Kijk uit voor cooltechvip!
Via een bericht op facebook (bijna gratis rugzak van Northface) hierin getrapt en op slinkse wijze in een abonnement aangesmeerd gekregen, waarbij er ongeveer iedere 3 weken € 70 van je creditcard wordt afgeschreven en dit wordt opgezet in VIP credits, waarmee je tot 80% korting producten kunt kopen in hun winkel.
Als je niets koopt vervalt dit bedrag al snel en vervolgens worden weer nieuwe bedragen afgeschreven. Je kunt inderdaad veel kopen in de shop, maar tegen veel te hoge prijzen en er komen ook nog verzendkosten bij. De levering is vervolgens troep. Je dit kunt dit abonnement opzeggen, maar daar gaat weer twee weken overheen.
Je kunt ook betalingen 'pauzeren' maar als je dit doet en zegt ondertussen op, dan wordt er toch afgeschreven. Op mail krijg je direct antwoord, want er zit een BOT achter, maar geen helder antwoord.
Na opzegging komt er direct een 'escalatie team management' in de lucht met excuses (ook gewoon een BOT) en die beloven je geld terug te geven, mits je een goede recentie achterlaat bij Trustpilot.
Dit is gewoon ordinaire chantage en doe ik dus uit principe niet. Het kost mij een paar honderd euro om andere te waarschuwen hier niet in te trappen i.p.v. voor compensatie een nep goede review achter te laten. Kijk dus goed uit!