Ze beloven veel maar leveren ho maar en als je blijft stammen qua levering. Dan komen ze in eens in actie en krijg je een tuigje uit China. Dus bestel gewoon gelijk bij temu of andere chinese webwinke... Toon meer

Wat een slechte organisatie!! Januari bestelling gedaan dog-harness + gratis riem.. tot heden nog steeds niks ontvangen.. mailen komt geen reactie op of sorry er is vertraging of een mail dat de best... Toon meer

Nooit aangekomen, eerste mail werd vriendelijk en snel geantwoord, daarna gewoon geen reactie meer. Ik kon gelukkig via paypal mijn geld terug krijgen. Het is een onbetrouwbaar bedrijf dat jouw bestel... Toon meer

1. Goedkope winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Scoor de coolste deals!

1,6

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Geen een ster waard

Geen een ster waard. Op 18 november een pakket besteld. Een mail gestuurd en ze lieten al eerder weten dat het mis is gegaan met post. Hierna nog een mail gestuurd niks gehoord.

16 december 2023

Oplichterij

Oplichterij, betaald en niets aangekregen. verschillende mails gestuurd zonder antwoord.. Erg dat ze een mens zo hun geld afhandig maken.. hopelijk komt loontje om zijn boontje

4 augustus 2023

en maar wachten wachten

en maar wachten wachten , verschillende mails en berichten geschreven waar mijn levensboomketting met de namen van mijn kinderen robin , jerremy lindsay melissa . blijft . aan de andere kant blijft het stil wel dat je opnieuw kan bestellen wat dan ook , maar zolang ze mij niet eens antwoord geven zal ik hier nooit meer iets bestellen . ontzetten slecht deze zaak dus maar blijven hopen dat het als nog binnen komt . want betaald heb ik wel net als vele met mij. en anders samen aangifte doen , van het niet ontvangen .

21 juli 2023

Toppers…

Eerst denk je van wat is dit voor iets en bepaalde dingen gingen iets fout, maar hoe ze het oplossen is gewoon super. Echt blij mee en ga zeker weer in de toekomst weer wat bij ze bestellen

14 maart 2023

Belazerd

Wacht al weken op mijn pakket nog niks ligt volgens hun op een afhaalpunt, maar code werkt niet,dus gewoon dom gekletst

26 februari 2023

NIET BESTELLEN !!

NIET BESTELLEN !!!
via niet bezorgd.nl geld jouw aankoopbedrag claimen en aangifte doen bij de politie !
Coole Deals stuurt e-mails aan klanten om positieve reviews te schrijven (zgn kans op 100€)

21 februari 2023

Review aangepast

Na extreem lang wachten, mails ontvangen van 'uw product is onderweg', frustraties naar Cooldeal toe, mailen zonder enig reactie terug heb ik eindelijk mijn product ontvangen. Eerlijk is eerlijk, vandaar dat ik mijn review heb aangepast. De klantenservice van Cooldeal is bagger, je krijgt geen reactie op je schrijven, het is en blijft de vraag of je je product zal ontvangen tot dat het in de bus ligt (of niet)!

20 februari 2023

In januari bestelling geplaatst en…

In januari bestelling geplaatst en betaald nu 16 februari nog niks ontvangen op mijn vraag of ze nep zijn kreeg ik antwoord zeker niet nou volgens mij dik nep en een stel oplichters bestel hier nooit meer iets van

15 februari 2023

Jammer dat ik niet eerst de reviews heb…OPGELICHT!!

Jammer dat ik niet eerst de reviews heb gelezen want dan had ik zeker niet besteld. Na 6 weken wachten heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen. Ik heb een mail gestuurd waar mijn bestelling blijft, 5 minuten later kreeg ik een reactie dat mijn bestelling bij PostNL/ DHL is aangeboden. Dit is inmiddels 2 weken geleden en heb nog niets ontvangen. Ik krijg geen enkele reactie meer op mijn mailtjes. Ik voel mij echt opgelicht!!!! BESTEL ER NOOIT MEER!!!!!

7 februari 2023

Niet eens 1 ster waard, NIET BESTELLEN!!

Niet eens 1 ster waard! Zoals de vele reacties al aangeven wordt er vanuit de klantenservice niet gereageerd. Ik heb een bestelling geplaatst, deze betaald en nooit ontvangen. Enige wat ik terug heb gehad is een track en trace code en dat mijn bestelling in de brievenbus geleverd is. Wanneer ik aangeef niets te hebben gehad krijg ik opnieuw dezelfde code toegestuurd. Op mijn vraag om het op te lossen wordt gewoon niet gereageerd. Aangegeven rechtsbijstand in te schakelen maar tot op heden geen reactie. Geld kwijt en geen producten ontvangen. Belachelijk dat dit zo kan gaan.

2 februari 2023

Zeer slechte site

Zeer slechte site, bestel er nooit meer, veel mailcontact over waar mijn bestelling blijft, werd vaak niet op gereageerd.
Toen ik aangaf dat ik rechtsbijstand in zou schakelen kwam er actie, 1 panty geleverd, gereageerd dat ik er 1 mis, 2 dagen later had ik deze in de bus
Nog een tip..site NietBezorg.nl is ook een aanrader bij geen levering.

1 januari 2023

Stink er niet in…

Ik durf het ook niet meer heb tijdje geleden ook iets besteld via fb bij een ANDER bedrijf namelijk tondeuses ook 2 voor 1 prijs nooit ontvangen site was daarna verdwenen en me geld ook .
Dus als je niet achteraf kan betalen bestel ik er niks

16 januari 2022

Bestelling nooit ontvangen, nooit bestellen hier!

Bestelling geplaatst, 2,5 week gewacht. Mails ontvangen dat het langer duurt, daarna bericht gekregen dat het is bezorgd terwijl er niets is bezorgd. Belachelijk slechte klantenservice die alleen reageert met datum bezorgd en verder mij niet wilt helpen. Post NL weet niets over het pakket en dit trackingnummer bestaat niet. Mijn bestelling zal ik nooit ontvangen, geld weggegooid, nooit bestellen hier!!

21 december 2022

Als ik dit eerder geweten had.....

Ervaring zoals bij vele anderen. Bestelde product wordt niet geleverd. Veel mailtjes met excuses dat het allemaal 'wat langer' duurt. Ik vrees ook dat ik mijn
'warme leggings' nooit zal krijgen.

24 december 2022