Contour Design Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Ik vroeg online om een tweede dongel voor mijn draadloze Contour Unimouse om niet steeds te hoeven wisselen tussen werk- en privé-laptop. Ik kreeg heel snel reactie met de vraag om mijn adresgegeven... Toon meer

De onderkant lijkt niet helemaal vlak. Daardoor is hij wankel en heb ik hem aan de kant gezet. Ik kan helaas niet terugvinden waar hij vandaan komt, dus ik kan hem niet retourneren. Vervolgens heb ik... Toon meer

Snelle reactie op mijn bericht. Vriendelijk bericht ontvangen en het probleem was snel opgelost. Ook kreeg ik een persoonlijk berichtje bij ontvangst van de nieuwe kabel. Alleen maar positief over dez... Toon meer

1. Computer hardware fabrikant

Contour Design ontwikkelt ergonomische muizen die gebruikers in staat stellen om veilig achter hun computer te werken zonder risico op pijn of overbelasting. De perfecte ergonomische ontwerpen van onze producten inspireren tot variatie en verbeterde gewoonten.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snel antwoord

Snel antwoord, probleem direct opgelost

27 oktober 2020

Hi Klant,

Thank you for your positive feedback. We are doing our very best.

Mette, Contour Design Nordic

De muis op zich is goed echter past…

De muis (unimouse) op zich is goed echter past niet goed bij mijn hand (ook niet diverse instellingen en aanpassingen) daar het scroll wiel te ver terug ligt en de driver met apple osx (10.14.6) soms ineens vreemde dingen doet waarmee het onbetrouwbaar wordt bij intensief grafisch gebruik. Jammer...

24 oktober 2020

Dear Joost,

I am sorry to hear about your personal experience of the mouse. I am a bit curious, which mouse it is? Then I bring the feedback to Product Management. With that said, it is really individual which mouse we as users prefer.

Thank you for taking the time to give us feedback.

Mooi, degelijk en functioneel

Mooi, degelijk en functioneel product. De mogelijkheid om twee weken te testen garandeert dat je de juiste Rollermouse hebt

10 oktober 2020

Hi Daan,
Thank you for the kind words and positive feedback.

Contour Design Nordic

Ik wilde graag advies of het mogelijk…

Ik wilde graag advies of het mogelijk was en hoe Contour Shuttle Pro V2 tegebruiken is one Windows 2004 met VEGAS Pro Suite 18.
Daar heb ik een zeer informatieve antwoord op gekregen.
Resultaat het werkt.
M.vr.gr
Michael Doddema

2 oktober 2020

Hi Michael,

We are so happy to hear that everything worked out! Thank you for your review.

Greetings,
Mette, Contour Design Nordic

Melding gemaakt van zwaar lopende…

Melding gemaakt van zwaar lopende rollerbar. Zelfde dag nog vanuit Denemarken reactie ontvangen met link naar de instructievideo hoe het probleem kan worden opgelost. Daarnaast binnen 2 dagen nieuwe toetsenset ontvangen ter vervanging van de bestaande toetsen waarvan de verf begint los te laten. Complimenten voor de prima service en vriendelijke medewerker!

17 september 2020

Hi Aart,
Thank you for your positive feedback.
We love to help our customers, and we are happy to hear that you are satisfied with our service.

De aanschaf van een Rollermouse Red

De aanschaf van een Rollermouse Red, van Contour, was voor mij noodzakelijk i.v.m. een aankomende RSI.
Ik gebruik GIS systemen (software) voor mijn werk.
Een enkele functie was niet goed te matchen met deze muis. Ik heb daarvoor uitgebreid mail verkeer gehad met de support van Contour, waarbij Contour zelf ook het e.e.a. ging testen om mijn bevindingen te checken.
Al met al, was er een goede service en terugkoppeling. Helaas heb ik de missende ("Pan") functie niet volledig naar tevredenheid kunnen configureren, maar de overige functies heb ik wel goed naar mijn behoeften kunnen instellen.
Het is na een week werken met deze bijzondere muis, nog steeds een tikkeltje wennen, maar mijn werk-snelheid is inmiddels bijna op hetzelfde niveau.
De aankomende RSI symptomen zijn er niet meer door deze nieuwe muis. "Health2Work" heeft me i.v.m. hiermee ook goed geholpen m.b.t. advies over de juiste muis keuze.
Ik geef Contour een hoge score qua waardering omdat de muis doet wat deze moet doen, en omdat Contour je zoveel mogelijk wil helpen bij problemen.

28 augustus 2020

Hi Marco,
Thank you for the kind words.
We are happy to hear that Rollermouse have helped on your RSI problems.

snel

snel, behulpzaam en vriendelijk

27 augustus 2020

Hi Richard,
Thank you for your kind feedback.
We are happy to help at any time.

Snelle response

Snelle response, een duidelijke aandacht/belangstelling voor mijn probleem

27 augustus 2020

Hi Dick,
Thank you for the positive feedback.
We are happy to help.

Duidelijk en behulpzaam

Ik moest even een dagje wachten op een reactie, maar degene die antwoordde was wel duidelijk, behulpzaam en geduldig.

19 augustus 2020

Hi Liz,
Thank you for your kind feedback.

Vervanging defecte hardware

Ik ontving nog dezelfde dag info ivm het probleem van mijn hardware. Binnen enkele dagen werd deze vervangen en kon ik de defecte hardware vernietigen.

29 juli 2020

Hi Pascale,

Thank you for your positive feedback. We are happy to help!

Mette, Contour Design Nordic

Ik stelde een vraag over eventuele…

Ik stelde een vraag over eventuele updates en compatibiliteit met andere software over de Shuttle express ,een product dat Ik plande om aan te schaffen ! ,maar kreeg een antwoord dat totaal niets met m'n vraag te maken had.
Dit is waarschijnlijk een goed product maar op deze manier heb Ik weinig vertrouwen hier in !

6 juli 2020

Hi Eddy,
I am sorry to hear that you didn't got an answer to your question.
We have sent you an email that hopefully answer your question. If not please contact us again. We will do our very best to help you.

Wat een goede service

Wat een goede service! Op de site de klacht gemeld en direct ontzettend goed opgepakt. Onder garantie dezelfde dag nog een nieuwe muis toegestuurd gekregen. Ik ben heel tevreden.

6 juli 2020

Hi Conny,
Thank you for the kind words.
We are always happy to help.

Contour Design Nordic

mijn linkshandige contour ergomuis is een fijn apparaat

mijn linkshandige contour ergomuis is een fijn apparaat. alleen wacht ik op een update driver. een klein software issue maar dit geen reden om dit apparaat niet aan te schaffen!

ps als er een fysieke update komt, graag ook een grotere accu plaatsen.

16 juni 2020

Hi Abel,

Thank you for your feedback - and the kind words about the left hand mouse. If you still experience problems with the software, please do not hesitate to contact us via mail info@contour-design.com. We will do everything we can to help you..

Mette, Contour Design Nordic

ik heb gebeld voor een driver en werd…

ik heb gebeld voor een driver en werd goed te woord gestaan en direct geholpen
Bedankt
Kees van Driel
NL

4 juni 2020

Hi Kees,

We are happy to help! Thank you for the feedback :-)

geweldige ondersteuning bij editten

Ik gebruik mijn shutlle pro v2 heel vaak samen met het edit programma Vegas pro en vegas movie plus adobe cc2020 en adobe Photoshop. Het is een super ondersteuning bij het editten en photoshoppen.

30 mei 2020

Hello,

So cool to hear that the ShuttlePRO V2 is helping you out with editing and photoshopping. Thank you for writing a review!

Shuttle Pro V2 probleem snel opgelost

Zeer snelle en duidelijke antwoorden en raad op mijn vraag. Thx.

9 mei 2020

Hi Guido,

and thank you for taking the time to write a nice review!

Kind regards,

WOW Wat een service!

WOW Wat een service!! We hebben meer gekregen dan we hadden verwacht!! De vriendelijkheid van de klantenservice en meedenken was echt een zegen. En dat in deze roerige tijden! Bedankt!

16 april 2020

Hi Jos,
We are happy to help.
Thank you very much for the kind words.