kleding besteld, nooit gekregen ook geen geld retour na diverse mailtjes!! dus de site nietbezorgd.nl ingeschakeld!!!
Beste, Ook hier bestelling veertien dagen geleden geplaatst. Geen bevestigingsmail via persoonlijk emailadres en nu kan ik niet meer inloggen op mijn account bij hen. Betreft hier bestelling van vier... Toon meer
Twee jurken besteld en direct betaald. Vervolgens nooit meer wat gehoord, op berichtjes wordt niet gereageerd. Berichtjes op social media hierover worden binnen 10 seconden weer verwijderd. Wat ongelo... Toon meer
Levering in eerste instantie perfect, alleen het retourneren voor ruiling verliep niet goed. Het teruggestuurde pakket werd door bedrijf maar niet opgehaald op Post.nl Heb hun daaraan moeten herinn... Toon meer
Gratis verzenden vanaf 50,- & 14 dagen bedenktijd!
Houtwijk 95, 8251 GD, Dronten, Nederland
- service@conceptdeals.com
- conceptdeals.com
Ik blijf berichten krijgen van incasso…
Ik blijf berichten krijgen van incasso bureau over artikels die ik heb terug gestuurd omdat ik nog moet betalen....ontelbare mails...deze firma is echt waardeloos...echt niet doen mensen
Fatsoen kennen ze hier blijkbaar niet!!
Had hier een besteling gedaan maar maten vielen heel klein op eigen kosten terug gestuurd al 2x gemaild en wacht nog steeds op mijn geld ze nemen niet eens de moeite om je terug te antwoorden zeer slecht lijkt wel op oplichters praktijken
Mooie overhemden voor een mooie prijs
Ben nog steeds aan t wachten!!!!!!
no nonsens en goede producten
Nou ik hebal 2 keer geschreven of dat…
Nou ik hebal 2 keer geschreven of dat groene hemd nog in de verkoop komt maar ik krijg geen andwoord.
Verder heb ik een beige en een zwarte broek besteld en ookbeide gekregen ik heb besteld 34br. En 32 lang dat klopt ook mar de een is precies goed en de andere is 8 cm wijder hoe kan dat staat de zelfde maat in dus wat is eraan de hand ik zal nooit meer iets bestellen als ik op mijn vragen geen andwoordkrijg
Super mooi en een hele snelle levering.
Maatvoering polo
Maatvoering polo klopte niet ( te groot) en reactie op mijn email te laat waardoor alternatief al uitverkocht was. Terugsturen kostte mij EUR 7,25
Snelle levering.
Snelle levering.
Ook snel antwoord na vraag per mail, goed geholpen hierna.
Mooie spullen en goede prijzen
Uitstekende service had alleen niet…
Uitstekende service had alleen niet door dat ik twee keer had besteld bij dezelfde site.
Kwam daar achter toen de bestelling kwam als één paketje.Alleen wel jammer heb nou twee keer verzend kosten betaald.
Toch beter leren opletten
Kwaliteit valt mij erg mee en ook de maatvoering.
Kortom tevreden klant.
Mvg Robert
Super bedrijf besteld en binnen 3 dagen…
Super bedrijf besteld en binnen 3 dagen in huis mooie kwaliteit kleding klasse
Ik vind conceptdeals geweldig,mooie…
Ik vind conceptdeals geweldig,mooie overhemden,goed passend.Wij zijn er heel blij mee.
Retourkosten
Wij hebben een bestelling geplaatst waar over wij zeer tevreden waren.
Een artikel hebben wij moeten retourneren waarvoor wij €6.95 retourkosten hebben betaald. Het staat weliswaar in de voorwaarden beschreven, maar dan nog. Mijn voorstel is, verreken de retourkosten in de prijs van de artikelen.
Verder heb ik jullie twee keer telefonisch proberen te bereiken maar kreeg de voicemail aan de lijn. Heb gevraagd om mij terug te bellen, maar helaas.