Ik gebruik ConsulHosting al een paar jaar inmiddels voor elke keer dat de minecraft fase weer begint. Werkt altijd helemaal goed, en klantenservice is ook heel fijn wanneer ik ergens niet uit kom.
ConsulHosting helpt me altijd wanneer ik ergens tegenaan loop, zelfs bij problemen die ik met tutorials zelf niet kan oplossen. De support is snel, vriendelijk en echt betrokken. Daarnaast is de hosti... Toon meer
Onlangs een servertje aangemaakt via ConsulHosting voor mij en wat maten. We wilden graag met wat mods spelen en zochten een stabiele hosting om dit mee te doen. De owner is erg vriendelijk en reageer... Toon meer
Ik heb door de jaren heen aardig wat hostingpartijen geprobeerd, maar ConsulHosting steekt er met kop en schouders bovenuit. Onze server draait strak en nauwelijks lag. En dat terwijl we dezelfde spec... Toon meer
📌 ConsulHosting | De beste kwaliteit voor de laagste prijs. 📌 Al jaren de goedkoopste Minecraft Server Hosting, VPS Hosting, Webhosting en Reseller Hosting! 📬Heb je vragen rondom een nieuwe aankoop of simpelweg een dienst? Neem contact op via consulhosting.nl/contact. Wij zijn bereikbaar via een livechat, helpticket en e-mail. 📬
Ik weet niet waar ik moet beginnen. De service vind ik zelf geweldig, snel & duidelijk.
Daarnaast heb ik geen issues gehad met de servers (alleen als ik zelf iets verkeerd deed met de installatie)
Het is erg overzichtelijk en als je ergens tegen aanloopt staat er altijd een team klaar om je te helpen.
Ik heb al meerdere vrienden geinformeerd over deze service en zal dit ook altijd aanbevelen.
Wanneer de Minecraft phase weer terugkomt, weet ik zeker dat ik gebruik zal maken van ConsulHosting

Antwoord van ConsulHosting
Snelle service. Nog nooit meegemaakt. Hostingprobleem s'avonds bericht gestuurd, vlak voor middernacht al antwoord. Wanneer slapen die? Uitleg op een goede manier, zo dat je het zelf kan aanpakken. Zo leer je nog wat bij. Doe zo verder.

Antwoord van ConsulHosting
Top service ik heb een Minecraft server bij jullie en ben tevreden met de support die jullie bieden panel ziet er ook geweldig uit en ik heb gehoord dat de main website ook nog aangepakt gaat worden

Antwoord van ConsulHosting
erg snel en vriendelijk en precies zoals ik graag wou,

Antwoord van ConsulHosting
Goede prijzen maar vooral een buitengewone klantenservice!

Antwoord van ConsulHosting
ik gebruik deze service nu al een paar maanden af en aan. goeie qualiteit Zeker een hele goeie prijs voor wat je krijgt. en de klanten service is uitstekend het langste dat ik op een reactie heb gewacht is hooguit 2 minuten.

Antwoord van ConsulHosting
de servers zijn goed en de servis is perfect er is alstijd hulp als je het nodig heb

Antwoord van ConsulHosting
Hele goede service om 23:30 terwijl de livechat gesloten is, kwam Joel toch op livechat!
Ideaal

Antwoord van ConsulHosting
ConsulHosting biedt uitstekende hostingdiensten, waaronder Minecraft en webhosting. De ondersteuning is snel en behulpzaam, en de prijs-kwaliteitverhouding is ongeëvenaard. Absoluut 10/5 sterren waard voor hun geweldige service!

Antwoord van ConsulHosting
het was een super server, al mijn vragen werden snel en goed beantwoord echt top!

Antwoord van ConsulHosting
Geweldige service, uiteindelijk niet precies wat ik zocht. Maar ze gaven geweldige service, hulp en waren geinteresseert! Voor iedereen die een normale of iets betere minecraft server zoekt: ga hier!

Antwoord van ConsulHosting
Geweldige service! Ik was op zoek naar een game server waar ik gewoon met iDeal kon betalen i.p.v. PayPal of creditcard, zo kwam ik bij ConsulHosting terecht.
Op de site stond niet mijn gewenste game, ticket ingediend met de vraag of zij een server wouden hosten voor mijn game. Hierop werdt vrijwel direct gereageerd en dat was allemaal geen probleem.
De avond daarop heb ik de server besteld, zelf ben ik niet zo technisch aangelegd dus ik had een beetje hulp nodig met opstarten, wederom was ik weer super snel en vriendelijk geholpen.
Dit was ook allemaal in de avonduren.

Antwoord van ConsulHosting
een goede hosting geeft goede hulp en altijd vriendelijk

Antwoord van ConsulHosting
Meerdere malen een server gekocht. Nu een premium VPS gekocht, en krijg top support! Zeker een aanrader.

Antwoord van ConsulHosting
Ik heb al meerdere malen hier een Minecraft server laten hosten. Ze hebben duidelijke instructies voor de meest voorkomende server setups.
Daarnaast heb ik gemerkt dat ze ook daadwerkelijk 18/7 beschikbaar zijn om technische problemen op te lossen.
Ze hebben zelfs een servermodpack geinstalleerd en naderhand complicaties opgelost voor mij toen ik er zelf niet uit kwam!
Hele fijne samenwerking.

Antwoord van ConsulHosting
Werkt perfect ik stream op een vps loopt super geen uitval gehad

Antwoord van ConsulHosting
Goed geholpen door de medewerkers van ConsultHosting. Duidelijke stappen vermeld en hosting werkt goed!

Geweldige hosting,
een vps runt super en de support snel en fantastish zeker een aanrader voor als je wilt beginnen met een vps huren

Antwoord van ConsulHosting
Het is een bedrijf dat goedkoop is en snel mijn vragen beantwoord en helpt als ik dat nodig had. Ik heb mijn service nu al 2 jaar bij ConsulHosting en het is een geweldige hosting provider!