4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Nog steeds mij geld niet terug gekregen…

Nog steeds mij geld niet terug gekregen terwijl ik binnen de bedenktijd heb opgezegd en ook niets meer gehoord. De positieve reviews schrijven ze hoogstwaarschijnlijk zelf. Ik voel mij sterk in de maling genomen door deze Marijke.

5 mei 2026

Nieuwe wending ❤️

Net terug uit Spanje
Na 4 jaar LAT relatie, pendelen, heen en weer sleuren met koffers en je thuis bij elkaar vinden maar niet meer in een huis, is de kogel door de kerk.
We hebben beide huizen verkocht en één in België en één in Spanje gekocht 😀
Wat een ontzettend leuk gevoel maar vooral zonder jullie duwtje in de rug en steun was dit nooit gebeurd CostaCupido en Marijke hebben gezorgd voor onze bijzondere liefdesrelatie
Dank jullie wel, aanrader voor iedereen die echt zijn of haar soulmate op elk level wil ontmoeten

19 maart 2026

De ware Liefde

Dankzij Marijke heb ik de Liefde van mijn leven gevonden. Ik ging en wou eeuwig vrijgezel blijven. Maar door Marijke en Costa Cupido ben ik terug in de Liefde gaan geloven. En ja, de ware ben ik door haar tegengekomen. Jaja, wij gaan trouwen op 22 mei. Dank U Marijke om ons te koppelen, en voor U vertrouwen maar vooral uw topwerk die jij doet.

22 mei 2025

Marijke is een eerlijke

Marijke is een eerlijke , professionele en zeer betrouwbare dame . Doet zeker haar best om de juiste persoon te vinden zeker 100% . Ze werkt 100% met de privacy van haar klanten . Je ziet dat ze jarenlang ervaring heeft . Zou ze zeker aanraden aan iedereen. Ze is een zacht , professionele dame die alles doet voor haar klanten. Ook steeds bereikbaar.. Een topper.

9 februari 2026

Aanrader

7 jaar geleden heb ik mijn man via Marijke leren kennen!
Marijke luistert echt naar wat je wil, wat de waarden en normen voor je zijn in een relatie om zo de perfecte match te vinden.
De eerste date was dan ook meteen een voltreffer!
Ondertussen zijn we 5 jaar getrouwd en hebben een zoon van 4!
Nog steeds zeer gelukkig met de man die rust, vertrouwen en stabiliteit brengt!

22 februari 2026

Het nieuwe eindeloze begin …

Costa Cupido is een plek waar liefde geen toeval is, maar aandacht krijgt.
Marijke voelt mensen bijzonder goed aan en brengt hen samen met warmte, discretie en oprechte zorg.

Voor wie gelooft dat echte verbinding nog bestaat — hier begint ze. 💛

20 februari 2026

Marijke leeft voor haar zaak

Marijke leeft voor haar zaak, het is haar missie om mensen als koppel te matchen. En dat voel ik telkens ik haar aan de lijn heb. En ze geeft niet op totdat je een geweldige match hebt. Ik sta nergens te keur met foto en tekst, dus 100%privacy gegarandeerd, dat geeft me ook een gerust gevoel.

20 februari 2026

Jean- Claude ( 65 ) en Nancy ( 54 ) Beste Marijke, Toen ik jou leerde kennen, wist ik al hoe enorm toegewijd je was, zelfs terwijl je worstelde met de gezondheid van je man. Toch bleef je onvermoeiba

Jean- Claude ( 65 ) en Nancy ( 54 )
Beste Marijke,

Toen ik jou leerde kennen, wist ik al hoe enorm toegewijd je was, zelfs terwijl je worstelde met de gezondheid van je man. Toch bleef je onvermoeibaar mensen samenbrengen en hen helpen om geluk te vinden. En zo heb jij mij samengebracht met Nancy. Zij is de vrouw die perfect bij me past. Op alle niveaus begrijpen we elkaar: we delen dezelfde ideeën, kunnen echt lachen en vinden elkaar in het leven.

Ik ben jou daar zo eeuwig dankbaar voor. Jij hebt de juiste match gevonden, en dankzij jou heb ik iemand ontmoet die echt bijzonder is. Nancy en ik hebben allebei veel meegemaakt, en toch vinden we elkaar. Dat is iets wat ik nooit zal vergeten.

Dank je wel, Marijke. Je hebt echt iets moois mogelijk gemaakt.

31 januari 2026

Ik ben in goede handen

Hoewel het voor mij nog niet tot de “ware” heeft geleid weet ik dat ik bij Marijke in goede handen ben en dat ze de “perfect fit” voor me gaat aanbrengen. Marijke is zowat de warmste en meest empatische persoon die ik ken, met een enorme mensenkennis die haar Costa Cupido verhaal uniek maakt. Voor wie dit ook leest, ik kan CC en Marijke warm aanbevelen.

1 februari 2026

Costa Cupido, niet transparant en onprofessioneel

Costa Cupido biedt relatiebemiddeling. Ze is niet transparant, het is een onprofessionele organisatie. In het artikel op de website van HLN uit 2024 wordt een prijs genoemd, terwijl de prijzen in werkelijkheid hoger liggen. Wanneer je aanmeldt via de website wordt er onmiddellijk contact opgenomen, om snel een afspraak te maken voor een intake gesprek. Via video wordt verteld wat de pakketten inhouden. Het gesprek duurt een uur, daarna komen de whatsapps om te vleien. Ze doen enorm hun best om je als klant binnen te halen. Eenmaal het contract getekend en geld overgemaakt op een niet-Spaanse bankrekening, hoor je nooit meer iets. Je ontvang ook geen factuur. Wanneer je een bericht stuurt zijn er smoesjes. Er is geen overleg over matches en wat wordt aangeboden strookt niet met wat je zoekt of erger je krijgt aangeboden wat je als no-go hebt aangegeven. Costa Cupido houdt geen rekening met persoonlijke wensen, waar je woont, wat je leuk vindt of er een klik is. Je krijgt niet de relatiebemiddeling waarvoor je je hebt aangemeld. Mocht je de datingsites beu zijn en iets serieuzer zoeken, bij Costa Cupido kom je bedrogen uit. Ga niet met ze in zee.

22 januari 2026

Is dit jouw bedrijf?