Ik gebruik ConsulHosting al een paar jaar inmiddels voor elke keer dat de minecraft fase weer begint. Werkt altijd helemaal goed, en klantenservice is ook heel fijn wanneer ik ergens niet uit kom.
ConsulHosting helpt me altijd wanneer ik ergens tegenaan loop, zelfs bij problemen die ik met tutorials zelf niet kan oplossen. De support is snel, vriendelijk en echt betrokken. Daarnaast is de hosti... Toon meer
Onlangs een servertje aangemaakt via ConsulHosting voor mij en wat maten. We wilden graag met wat mods spelen en zochten een stabiele hosting om dit mee te doen. De owner is erg vriendelijk en reageer... Toon meer
Ik heb door de jaren heen aardig wat hostingpartijen geprobeerd, maar ConsulHosting steekt er met kop en schouders bovenuit. Onze server draait strak en nauwelijks lag. En dat terwijl we dezelfde spec... Toon meer
📌 ConsulHosting | De beste kwaliteit voor de laagste prijs. 📌 Al jaren de goedkoopste Minecraft Server Hosting, VPS Hosting, Webhosting en Reseller Hosting! 📬Heb je vragen rondom een nieuwe aankoop of simpelweg een dienst? Neem contact op via consulhosting.nl/contact. Wij zijn bereikbaar via een livechat, helpticket en e-mail. 📬
Dit is gewoon 'Excellent' waard, overal is de support supersnel, ZELFS IN DE LIVECHAT, mijn server is opgestart binnen 5 seconden, heel handig voor als je een plugin toevoegd! mijn server was ik echt snel geinstalleerd na de betaling, alleen 1 ding dat ze kunnen verbeteren is het duidelijk maken van de inloggevens van het GamePaneel
ConsulHosting is een goede hosting met goede prijs/kwaliteit verhouding. Heb zelf namelijk 2 minecraft servers en 1 VPS bij hun. Erg gebruiksvriendelijk paneel voor je VPS en gameserver. De medewerkers zijn ook super vriendelijk en helpen je graag, enige minpuntje is dat het soms wat lang duurt voordat ze reageren op hulptickets. Verder een goede hosting, zeker een aanrader!
Perfect! Goedkoop en handig, start snel op, en als er een probleem is kan je snel met de livechat in contact komen en hun fixen het! Gewoon perfect!
Geweldige hosting,
consulhosting is 24/7 online.
Geweldig team en ze helpen je direct.
Gebruik consulhosting voor geweldige aankopen
Ik had een vraag over een domein koppelen met me server omdat ik niet wist wat het IP was.
Ik werd direct geholpen en ben zeer tevreden!
goede en snelle support kan niks anders achterlaten dan een 5 sterren review.
Prima servers, goedkoop en goeie klanten service zelfs buiten kantoor tijden.

Antwoord van ConsulHosting
Met behulp van Niek had ik een probleem zo opgelost!

Antwoord van ConsulHosting
[22:42:06] [Server thread/INFO]: (naam van de medewerker) issued server command: //set tnt.
Echt heel onprofessioneel.
Naar aanleiding van deze review heeft de eigenaar van dit bedrijf me persoonlijk benaderd en gedreigd met juridische stappen voor smaad en laster omdat ik 1 ster geef om onze daadwerkelijke ervaring.
Op uw reactie:
Oneens. Consulhosting heeft wel degelijk te maken met de schade die zijn medewerker door de "privékwestie" heeft aangericht omdat hij via uw medewerkerspaneel, waarmee hij bij de bestanden kan van alle klanten, de plugins uit onze server heeft verwijderd die o.a. zorgden voor back-up, waarna de back-up dus weg was en hij onze wereld opblies met tnt.
Nogmaals, wij hebben die medewerker niet zelf in onze console gelaten, omdat wij er geen verstand van hadden, hij logde er zelf in via het medewerkerspaneel om ons zogenaamd te "helpen" en dus is consul betrokken. Einde discussie.

Antwoord van ConsulHosting
Goede servers die alle eisen voldoen! Verder hadden we ook een foutje met ons wachtwoord en ze hebben het perfect opgelost! Het was wel langdradig maar dat was ook om ervoor te zorgen dat we wel echt de aankoop hebben gedaan wat ik helemaal snap en ook de beste manier is! Top service en top kwaliteit dus! Bedankt voor alles consul!
Consulhosting is de allerbeste hosting die ik ken. Ik heb door de jaren heen veel hostings gehad maar nog nooit zo’n goede en goedkope als Consulhosting. De medewerkers staan 24/7 voor je klaar om je te helpen.
Top bedrijf!
Support staat altijd klaar om je te helpen ook al kost het erg veel werk. Ik zelf moest server overzetten en ze hebben mij bij het volledige proces geholpen.
Ook is het erg goedkoop vergeleken met anderen.
Topservice! Had paar probleempjes met de FTP en webhosting maar ze hebben mij er snel mee geholpen!
Uitstekende kwaliteit, erg goedkoop, uiterst professioneel en een hele snelle vriendelijke support.

Antwoord van ConsulHosting
Super lage prijzen en betrouwbare servers, support is ook heel goed en reageert bijna meteen.
Werkt geweldig! Website is duidelijk en prettig, en vragen worden snel beantwoord, kortom: geweldig!
Enorm snelle hulp bij al mijn vragen! Ik wist niet goed wat ik aan het doen was en ben er soepel en snel door heen geleidt. Een server aangeschaft en nu genieten van mijn eigen server!
Snelle reactie goede support goedkope prijzen makkelijk panel en je merkt dat de owner en medewerkers ervaren zijn.