Compleetopweg.nl Reviews

4,4

Na eerst gemaild te hebben of de levertijden op de site correct zijn, kreeg ik vlot antwoord. Daarna heb ik besteld. Ik kreeg gelijk bevestiging en vlot daarna de track & trace. De tassen werden vlot... Toon meer

Bij Compleetopweg.nl een fietsendrager besteld na telefonisch overleg met de vraag voor snelle levering, voor het weekend. zij hebben beloofd het pakket nog diezelfde dag te versturen, is ook gedaan.... Toon meer

Compleet op Weg is een aanbieder van kwalitatief goede dakdraagsystemen tegen een scherpe prijs. Aanbieder rekent geen expliciete verzendkosten waardoor Compleet op Weg in mijn geval de goedkoopste... Toon meer

Voor onze vakantie een set dakdragers van Thule besteld. Via Google kwam Compleetopweg.nl als goedkoopste naar voren. Dakdragers besteld, betaald met Ideal en 2 dagen later in huis. Netj... Toon meer

1. Auto-accessoire winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Meenemen wat u lief is, Compleetopweg.nl is dé specilist. Op onze site en in de winkel in Noordwijk vindt u dakdragers, fietsdragers, dakkoffers en nog veel meer. Snel geleverd en met deskundig advies.

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snelle levering geen verassingen.

Zondag een bagagedragerset van Thule besteld bestaande uit 3 delen: de voetjes, rails en aanpassingskit voor de CR-V aan de beste prijs die er te vinden was en geen verzendingskosten naar Belgie

Woensdagmorgen om 9u30 geleverd.

Top Service

14 september 2015

E-mail sturen

Ik heb een Thule box lift besteld en ook gekregen. Jammer dat het artikel niet op voorraad was want dan had ik hem even opgehaald maar een paar dagen later had ik hem in huis. Een klein probleempje was er wel. Er zou een e-mail gestuurd worden wanneer het artikel verstuurd zou worden. Dat is helaas niet gebeurt en zo wist ik niet wanneer het zou aankomen en er voor zorgen dat er iemand thuis was.
Dat is het enige wat "fout" ging. Verder is alles goed verlopen.

11 september 2015

Thule kit

De kit is niet volgens afspraak geleverd. Ik zou hem nog voor de vakantie krijgen, dat was de afspraak en daarom heb ik ze ook besteld bij compleet op weg, maar kwamen pas toen wij al op vakantie waren. Ik heb mijn hele planning nog bij moeten stellen

29 augustus 2015

Niks op aan te merken.

Fietsendrager besteld, na 2 dagen mochten we kiezen of thuis ontvangen of ophalen wanneer we tijd hadden bij een winkel in de buurt. Super service goed verpakt.

28 augustus 2015

snel en goed

precies wat ik er van verwachtte, maar jammer dat de pen zo hoog is

27 augustus 2015

Juist en goed

Halverwege de ochtend een bestelling geplaatst. Na het plaatsen hiervan gebeld omdat dit de eerste keer was dat ik online besteld had. Gedegen antwoord gekregen aan de telefoon en later een mail ontvangen. Pakket kunnen volgen en aanlevering de volgende dag al in ontvangst kunnen nemen in goede staat.

27 augustus 2015

Alles in orde .

Mijn paket is aangekomen ,maar de Oprijgoot was er niet bij.
Een mail naar compleetweg en de dag er na was het hier al.

25 augustus 2015