Na eerst gemaild te hebben of de levertijden op de site correct zijn, kreeg ik vlot antwoord. Daarna heb ik besteld. Ik kreeg gelijk bevestiging en vlot daarna de track & trace. De tassen werden vlot... Toon meer
Bij Compleetopweg.nl een fietsendrager besteld na telefonisch overleg met de vraag voor snelle levering, voor het weekend. zij hebben beloofd het pakket nog diezelfde dag te versturen, is ook gedaan.... Toon meer
Compleet op Weg is een aanbieder van kwalitatief goede dakdraagsystemen tegen een scherpe prijs. Aanbieder rekent geen expliciete verzendkosten waardoor Compleet op Weg in mijn geval de goedkoopste... Toon meer
Voor onze vakantie een set dakdragers van Thule besteld. Via Google kwam Compleetopweg.nl als goedkoopste naar voren. Dakdragers besteld, betaald met Ideal en 2 dagen later in huis. Netj... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Meenemen wat u lief is, Compleetopweg.nl is dé specilist. Op onze site en in de winkel in Noordwijk vindt u dakdragers, fietsdragers, dakkoffers en nog veel meer. Snel geleverd en met deskundig advies.
Keyserswey 6, 2201CW, Noordwijk
- 085-4017083
- info@compleetopweg.nl
- compleetopweg.nl
Mensen keken ook naar
compleet ontgoocheld
De bestelde fietsdrager Atera Vario werd geleverd in de oorspronkelijke verpakking van de fabrikant door koerierbedrijf GLS. Bij aflevering was de verpakking (die veel te licht en fragiel is voor verzending per koerier) behoorlijk beschadigd.
Ik heb dit direct aan Compleetopweg gemeld, niet aan GLS ( zoals bij haast alle koerierdiensten staan hun chauffeurs al met één been opnieuw in hun busje voor ze goed en wel hebben aangebeld).
Ik kreeg de fietsdrager niet gemonteerd op de trekhaakbol (standaard Europees keurmerk). Twee andere merken (Thule en Cykell) gingen er wel probleemloos op. Mijn conclusie= er is een probleem met het Atera systeem. Compleetopweg was het hiermee oneens. Terugzenden op eigen kosten vanuit België is echter niet evident en kostelijk. In feite kan je als particulier eigenlijk alleen bij BPost terecht. (bijna 40 euro voor een pak tot 20 kg, 16,40 euro voor een pak tot 10 kg)
Ik zond de bestelling terug in een zelfgemaakte nieuwe stevige doos en ze kwam op 1 juli opnieuw bij de verkoper aan. Op 16 juli en na verschillende keren aandringen via mail, stond de aankoopsom eindelijk terug op mijn rekening. Dat was pas een opluchting.
Ik raad iedereen af te kopen bij een webwinkel - zeker vanuit Vlaanderen in Nederland - die niet tegelijk gratis retourneren aanbiedt. ( grotere webwinkels leveren die service wel). Ik heb ruime ervaring met kopen via Internet. Dit was mijn meest negatieve ervaring tot op heden.

Prima
Na de bestelling een vlotte en nette levering. Geen wanklank in deze.
Prima service
Alles zeer goed met uitzondering van de datum van levering. Ik had vermeld dat er op één specifieke dag niet mocht geleverd worden en toch is de courrier op die dag langs geweest.... Jammer...
He he iemand die wel zijn afspraak na komt.
de titel zegt het al
Snelle levering, duidelijk geinformeerd
Perfect geregeld!
Precies zoals beloofd werd de koopwaar snel en op het juiste adres geleverd.
Betrouwbaar bedrijf wat snel levert.
Goede en snelle levering, alleen miste ik een orderbevestiging toen ik de bestelling plaatste. Kon wel daags daarna zien dat de bestelling toch goed was doorgekomen, omdat je dan het pakket volgen. Maar al met al, niets mis mee met deze onderneming.

Perfect verloop afhandeling bestelling
Bestelling gebeurde heel vlot net zoals de afhandeling.
Tevreden!
Goed advies, prima kwaliteit producten en een scherpe prijs. Het is alleen jammer dat je van te voren niet kunt zien dat het af laten leveren van een pakket bij een ophaalpunt enkele dagen langer duurt. Wanneer je iets echt snel nodig hebt is dit blijkbaar geen optie, al kom je daar dan wel te laat achter.
Eenzijdige communicatie en weinig respons
Moest zelf achter de bestelling aan, men had geen tijd na 1700 uur volgende dag zelf teruggebeld..? Maar toch goede service door direkte verzending, top.

Antwoord van Compleetopweg.nl
product niet op tijd verzonden en slechte service en communicatie in opvolging van het probleem
Ik bestelde een fietsdrager van Thule op 25 juni en kreeg een mail om de service te evalueren op 2 juli. Toen ik geen verzendingsbericht kreeg moest ik zelf informeren naar de stand van zaken. Op 30 juni ontving ik antwoord op mijn vraag en werd bevestigd dat de drager die week nog verzonden zou worden. Echter dat gebeurde niet. Op 2 juli contacteerde ik hen opnieuw om te vragen waar de drager bleef. Pas de week nadien hoorde ik dat er een probleem was bij Thule zelf en dat de drager al zou moeten verzonden zijn. De week erop nog eens zelf gebeld en toen zou de drager ten vroegste eind van de week verzonden worden. Intussen heb ik bijna 3 weken geleden besteld en is er nog niks verzonden! De communicatie is ondermaats. Er wordt niet gereageerd op mails en ik word helemaal niet op de hoogte gehouden. Intussen staat op hun website nog steeds dat het item in voorraad is en binnen 2 dagen verzonden wordt!

Antwoord van Compleetopweg.nl
Beste prijs en zeer snelle levering
Beste prijs voor de dakdragers inclusief bezorging . Volgende dag al in huis
Super
Als Vlaming zijn we altijd kritisch. En ook nu. Maar ik kan alleen maat zeggen dat dit bedrijf goed bezig is. Goede service en zeer snel!!
Site en informatie ok, Communicatie kan beter.
Ik had een Thule Ranger 90 flex. dakkoffer besteld. Deze was niet leverbaar (probleem bij Thule) Levering werd uitgesteld. Maar informatie en antwoord op mijn mail was niet voldoende. Na bellen om levering te annuleren was het betaalde bedrag wel snel terug geboekt (binnen enkelen dagen). Eerdere bestelling ging wel goed, dus wat mij betreft ben ik nog positief over Compleetopweg.
10/10
De beste prijs en een snelle en correcte levering, wat wil een mens nog meer?
Precies gevonden wat ik zocht en de volgende dag al in huis!
Ik zocht een zetje onderdelen om dakdragers (had ik al) aan te passen voor mijn nieuwe auto. De klantenservice gebeld en die hebben me aan het juiste zetje onderdelen geholpen. Ik hoefde dus niet compleet nieuwe dakdragers te kopen, waardoor ik zo'n 140 euro goedkoper uit was.