Vandaag bij Covidia aan de Rijkenhage in Zutphen geweest Uiterst vriendelijk geholpen door de dame die mij hielp en zoals beloofd door haar had ik de uitslag binnen een half uur binnen. Hele goede e... Toon meer
Mensen keken ook naar
Te vroeg gesloten
Ik had om 19.45 een afspraak. Ik was er netjes op tijd: rolluiken neer, deur op slot, niemand aanwezig. Ik ben echt pissig.
Als je jouw tijd niet wilt verspillen…
Als je jouw tijd niet wilt verspillen zeker naar een andere testlocatie gaan! Gister om 15:45 de test gedaan, 17:45 nog steeds geen resultaat binnen. Meerdere keren gebeld tussen 17.45 en 20.00. Elke keer het bericht dat iemand zo snel mogelijk contact opneemt en dat ze er een spoedmelding van gaan maken. Zo snel mogelijk betekent voor hen blijkbaar: de volgende dag om 9:20 ‘s ochtends. Krijg namelijk nu net pas het resultaat binnen. Wat een grap.
Ik had mijn qr code nodig voor een concert. Gisteravond nog snel ergens anders geweest, (Planjecoronatest.nl) en hier binnen 10 minuten de uitslag!
testlocaties zijn gesloten zonder dat…
Testlocaties zijn opeens gesloten zonder dat je daar over ingelicht wordt. (De afspraak was ruim op tijd gemaakt.) Je staat dus voor een dichte deur als je Testen voor toegang nodig hebt. Stressvol als je een paar uur later een bewijs nodig hebt voor een concert. Zoek dus een andere testen-voor-toegang-locatie!
In langedijk geweest
In langedijk geweest. Toch maar naar heerhugowaard gegaan naar een ander bedrijf. Stonden 1,5 uur te wachten en niemand was aan de beurt geweest. Zeer slecht en af te raden.
Slechter dan slecht!
Op aangeven van bedrijf mij hier gemeld voor een covidtest. Gewoon niemand aanwezig, rondje gelopen her en der navraag gedaan. Bouwkeet ziet er slecht uit rondom was alles op zijn kant gegooid. De chemische afval was achter de bouwkeet in een hoekje gepleurd, een ieder kan er zo bij. Slechter dan dit kan niet.
Wat een slechte zaak om je te laten…
Wat een slechte zaak om je te laten testen. Uitslagen komen niet binnen waardoor je je evenement misloopt. Eens nooit meer. Als je de helpdesk belt krijg je een bandje dat je je tegen betaling kunt testen. Wat een farce.
testlocatie Sportlaan te Alphen aan den Rijn
Voor de laatste lockdown vaak voor een test op de locatie Sportlaan in Alphen aan den Rijn geweest. Altijd snel een uitslag gekregen. Helaas gisteren na mijn test om 16.45 uur nooit een uitslag ontvangen. Ik baal hier van!
Vandaag bij Covidia aan de Rijkenhage…
Vandaag bij Covidia aan de Rijkenhage in Zutphen geweest
Hele goede ervaring !
Zeer slecht.
Zeer slecht.
Wezen testen zou binnen half uur uitslag hebben
Aantal uur later nog niks ontvangen.
Heb een aantal keer gebeld, zou uitgezocht worden en ik zou terug gebeld worden maar dit is niet gebeurd
Geen aanrader om bij deze test locatie te testen!
Criminelen
Criminelen! Het was mijn afscheidsfeest die ik met collega's zou vieren. Er werd verteld dat ik binnen 30 min antwoord zou krijgen, leugen dus. Ik heb de resultaten nooit gekregen. Uur in de regen gestaan buiten hopende dat ik elk moment de resultaten zou krijgen en naar binnen mocht. Dit heb ik nooit gekregen. Na heel vaak gebeld te hebben werd er nooit iets aan gedaan. Beloftes dat ze er gelijk wat aan gaan doen was dus ook een leugen. Ik ben toen naar huis gegaan. Kortom dit soort verwerpelijke tuig moet je niet vertrouwen. Ben niet de enige gedupeerde zo te zien.
Gisteren om 13:45 uur getest
Gisteren om 13:45 uur getest. Meerdere malen gebeld (tot in de avond) toen ik de uitslag niet had 2 uur later.
Ze maken er een spoedmelding van en ik hoor het vandaag (de volgende dag dus) nog. Tot op heden niets ontvangen, en mijn activiteit heb ik dus moeten cancellen, na oppas voor mijn kindje geregeld te hebben etc.
Heel vervelend!
Voor 4 personen afspraak gemaakt op…
Voor 4 personen afspraak gemaakt op lokatie Schiphol. Keurig bevestiging ontvangen. Bij aankomst bleek lokatie opgedoekt. Telefonisch contact gehad waarbij toegezegd werd dat we zouden worden teruggebeld. Dat gebeurde inderdaad, echter wel pas 3 dagen later. De lokatie is nog steeds boekbaar. Wat een prutsers!!
Zeer slecht
Zeer slecht m.b.t. coronatesten. Onhygiënische handelswijze en incompetent personeel. De uitslag van de test is nooit aangekomen.
SLECHT
Snel test laten doen om 12 uur in de middag om uiteten te gaan met familie om 17:30 heb nog steeds geen uitslag. Je kan ze ook niet bereiken via telefoon.
Covidia Alphen aan den Rijn sportlaan 3
Vanochtend 10.15 uur Covidia Alphen aan den Rijn sportlaan 3.Dik 20 minuten gewacht voor het testen(dames kwamen niet in met inlog code).Na overleg gehad te hebben (met een verantwoordelijke van de locatie?) heeft men besloten om gegevens te noteren op een stukje karton(echt..3de wereld toestanden).Test afgenomen en klaar.
Uur later nog geen uitslag. Gebeld een mijnheer U moet minimaal 2 uur wachten. Als U dan nog niets binnen heeft dan moet U terugbellen.Vanmiddag teruggebeld"mijnheer ik zal een melding van maken en U zult teruggebeld worden".Om 18.30 eindelijk gebeld( 8 uur later). Voor de zoveelste keer weer mijn reserveringsnummer moeten geven"mijnheer ik zie niets op U naam.Ik kan zien dat U een afspraak had maar de test is niet gekoppeld.Excuses voor het ongemak"
Ga maar dus jouw sport activiteit afzeggen en weet maar iemand op het laatst moment te vinden die jou kan vervangen.
Het is niet de eerste klacht die aan het adres van testlocaties wordt gepost. Blijkbaar is wel handig zo een locatie te bemachtigen door bevestigde ondernemers van de stad(laat ik maar geen naam noemen)en lucratieve centen strikken van de belastinggelden.
Maar wat nog belangrijker is:al die mensen die vandaag een test hebben gedaan en waarvan geen uitslag bekend is...je zult maar mensen tussen hebben staan die positief zijn. Vrijgave voor het besmetten van de.maatschappij zeker?.
Locatie Rijkenhage Zutphen
Even tussen de reviews hier gekeken en zie dat dit overal gebeurt. Maak geen afspraak in de ochtend zou ik zeggen.
Had om 08:00 een afspraak staan. Bij aankomst op locatie om 0755 zijn er nog 5 anderen voor mij die voor een dicht deur staan. Geen probleem toch, misschien moeten ze nog opstarten oid, maar nee hoor. Uiteindelijk komt 0810 het eerste personeelslid aankakken en start de zaak op. 0815 komt er een man binnen die uit zijn tas een staple zelftests op tafel legt ( er stond niks klaar). 0820 komt nog een personeelslid binnen en kan de eerste persoon eindelijk getest worden. Uiteindelijk was ik 08:30 pas aan de beurt met testen. Bizar slecht geregeld zeg
geen testuitslag ontvangen
zaterdag 13 nov een testafspraak gemaakt.
Nooit een test-uitslag ontvangen. Geen email, geen sms. Ook niet in een spambox, (wat zij suggereren).
Onbetrouwbaar dus, en uiterst vervelend om daardoor afspraken niet door te kunnen laten gaan.
Ik heb ze (als check) ook gevraagd, of ik een kopie van het aan mij verzonden bericht kan krijgen, als bewijs van dat het verzonden is. Reactie: "als je mail niet is verzonden kan ik hem ook niet opnieuw versturen. Wij hoeven verder geen bewijzen af te leggen."
Je mag van dit soort bedrijven toch verwachten, dat ze goed werk afleveren, aangezien ze er door de overheid voor betaald worden.
Alles gaat er slecht aan toe
Top, snel uitslag
Al 2 x getest bij Covidia locatie Winterswijk. Verliep heel voorspoedig, en uitslag binnen 1 uur. Echt top!
Voor gesloten deur in Alphen ad Rijn
Om 8.00 uur een afspraak in Alphen aan den Rijn voor een gesloten deur. Even later komt er een medewerker die de deur niet kan openen en collega belt die waarschijnlijk nog ligt te slapen. Zelf maar een andere testlocatie opgezocht, want dit is waardeloos en zeer onprofessioneel.