Coossii Carpets Reviews

TrustScore 4 uit 5

1. Vloerenwinkel
  2. Tapijtenwinkel

Bij coossii stel je jouw vloerkleed helemaal zelf samen. In vier eenvoudige stappen bepaal je het design, vorm, het formaat en tapijtsoort dat bij jouw interieur past. Elke vloerkleed wordt on demand geproduceerd, zodat je altijd een uniek vloerkleed van hoge kwaliteit in huis haalt.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Super blij met mijn nieuwe vloerkleed

Super blij met mijn nieuwe vloerkleed. Mooie kwaliteit, lekker zacht en precies zoals ik had verwacht. Ik vind het heel fijn dat je het helemaal zelf kunt samenstellen. Aanrader!

29 juli 2026

Superblij met ons nieuwe vloerkleed van…

Superblij met ons nieuwe vloerkleed van Coossii!Prachtig kleed, perfect op maat en topkwaliteit! Vooraf konden we grote samples bestellen, wat echt heel handig was om de kleur en de structuur goed in ons eigen interieur te beoordelen. De online configurator werkt heel simpel, ideaal dat je de vorm en afmeting tot op de centimeter nauwkeurig zelf kunt bepalen. Het kleed werd snel geleverd en ligt nu al een aantal weken in ons huis. Het wordt in ons gezin intensief gebruikt en de kwaliteit blijft fantastisch. Absoluut een aanrader!

15 mei 2026

Helemaal naar mijn wensen uitgewerkt.

Heel blij met mijn vloerkleed van Coossii! De proefstalen waren ideaal om een weloverwogen keuze te maken. Ook het meedenken en de persoonlijke uitwerking om het kleed precies op maat te maken, heb ik als erg prettig ervaren. Het resultaat is prachtig! De kleur komt exact overeen met het staal, de kwaliteit is uitstekend en ook vlekken zijn makkelijk schoon te krijgen. Kortom: ontzettend blij met mijn keuze!

28 juli 2026

Zeer tevreden met ons vloerkleed

Wij zijn erg blij met ons nieuwe vloerkleed. Op de website kon je de maten makkelijk aanpassen zodat je het kleed helemaal naar eigen wens kan laten maken. Goede communicatie en mooie kwaliteit!

12 mei 2026