Ik heb voor het eerst Korean Skincare geprobeerd ,en ook goeie tips meegekregen van de eigenares zelf.Ik heb samples gekregen om ze uit te proberen. De producten hebben resultaten opgeleverd, zowe... Toon meer
zeer blij met de producten, die goed werken en die bovendien snel geleverd werden. Echter, een van de producten was een andere dan ik had besteld. Nu moet ik zeggen dat ik niet ontevreden ben met d... Toon meer
Coos Cosmetics heeft fijne producten. Especially love their Joseon suncream. Klantenservice is echt top. Geen ai bot, maar een echte persoon die je helpt. Mijn pakketje was door de bezorgdienst ver... Toon meer
Korean beauty & skincare Netherlands. We curate the best Korean skincare products for skin health, skin barriers, skin problems, and skin improvement to help you get to love your skin. If you have been trying various other skin improvement and treatment regimens without success, Coos is here for you. Contact us by email: info@coos-cosmetics.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Geeft goede adviezen en is betrouwbaar…
Geeft goede adviezen en is betrouwbaar en is niet te duur!

Antwoord van Coos Cosmetics
De website en service zijn perfect
De website en service zijn perfect! Ben heel goed geadviseerd en een super snelle levering met leuke samples!

Aanrader!
Veel verschillende gezichtsproducten voor ieder wat wils! Super goede service, producten worden snel geleverd met nog een grote hoeveelheid fantastische testers.
Zeker een aanrader voor je Korean Skincare producten!

Super producten
Super producten, super snelle levering, en professioneel advies!
Helemaal tevreden

Fijne service!
Ik ben fan geworden van CoosCosmetics
Ik ben fan geworden van CoosCosmetics! Mooi en overzichtelijke website. Levering is altijd snel en betrouwbaar.

Antwoord van Coos Cosmetics
Goeie Koreaanse skin producten voor…
Goeie Koreaanse skin producten voor elke huidtypes.

Antwoord van Coos Cosmetics
Heerlijke producten en goede en snelle…
Heerlijke producten en goede en snelle service!
Ik ben een vaste klant!

Hele fijne service
Hele fijne service, mevrouw die mij had geholpen was ook heel aardig!

Antwoord van Coos Cosmetics
Best customer service and communication
This was my second order at Coos-cosmetics and I loved it! The owner communicates so fast with customers when a product is out of stock. My order was delivered in two days and I was given lots of samples! One of the best things is that it offers free gift wrapping as well. I chose the option for one skincare product and it was packed so beautifully :)
Will order again in the near future!
Dit was mijn tweede bestelling bij Coos-cosmetics en het was weer geweldig! De eigenaar neemt snel contact met je op als een product niet meer op voorraad blijkt te zijn. Ik had mijn bestelling al na binnen twee werkdagen en kreeg ook weer heel veel mini's om uit te proberen. Een van de beste services is dat je producten kunt laten inpakken als cadeautje. Ik had dit laten doen voor 1 product en het was zo mooi ingepakt :)
Ik ga zeker weer snel bestellen in de toekomst!

Aanrader!
Snelle levering, fijne overzichtelijke website, genoeg informatie over de producten die ze verkopen, omdat op het etiket en producten zelf vaak een andere taal staat wordt het via de site duidelijk gemaakt wat het precies inhoud en hoe je het moet gebruiken. Zeker een aanrader! Ik zal hier vaker gaan bestellen.

Antwoord van Coos Cosmetics
Krijgt ik die pakket helemaal netjes…
Krijgt ik die pakket helemaal netjes ziet er uit
Perfect
Perfect! hele goede producten zelfs voor mijn gevoelige en zeer droge huid. Goede service, advies waar je wat aan hebt. En hele snelle verzending.

Antwoord van Coos Cosmetics
Supersnelle levering en geweldig assortiment!
Supersnelle levering, goede communicatie vanaf aankoop tot levering. En er was ook nog een sample bij van een product wat ik graag wil proberen. Dat was fantastisch. Erg fijn dat zij nu ook producten beschikbaar hebben in de EU die ik voorheen alleen via andere buitenlandse winkels kon kopen met hele lange levertijden. Ik zal zeker in de toekomst opnieuw bij Coos-Cosmetics bestellen! Dank jullie wel.
p.s. zijn jullie nog op zoek naar nieuwe medewerkers :)?