Toon meer
Per cercare un operatore più adatto alle mie esigenze questo sito è formidabile! L'operatrice ST3309 Loriana è stata cordiale e molto professionale e dopo avermi illustrato varie soluzioni mi ha fatto... Toon meer
Vi har været meget tilfredse med rådgivningsfirmaet Compara, Mads Vibe, med hans hjælp til at udarbejde udbud nyt tag, og opstartsfase og afslutningsforretning. Det er en stor hjælp med en kom... Toon meer
Compara var en stor hjælp da vi i efteråret skulle have skiftet vores asbesttag. De var hurtige i deres behandling. De formidlede kontakt til et super dygtigt tømrerfirma. Vi var trygge i hele process... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Rent fup
Et tilsyneladende seriøst TELEFONISK rådgivermøde med en person, der anfører sig som bygningskonstruktør (Thomas Vester), ender efter ca, 45 min´s snak, snak, snak med løfter om umiddelbar fremsendelse af et eksempel på en arbejdsbeskrivelse, der nogenlunde vil svare til mit ønske om udskiftning af ældre eternittag. Da jeg imidlertid afslår at betale et beløb på kr 5.800 forud for at få en konkret arbejdsbeskrivelse af en sagkyndig PÅ MIN ADRESSE, hører jeg intet fra firmaet. (Fremgangsmåden i følge deres egen broschure overholdes overhovedet ikke.)
Således intet rent mel i posen ! Rent fup ! Vil blive anmeldt til forbrugerklagenævnet.

Antwoord van Compara
Fantastisk firma styr på tingene
Compara har været rådgiver på vores tag. De opdaget under processen en mangel som de fik udbedret og betalt af håndværkeren. Et par år efter satte vi huset til salg og fik en K3 i tilstandsrapporten på vore helt nye tag til 200.000 kr. her Hjalp Compara kvit og frit...super service
Brug ALDRIG Compara
Compara sælger sig selv som værende en professionel rådgiver der varetager kundens interesser - og som sikrer en "vandtæt" kontrakt med en entreprenør fra deres kvalificerede netværk. De tager sig betalt for at indgå kontrakten og de får ydermere returkommision fra den håndværker i deres netværk som vinder opgaven. MEN DE ER IKKE TIL AT STOLE PÅ!
Vi har været igennem en byggesag med dem, hvor vi har fulgt deres køreplan for ny 1.sal og haft en entreprenør på fra deres netværk til at gennemføre opgaven. Det viste sig i midlertid at entreprenøren var en svindler, som sendte falske faktura mm og endte med at gå konkurs inden byggeriet var afsluttet. I denne situation var Compara fuldstændig ubrugelige - de stolede mere på entreprenøren (som senere er blevet politianmeldt af kurator grundet omfattende svindel) end de gjorde på os.
Efterfølgende blev der konstateret byggesjusk og vi kontaktede Compara - de henviste til BygGaranti som alle deres håndværkere er medlem af - men det var denne entreprenør bare ikke. Så nu står vi med et fejlslagent byggeri og ingen garantier overhovedet. Vi henvendte os endnu en gang til Compara, men nu svarer de slet ikke på henvendelser længere.
Deres koncept holder ikke og deres netværk virker rådent når de svigter kunden på trods af at de har taget betaling af flere omgange for at sikre en tryg byggesag. Derfor vil min anbefaling til andre være at man ALDRIG skal benytte Compara, da deres ydelser i beste fald er dårlige og i værste fald korrupte.
Skrevet af,
En trist familie

Antwoord van Compara
Kompetent rådgivning samt afsluttende kontrol af tagprojekt.
God rådgivning i forbindelse med udlicitering af vores byggeprojekt samt bedømmelse af indkomne håndværkertilbud.Planmæssig opfølgning under byggeforløbet samt slutkontrol uden problemer..Vi fik absolut den ydelse vi havde ønsket.