Ik was redelijk vlug bediend. Bij ontvangst van het toestel heb ik moeten zoeken naar een nederlandstalige handleiding. Niet onmiddellijk gevonden. Vroeger was dat verplicht, dan geen handleiding voor... Toon meer
Middenweijdt, 1871 VH, Schoorl, Nederland
- +32475818182
- info@coolado.com
- coolado.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De T-Pump XL aangeschaft via…Coolado.com
De T-Pump XL aangeschaft via Coolado.com. Redelijk snelle levering. Het apparaat heeft even gewerkt, maar nadat het enige tijd stil heeft gelegen (niet gebruikt) doet het nu helemaal niks meer. Het apparaat doet nog wel iets wanneer het is aangesloten op 12 volt, maar zonder dat werk het niet meer. Nog eens aangesloten op een ventiel, aangesloten op de oplader, maar krijg alleen maar errors op het scherm, en er gebeurt niets.
Zonder aansluiting op netspanning werkt het hele apparaat niet.
Ik had het apparaat een half jaar geleden aangeschaft, maar nu blijkt dat Coolado.com (website) niet meer bestaat. Dat is zeer vervelend, want het was een duur apparaat.
NIET KOPEN!!!!!!!!!!!
tPump XS
Ik ben absoluut niet tevreden over dit product en raad het iedereen af.
Onbetrouwbaar product en slechte service
Coolado T-Pump XL werkt niet - geeft meteen een fout code aan, die niet in de handleiding staat, en kan ook niet volledig opgeladen worden via de huishoudaccu van mijn camper. Coolado reageert niet op klacht die ik via hun website gemeld heb.
Zeer snelle service
Enthousiast geworden door derden de Coolado Pump XL aangeschaft. De levering was al de dag erop maar het apparaat voldeed niet aan de verwachtingen. Volgens mij had de batterij problemen. Kwam wel tot de conclusie dat als je een goed exemplaar hebt deze verrassend goed werkt. Via Bolcom en Technische Dienst van Coolado werd er direct een ander exemplaar toegezonden. Deze snelle service en ook het sympathieke gesprek met Coolado heeft mij een goed gevoel gegeven.
Super snel geleverd en werkt degelijk…
Super snel geleverd en werkt degelijk spijtig dat er geen Nederlandse uitleg erbij is
In juni 2022 kocht ik een Tpump X van…
In juni 2022 kocht ik een Tpump X van Coolado via de Standaard webshop. In februari dit jaar merkte ik dat de hulpstukken niet goed op de luchtslang pasten (zaten los). Mailtje gestuurd en binnen de week kreeg ik een gratis nieuwe luchtslang toegestuurd. De hulpstukken passen nu perfect. Prima service dus,
Zeer goede service
Coolado TUMPX gekocht en zeer tevreden met deze tool. Na een paar dagen heb ik per ongeluk met mijn auto over de luchtdarm gerold, die ik op de grond had liggen, de koppeling was stuk. Ik nam contact met Coolado om een andere darm te kunnen aankopen en tot verbazing stuurden ze me een nieuw GRATIS. Dit is wel een zeer goede comunicatie en service.
Retour draadloze luchtcompressor Coolado
Wij kochten via GVA shop een draagbare en draadloze luchtcompressor Coolado. Werkte van in het begin reeds niet, blijkbaar iets met de batterij. Na melding van het probleem werden we vrij correct benadert en er werd een retouraanvraag geregistreerd. Sindsdien geen enkel bericht meer, alhoewel we deze boodschap ontvingen "We gaan direct met de retouraanvraag aan de slag en we komen zo snel mogelijk met een reactie." Nooit reactie gekregen... Nogmaals recent mail gestuurd en geen enkele reactie??? Nog iemand met soortgelijke ervaring?
Nog steeds geen repliek ontvangen van Coolado
Op 30 juli 2022 schreef ik volgende waarop ik echter na 14 dagen nog steeds geen repliek heb gekregen van Coolado: 'Ik heb de pomp gekregen voor mijn verjaardag in mei 2022.
De pomp heb ik voor het eerste gebruik volledig opgeladen. Eens opgeladen heb ik de banden van mijn plooifiets opgepompt = was ok.
Vandaag, bijna 10 weken later, wens ik de banden opnieuw op te pompen, maar de pomp was leeg. Dus heb ik deze moeten opladen. Echter bij het opladen rook ik na 5 minuten een brandgeur. Ik heb het opladen moeten stoppen. Ik vind dit abnormaal bij een nieuw toestel. Mijn zus heeft deze vrij dure pomp gekocht bij de krant Het Nieuwsblad.'.
Mijn zus heeft op 08/08/22 ook een mail gestuurd naar Coolado.
Ik wacht op een oplossing van Coolado!
We hebben 2 pompen in ons bezit
We hebben 2 pompen in ons bezit, maar het lijkt erop dat schroef draad van de pomp niet goed afsluit. Het lijkt erop dat de schroef draad niet goed is. Zijn er meer met deze klachten ????
Een goede aankoop met fijne ervaring
tPumpX :
- werkt perfect om de druk van de autobanden optimaal te houden.
- opmerkelijk krachtige pomp in een compacte vorm.
- Goede kwaliteit in mooi design.
Coolado:
- Snelle levering (daags na bestelling)
- Bedrijf dat klantenservice serieus neemt: snelle respons, flexibel, luisterbereidheid, probleemoplossend. TOP !
Werkt na 1 keer gebruik niet meer...
Pomp twee weken geleden ontvangen via GVA shop. Omdat deze vandaag voor de eerste keer volledig leeg was, wou ik deze opladen. Eerst knipperde het acculampje blauw. Doet nu echter nietsn meer. Ook acculampje doet niets. Kabel en lader werken wel degelijk...
Doet wat het moet doen
Doet wat het moet doen, alleen de zichtbaarheid van het venster bij zonnig weer laat de wensen over.

Coolado T-Pump
Coolado T-Pump belooft veel goeds maar er zijn nogal wat nadelen:
1. Het display is buiten nauwelijks te lezen, dus ook even de druk in de band meten is problematisch.
2. Je kunt er geen banden met Franse ventielen mee oppompen
3. Je moet de luchtslang schroeven aan het ventiel en die verbinding is niet dicht: er lekt dus lucht uit
4. Oppompen duurt erg lang

Klein en krachtig.
De pomp werd snel geleverd. De pomp is intuïtief in gebruik. Voor autobanden is hij ideaal. Voor opblaasbare matrassen en speelgoed zou ik hem niet nemen. Hij is veel krachtiger, maar trager dan een pompje voor matrassen. De pomp is een stuk stiller dan andere pompen voor autobanden. Dit is een groot pluspunt.

Antwoord van Coolado
Volgende dag in huis en een prima…
Volgende dag in huis en een prima werkend product!

Antwoord van Coolado
het artikel viel ons tegen voor het…
het artikel viel ons tegen voor het doel waarvoor we het hadden gekocht. Dus hebben we het geretourneerd .Geen geld terug gehad. verkoper beweerde het artikel niet ontvangen te hebben. Vond het ook wel heel bijzonder dat het retour adres in Belgie was.