Gesprek gehad, goed gevoel , luisteren echter in mijn zoektocht naar een nieuwe baan niet de beslissende keuze geweest. Veel jong spul wordt vermoedelijk op targets afgerekend zegt mijn gevoel jammer.... Toon meer
Wij werken al een een hele tijd samen met Continu en krijgen elke keer weer goede kandidaten aangeboden. Een goede, professioneel optredende partner, die de benodigde expertise in huis heeft. In de... Toon meer
Wij zijn de intermediair binnen de bouw en engineering en de woningcorporatiesector. Intermediair betekent letterlijk ‘in het midden’. Wij staan midden in deze sectoren en hebben diepgaande kennis van de arbeidsmarkt. Wij geloven in duurzame detacheringen. De mooiste resultaten ontstaan tenslotte uit langdurige relaties met specialisten en organisaties. Dat is waar wij verschillen ten opzichte van anderen. We vertellen je graag dat we al zo’n 30 jaar succesvol zijn binnen de arbeidsbemiddeling. Dat zegt wel iets. En dat we met 12 kantoren in Nederland altijd bij jou in de buurt zijn. Wij durven wel te zeggen dat wij het beste netwerk aan specialisten en bedrijven hebben in zowel de technische als woningcorporatiesector. Die nieuwe baan of collega is dus dichterbij dan je denkt. Vol daadkracht, maar met een gepaste dosis nuchterheid gaan wij te werk. Dit betekent dat wij verder kijken dan een sollicitatie of vacaturetekst. Door tussen de regels door te lezen en door te vragen, zijn wij in staat om jou een oplossing te bieden waar je op lange termijn gelukkig van wordt. En dat is wat we beide willen, toch?
Flight Forum 40, 5657 DB, Eindhoven, Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik was al geen fan van detacheerbureaus, maar heb Continu een kans gegeven. Ik wou dat ik dit niet had gedaan, wat een onprofessionele organisatie. De afspraken tussen opdrachtgever en detacheerder waren onduidelijk. Naleving van afspraken slecht. Salarisuitbetaling herhaaldelijk te laat. Meermaals fouten in loonstroken en zonder overleg werden mijn ingediende urendeclaraties aangepast door backoffice medewerkers van Continu, zonder mij daarover te informeren. Declaratie van onkosten heb ik meermaals moeten uploaden voordat deze vergoed werd. Toen ik uiteindelijk besloot ontslag te nemen en voor een andere baan koos, die ik helaas wel via Continu kende, zei mijn contactpersoon tegen de HR-afdeling van dat bedrijf dat ik onder contract van Continu wilde blijven, wat ik nooit heb gezegd. Het ergste is dat ik kan zien wat het mijn eerste opdrachtgever gekost heeft, Continu legt zonder blikken of blozen een factuur neer waarbij ze 3x zoveel voor mij vragen als ik uitbetaald krijg. En dat terwijl ik de vacature van het bedrijf zelf al had gevonden, ik heb gewoon toevallig gesolliciteerd via Continu.
Zeer slechte detacheringsburo! Na een prettig intake gesprek te hebben gehad met Brian de Vaal. Waarin hij tijdens ons gesprek aangaf dat hij voor mij meerdere vacatures had waar hij me zou kunnen voorstellen bij diverse bedrijven zoal; Bam, Heijmans, Croon Wolter en Drost, Van Dorp Spie, Hoppenbrouwers, Zondervan, Batenburg, De Groot Installatietechniek.
Vervolgens heb ik aangegeven dat meerdere eerder genoemde bedrijven mij aanspreken om te werken. Uiteindelijk heb ik nooit meer iets terug gehoord van Brian. Van Gabri Urbanus die geprobeerd heeft mij één keer terug te bellen om vervolgens nooit meer iets van te horen nadat ik hem weer had teruggebeld en een bericht had achtergelaten.
De eerste weken van contact waren super goed. Ze zaten er bovenop, zochten veel contact en reageren snel op vragen. Toen ik ben gestart bij een bedrijf waren er meerdere dingen niet goed geregeld via Continu, hier moest ik dan ook steeds zelf achteraan. Met ook een incorrecte doorverwijzing voor het behalen van een certificaat, die ik nu opnieuw dien te behalen. De snelheid van reageren en de persoonlijke band was toen ook echt verminderd. Helaas.

Antwoord van Continu Professionals
Bij binnenkomst ben je natuurlijk super belangrijk, leuke gesprekken en ze hebben een prima portfolio van mogelijke werknemers. Echter, ben ik gevoelsmatig een klein beetje op het verkeerde been gezet. Ze proberen natuurlijk een bedrijf aan je te verkopen, en weten het dan wel wat mooier te maken dan het ook echt is (in mijn geval dan). Toen ik eenmaal begonnen was bij een bedrijf merkte ik dat de prioriteit niet meer bij mij lag. Heel veel moet vanuit jezelf komen, belafspraken komen ze niet vanzelf na, bezoekjes worden geplanned en gelijk weer verzet. Ik ben na een jaar overgenomen door het bedrijf waar ik gedetacheerd was en 2 maanden later is er nog steeds geen afspraak gemaakt voor de oh zo feestelijke overdracht en de veelbeloofde taart en handdruk. Ik kan een uitzondering zijn uiteraard maar mijn ervaring ligt redelijk in lijn met die van vrienden en kennissen om mij heen. Ze zijn zeker niet slecht, maar verwacht niet dat je centraal staat.

Antwoord van Continu Professionals
Ik heb een tijd geleden gesolliciteerd op een vacature van dit uitzendbureau. Enige contact interactie die er was geweest was de bevestiging mail waarin staat dat de sollicitatie in behandeling genomen zal worden. Verder niets meer vernomen van deze mensen, helaas...

Antwoord van Continu Professionals
Alles zodra je geplaatst bent is er nul betrokkenheid meer en vooral veel loze beloftes. Bespaar jezelf een hoop ellende en ga niet met deze charlatans in zee.

Antwoord van Continu Professionals
Belachelijk. Niet eens reageren op je sollicitaties.

Antwoord van Continu Professionals
In communicatie tussen sollicitant en contact persoon, zodat het voor beide goed, snel en doeltreffend loopt.

Antwoord van Continu Professionals
Ik ben bij Continu goed geholpen en heb door hun snel een baan aangeboden gekregen waar ik enthousiast over ben.

Antwoord van Continu Professionals
Ik heb van begin tot het eind een goede begeleiding gehad. Het contact tussen het mij en het bureau verliep goed en als ik vragen had kon ik die altijd stellen. Het was een fijne samenwerking.

Antwoord van Continu Professionals
Fijn bedrijf goede begeleiding en vriendelijke mensen die altijd klaar staan inmiddels is mijn baan vast geworden bij het bedrijf waar ik werk
Top !

Antwoord van Continu Professionals
Ik waardeer een pro-actieve houding. Dat getuigt van beleving en professionalisme. Ik heb ook te maken bij andere organisaties die ondanks een dialoog toch andere mogelijkheden aandragen die op voorhand nooit kunnen matchen. Ik moet aangeven dat Continu hier absoluut een oog voor detail heeft.

Antwoord van Continu Professionals
Van begin tot einde altijd goed begeleid. Bij vragen/ problemen staan ze altijd klaar. Altijd netjes op tijd betaald. Van alle uitzendbureaus waar ik heb mogen werken is dit met afstand de beste.

Antwoord van Continu Professionals
Ik heb nu al enige tijd contact met Simon van de vestiging in Breda. Door hem ben ik voorgesteld bij een bedrijf wat precies bij mij past. Hij kijkt naar wat belangrijk is voor mij.
Inmiddels heb ik de uitdaging aangenomen om bij het bedrijf waar ik voorgesteld ben aan de slag te gaan.
Het contact ervaar ik als zeer positief. En er wordt ook echt gekeken naar wat belangrijk is voor jou als persoon. OP de manier waarop Continu werkt dat heb ik nog nooit meegemaakt. Daarom ben ik ook zeer tevreden over Continu. Daarnaast wordt ik ook heel goed op de hoogte gehouden van de vorderingen rondom de sollicitatieprocedure.
Zoek je een baan neem dan zeker contact op met Continu. Dan weet je dat het goed komt.
Helaas kan ik maar maximaal 5 sterren geven. Ze verdienen er veel meer.

Antwoord van Continu Professionals
Uiteindelijk ben ik niet tevreden over continu als werkgever.
De communicatie valt helemaal weg als je getekend hebt. Het salaris wordt netjes uitbetaald, daar kan ik niets over zeggen maar als je buiten dat vragen hebt dan krijg je nauwelijks antwoord terug, dan moet je er toch al meerdere keren voor bellen en appen. Buiten dat zijn er uitspraken gedaan waar achteraf niet aan voldaan werd. Al met al zou ik Continu niet aanraden bij iemand anders

Antwoord van Continu Professionals
0 contact, alleen als het hun uitkomt, met name contract verlenging, dit klopte ook al niet ( te lang doorberekend), niets gehoord met kerst/ oud en nieuw, slechte voorlichting mbt pensioen/ ziekte.
Na einde contract nog geen succes gewenst, niets, niets, niets.
Je bent gewoon een melkkoe
NOOIT meer voor hun werken, dan maar de ww in. K.. bedrijf!!

Antwoord van Continu Professionals
Prima bedrijf waarmee je op de arbeidsmarkt kunt bewegen. Goede communicatie en is professioneel.
Heel erg tevreden hoe zij met mensen omgaan en erg behulpzaam. Ze luisteren naar je wensen en behoeften zodat er een goede match plaatsvindt tussen werknemer en werkgever.