Als redacteur van een nieuwssite is dit voor mij de 'go-to'-website voor afbeeldingen met een lastige bestandsextensie of die ik gewoon om wil laten zetten naar meer werkbare inhoud. Gebruik deze t... Toon meer
Ik gebruik convertio nu ongeveer een jaar en gebruik het programma meestal om bmp, jpeg en png om te zetten naar svg voor mijn laser graveer apparaat. Ik ben zéér tevreden en zal het in de toekomst no... Toon meer
Heic foto's Samsung telefoon kun je omzetten naar JPG en downloaden op Je laptop. Kwaliteit uitstekend, gratis en gebruikersvriendelijk. Fijn dat ik een foto van de meterstand in jpg. format kon uplo... Toon meer
Het is een goede toepassing. Mijn telefoon maakt HEIC-bestanden. Met deze toepassing kan ik deze bestanden prima en eenvoudig omzetten naar het type bestand wat ik wil.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Alles werkt vlot en gemakkelijk.
Alles werkt vlot en gemakkelijk.
Ook een periode jullie betalende profesionnele programma gebruikt en eveneens ok.
Dat werkt super!
Geduld loont
Je moet het de tijd geven, maar het resultaat is verbluffend. Hoewel ik enkel rtf-files naar jpg-files heb geconverteerd...
PDF naar ePub gelukt!
Had een erg slechte PDF scan die bijna niet te lezen was. Even poging gewaagd om het met Convertio naar epub om te zetten, veel hoop had ik niet. Maar is dus gelukt! Nu kan ik de PDF paper lekker op mijn ereader lezen in een fatsoenlijk lettertype. Zo blij! En dat voor een gratis versie!
Toppie om mee te werken
Toppie om mee te werken, snel, eenvoudig en doeltreffend.
Tot dusver perfecte resultaten verkregen.
Tot nu toe diverse bestandsomzettingen geprobeerd en geen enkele teleurstelling tegengekomen.
Goede converteert tool
Goede converteert tool voor alle bestanden. Deze tool gebruik ik bijna dagelijks.
Gebruiksvriendelijk
Het is een gebruiksvriendelijke website waar je heel eenvoudig bestanden kunt converteren.
super kwaliteit en super snel omgezette…
super kwaliteit en super snel omgezette bestanden makkelijk in gebruik
Gemakkelijk te vinden
Kwaliteit is super goed als het op 320…
Kwaliteit is super goed als het op 320 kbps staat. Zal deze altijd blijven gebruiken.
Conversie uitstekend
Conversie prima, alle instellingen worden door mijn programma over genomen!
SUPER HANDIG EN SNEL
Snel en betrouwbaar
Snel en zonder gedoe je pdf omzetten naar epub. Aanrader!
Een hele fijne site
Een hele fijne site, waarbij je heel snel je foto's kunt omzetten in een ander bestand.