Fijnste sportsokken ooit. De sokken sluiten perfect aan, op je bovenvoet bij je scheenbeen is de stof wat dunner zodat deze niet plooit. De sokken pluizen ook niet.
Antislipsokken besteld 1x aangehad en al gaten erin. Ben een beetje teleurgesteld. Bestellen en leveren was niks op aantemerken. Na mijn review een nieuw paar sokken ontvangen! Wat een super service... Toon meer
Perfecte grip sokken om te gebruiken tijdens mijn trainingen en wedstrijd, kan het aanraden voor iedereen! Fijn dat je het zo snel in huis hebt!
Het contact liep soepel en fijn, de levering was mooi vlot en de sokken zijn top! Grip Sokken, het woord zegt het al… goede grip en fijne sokken om te dragen! Wij komen hier zeker terug voor een... Toon meer
Create Performance is het merk dat zich richt op de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige sportverzorgingsproducten. Het merk staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid, en levert producten die speciaal zijn ontworpen om de prestaties en het welzijn van sporters te verbeteren. Het assortiment van Create Performance omvat een breed scala aan sportbandages. Deze producten worden vervaardigd met zorg en aandacht voor de hoogste kwaliteit, zodat sporters hun lichaam optimaal kunnen verzorgen en ondersteunen, zowel voor als na intensieve trainingssessies of wedstrijden. Naast sportverzorgingsproducten biedt Create Performance ook een breed scala aan sportaccessoires, specifiek afgestemd op de behoeften van verschillende sporten. Het merk streeft ernaar om sporters van alle niveaus van de juiste hulpmiddelen te voorzien om hun prestaties te optimaliseren. Door een combinatie van innovatief productontwerp en grondige kennis van sportverzorging weet Create Performance zich te onderscheiden als een betrouwbare partner voor zowel professionele atleten als recreatieve sporters die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van hun sportproducten. Met een passie voor prestaties en welzijn ondersteunt het bedrijf zijn klanten op weg naar hun sportieve doelen.
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fijnste sportsokken ooit
De sokken pluizen ook niet.
Snelle levering en scherpe acties!
Aanrader
Goede communicatie.
Sokken zijn top, echt een aanrader zeker voor deze prijs
Het is nog steeds onduidelijk wie nu…
Het is nog steeds onduidelijk wie nu eigenlijk de aanspreekpartner is van whcoaching/create performance. Dat kon wel eens problemen geven als het fout gaat. Ondertussen heeft whcoaching/creatperformance wel netjes het aankoopbedrag teruggestort!
Vaste klant!
Begonnen met de gripsokken en inmiddels koop ik alle voetbal-gerelateerde producten bij createperformance. Goede kwaliteit, en altijd uitstekende service.
Top kwaliteit en snelle levering
Top kwaliteit en snelle levering!
Top kwaliteit! De gripsokken zijn echt een aanrader, ik speel niet meer zonder! Snelle levering en daarnaast goed en erg mooi verpakt!
Top Kwaliteit en Top service
Hele snelle service! Goed kwalitatief producten en heel erg fijn om te gebruiken. Ik raad Createperformance zeker aan!
Antislipsokken
Na mijn review een nieuw paar sokken ontvangen! Wat een super service! Bedankt!

Antwoord van Createperformance
Perfect!
Snelle levering, mooie verpakking en goede kwaliteit. Precies wat je ervan verwacht!
Top kwaliteit met een goeie grip!
Top kwaliteit met een goeie grip, ik gebruik ze oa voor padel, sportschool & voetbal.
Top sokken, grip op de zaak/veld!
Grip Sokken, het woord zegt het al… goede grip en fijne sokken om te dragen!
Wij komen hier zeker terug voor een nieuwe bestelling!
Top artikel!
Perfecte kwaliteit die duidelijk voor verschil zorgen tijdens je training of wedstrijd. Snelle levering en keurige service!
Kwaliteit zeer goed
Kwaliteit zeer goed! Service en levering zeer tevreden over.
Kan niks anders zeggen dan goede…
Kan niks anders zeggen dan goede service en goede kwaliteit! Een aanrader voor iedereen in de sport