Prima uitleg en komt afspraken nauwkeurig na, ter zake kundig en keurig netjes. Alles snel geregeld zoals beloofd.
Er werd aangegeven dat als je na 12 uur bestelde het dan 2 dagen later bezorgd zou worden, ik heb het rond 4 uur besteld en had het de volgende dag al binnen. Keurig afgeleverd bij de buren omdat ik... Toon meer
Mensen keken ook naar
Wizit
Werd wel op tijd afgeleverd,maar na het plaatsen van de batterijen kon het batterijhuis niet meer dicht alleen een plakbandje bood uitkomst.
Het apparaat werkt alleen als je het batterijdeksel er af laat en af en toe even rommeld aan de batterijen.
Al met al denk ik ik ben er voorbde zoveelste keer weer ingestonken
Goed
Bestelling is prima verlopen. Snel bezorgd en zorgvuldig ingepakt. Zelfs
de verzending kwam op tijd. Met de verzendfirma heb ik wel andere ervaringen
2 x ThermoMagic fleece winterondergoed (100331)
Topklasse. Direct de volgende dag al! Op de tijd die ik gevraagd heb.
Alluma Wallet
Werd keurig op tijd afgeleverd.Alleen het produkt is me wat tegengevallen.Ik dacht het als portemonnaie te kunnen gebruiken maar dat valt erg tegen. Als je er 3 eurostukken in wil doen gaat het al niet meer dicht. Het is alleen geschikt om er pasjes in te doen en dat was eigenlijk niet de bedoeling
matig
Mijn bestelling werd i.p.v. 4 x aan te bieden (zoals aangegeven) direct bij mijn buren afgeleverd. Ik had een berichtje verwacht dat men aan de deur was geweest en wanneer men dan voor de 2e of 3e keer langs zou komen.
Uitmuntende service!
Op 11 januari om 16:00 uur heb ik een bestelling geplaatst. Toen ik de klantenservice belde of het vrijdag 13 januari in huis zou zijn, werd me gezegd dat ze hun uiterste best gingen doen mijn bestelling die dag nog mee te nemen, omdat om 16:30 uur alle bestellingen zouden worden opgehaald voor verzending. Helemaal geweldig, want donderdagavond is mijn pakket bezorgd!
Vlot en correct
We hebben nu twee keer iets besteld, en iedere keer werd het snel afgewerkt en correct verstuurd, mooi verpakt met veel opvulmateriaal in stevige doos. Het lijkt wel of ze daar dag en nacht werken, zo snel gaat alles.