Coopmeiners Reviews

TrustScore 2 uit 5

1. Damesmodewinkel
  2. Herenmode

Coopmeiners is onderdeel van een internationaal erkend modehuis waar stijl en comfort samenkomen. Elk stuk in onze collectie is met de hand uitgekozen met de belofte om niet alleen te inspireren, maar ook om een glimlach te brengen op uw gezicht. Ontdek de perfecte blend van kwaliteit en mode die bij uw levensstijl past.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Twee jurken besteld

Twee jurken besteld, beide lijken niet op de foto. Probeer contact te krijgen maar ze reageren niet meer terug op mailtjes. Ik moet mijn geld nog steeds terug krijgen. Asociaal.

15 december 2024

Waardeloos

Mijn bestelling uiteindelijk ontvangen en het is waardeloos. Ik kan geen retour melden gezien de website nog steeds offline is. Waardeloos dit!

31 augustus 2024

China handel

Ik bestelde een lamp en kreeg een andere lamp toegestuurd. Via customer service krijg ik geen reactie.
Ik zou het dan ook zwaar afraden om op deze site te bestellen!

3 september 2024

Nooit meer!! in…

Ook ik ben zeer teleurgesteld in Coopmeiners. Mijn bestelling kwam ook uit China, soort van Ali express. Maat L was nog niet eens een S-je. Levering duurde erg lang, ik heb geprobeerd om de bestelling nog te annuleren, maar helaas kreeg ik via e-mail het bericht dat dat niet mogelijk was. Voor alle ellende boden ze mij ter compensatie een bedrag van 10% van het aankoopbedrag aan. Conclusie: nooit meer bestel ik iets bij Coopmeiners!! U bent gewaarschuwd!!

28 augustus 2024

Slecht bedrijf

Ook ik had geen idee dat de artikelen uit China kwamen. Dacht dat dit een Nederlands bedrijf was. Ik heb een jurk besteld, zag er op foto erg leuk uit, maar in werkelijkheid viel het tegen. Slechte kwaliteit.Duurde ook lang voor dat ik de jurk thuis kreeg. Geen bevestigingsmail van bestelling en ook geen mail wanneer levering zou zijn En retour doen was geen optie.
Dus let op ! Zojuist hoorde ik op het nieuws dat consumentenbond hiermee bezig is om de klant beter te beschermen voor deze praktijken. Bestel hier niets !

15 juni 2024

Ik ben denk ik opgelicht

Ik ben denk ik opgelicht. Jumpsuit besteld en tot de dag van vandaag niks ontvangen. Als je op de site gaat kijken, is die ineens offline. Ik ga contact opnemen met mijn bank en proberen mijn geld terug te krijgen.

19 augustus 2024

WAARDELOOS bedrijf

WAARDELOOS bedrijf. Pretendeert alsof zij vanuit Nederland werken. Niets is minder waar! Producten komen rechtsreeks uit China. Duurde dan ook heel lang voordat de bestelling binnen was. Mijn bestelde broeken leken totaal niet op die van de foto. Aangezien ik voor de zekerheid 2 verschillende maten had besteld zou er sowieso 1 retour moeten. Dit retour sturen gaat naar China voor €23.50
Belachelijk gewoon. Het enige wat je van Coopmeieners krijgt is een bon met het verzendadres naar China. Ook geven ze 10% korting als je het 2e product houdt om dan een ander er mee te plezieren...want zij houden graag rekening met het eco systeem; hahaha, om je rot te lachen.
Had ik maar eerder bedacht om de reviews te lezen. Bespaart je een hoop ellende. NIET KOPEN DAAR!!!

19 augustus 2024

Slechte kwaliteit

Een jurk besteld bij coopmeiners. Zag er op het plaatje ontzettend mooi uit. Vervolgens een track&trace code in de mail waarin stond dat het uit China kwam. Hierna allemaal negatieve recensies gelezen, toen was ik er al bang voor. Haha, wat een slechte kwaliteit.. echt een heel lelijk stofje en doorschijnend.. ik zou hier niet meer bestellen!

14 augustus 2024

Hallo Laura,

Helaas kunnen we geen bestelling terugvinden in ons systeem op jouw naam.

Is het wellicht een mogelijkheid dat je ons een e-mail stuurt op info@coopmeiners.nl? Dan lossen we het z.s.m. met je op!

Groet,

Makkelijk terugsturen, geen gedoe

Het terugsturen ging heel eenvoudig, zonder gedoe.

2 augustus 2024

Hi Henry,

We hopen dat je blij gaat zijn met de juiste maat die we je hebben opgestuurd.

P.S. we hebben je retourkosten vergoed bij het terugstorten van je geld :)

Groetjes,

Team Coopmeiners

Ziet er duurder uit dan het is

Het item dat ik kocht ziet er veel duurder uit dan het is, daarom is het mijn nieuwe favoriete accessoire geworden.

30 juli 2024

Bedankt voor je review!

Groetjes,

Gisteren feestjurk ontvangen

Gisteren feestjurk ontvangen. Kwaliteit is nog slechter dan slecht.Je kijkt er volledig doorheen en geen enkele pasvorm. Ik zou het zelfs niet willen schenken aan mensen die het moeilijk hebben.Op de site leek het een prachtige jurk,maar in werkelijkheid trekt het op niets.Daarom dat ik iedereen wil waarschuwen voor deze site.En als je het wil retourneren is het nog op eigen kosten en moet je eerst heel wat stappen ondernemen. Ik heb mijn les eruit getrokken nu.

14 augustus 2024

Hi Sonia,

We kunnen geen bestelling terugvinden in ons systeem onder jouw naam. Mochten we je ergens mee kunnen helpen mag je uiteraard altijd een e-mail sturen!

Team Coopmeiners.

Slecht!

Slecht!
Komt rechtstreeks uit China, maar je betaalt veel te veel.

9 augustus 2024

Antwoord van Coopmeiners

We begrijpen uw frustratie en willen dit graag rechtzetten. Zou u ons uw bestelnummer kunnen sturen via info@coopmeiners.nl?

Twee jurken besteld bij coopmeinders.

Twee jurken besteld bij coopmeinders.
Veel te groot. Je moet zoveel handelingen doen om terug te sturen. Echt waanzinnig.
Dit bedrijf is de grootste oplichting die erbij zit. Het bedrijf doet zich voor als een Nederlands bedrijft. Maar zodra de kleding binnen komt.
Ziet het er niet uit, te groot, slechte kwaliteit!!
Super gemakkelijk om zo je geld naar binnen te harken over de rug van je klanten.

WEES GEWAARSCHUWD KLANTEN HIER NOOIT BESTELLEN. DE GROOTSTE OPLICHTING DIE ERBIJ ZIT!!!

1 augustus 2024

Antwoord van Coopmeiners

Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad. We willen dit graag voor u oplossen. Zou u ons willen mailen met uw bestelnummer op info@coopmeiners.nl?

19 juli besteld.

19 juli besteld.

Duurt weken. Lijkt een goede website met een mooie Nederlandse naam, maar lijkt ook oplichting!

#geërgerd

27 juli 2024

Antwoord van Coopmeiners

Onze excuses voor het ongemak. We willen dit graag verbeteren. Mail ons alstublieft uw bestelnummer op info@coopmeiners.nl, zodat we kunnen helpen.

Buitengewoon slecht.

Dit bedrijf in Azië leverde mij een jurk van zeer slechte kwaliteit. Ook moest ik er twee weken op wachten. Nu ik de jurk wil terugsturen heb ik een mail gestuurd hoe ik dit moet doen. Antwoord: ‘De retourzending naar Azië is voor uw eigen rekening. Om CO2 uitstoot te voorkomen kunt u het product houden of iemand cadeau doen. U krijgt dan 10% van het aankoopbedrag’.
In mijn geval €4.-
Ik voel me bekocht!
Ik waarschuw iedereen: koop niets bij dit malafide bedrijf!!

19 juli 2024

Antwoord van Coopmeiners

Het is jammer om te horen dat u niet tevreden bent. We staan klaar om dit probleem samen met u op te lossen. Zou u ons kunnen mailen met uw bestelnummer op info@coopmeiners.nl?

OPLICHTERS! (Dropshipper)

OPLICHTERS!! (Dropshipping)

Ik wil iedereen waarschuwen voor deze website!!! Geen STER waard!!

“Emma” schoenen en “Annika” jas aangeschaft, maar kwaliteit is erger dan een product uit China.. Ik zou deze producten niet eens gratis willen ontvangen. Schoenen lijken van plastic te zijn gemaakt en de jas erg slechte kwaliteit en slecht naaiwerk.

Nu wil ik ze retourneren is de retouradres in
Azië en is mij aangeboden om genoegen te nemen met 10% van mijn aankoop bedrag, wat geen waarde geeft aan wat er uit is gegaan en wat ik waarschijnlijk ook niet zal ontvangen.

Ik voel me helaas erg in de maling genomen, aangezien ik nu niets meer aan de situatie kan veranderen.

Bij nader onderzoek ook erachter gekomen dat deze website sinds april live is, wil ik zo veel mogelijk mensen waarschuwen voordat dit bedrijf meer schade aanricht.

17 juli 2024

Hi Lina,

Ons bedrijf is al sinds 2019 actief en er zijn u vele tevreden klanten voorgegaan.