CoolPriser.no Reviews 175

TrustScore 4 uit 5

4,1

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er veldig kresen på parfymer, og savner merker jeg ikke finner på vanlige butikker i Norge. Flere av merkene fant jeg på denne siden. Det geniale var at det gikk an å bestille duftprøver, så det g... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bestilte parfyme, og etter 17 dager fikk jeg beskjed på e-post om at parfymen dessverre ikke var på lager, og at jeg ville få pengene refundert. Deretter bestilte jeg en annen parfyme, men samme... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I always order from here because they…

I always order from here because they literally have the largest selection of fragrances. I don't know the origin of all the perfumes I've ordered, but 95% of them were high-quality and lasted a long time. I compared them to the originals in their bottles, and the scents were identical. I highly recommend them.

16 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg handlet hos CoolpGode priser og enkel handel – fornøyd totalt settriser og har…

Jeg handlet hos Coolpriser og har generelt hatt en positiv opplevelse. Prisene er konkurransedyktige, og bestillingsprosessen var enkel og oversiktlig. Leveringen kom innen forventet tid, noe jeg setter stor pris på.

Når det er sagt, mener jeg at kundeservicen har forbedringspotensial, spesielt når det gjelder raskere svar og tydeligere oppfølging av bestillinger.

Alt i alt er dette en butikk jeg kan anbefale hvis du er ute etter gode priser, men det er fortsatt rom for forbedring på kundekommunikasjon.

14 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Selv om det ble feil med reparasjonen…

Selv om det ble feil med reparasjonen og jeg fikk tilsendt feil kamera fra verkstedet, ryddet kundeservice hos CoolPriser opp. De var alltid tilgjengelige, svarte raskt og ga meg til slutt et helt nytt kamera. Jeg setter stor pris på oppfølgingen! Håper på enda flere gode tilbud i fremtiden slik at jeg kan handle her oftere. Anbefales på grunn av tryggheten de gir kunden! ☺️

1 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Scam!

Scam!! Falske produktet og umulig med retur.
Jeg bestilte noen parfymeprøver fra de før jeg hadde lest at mange av parfymeprøve deres var falske. Prøvde så å kansellere bestillingen min, men det fikk jeg ikke.
Returnere pakkene og måtte betale 270kr i retur, da coolpriser ikke betaler for retur.
Coolpriser informerte meg om at de ikke henter returnerte pakker hvis de leveres til butikk/postkontor.
Det er en måned siden jeg returnerte varene og de er i København.
Coolpriser har informert Klarna om at returen min ikke er akseptert.

10 maart 2026

Veldig fornøyd

Akkurat som forventet, alt var i orden. Parfymene var godt merket og kom i gode sampleflasker. Veldig fornøyd med bestillingen.

24 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min opplevelse med Cool priser vært super

Min opplevelse med Cool priser har vært veldig bra! Nettsiden er veldig oversiktlig og fin og enkel å bruke. Cool priser har stort utvalg av produkter til gode priser, spesielt innen mobiltilbehør osv. bestillingene går raskt og enkelt, men leveringene tokk litt tid. Produktene er akkurat som beskrevet og kvalitet er veldig bra i forhold til prisen!

23 maart 2026

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.